Jump to content

Πρόβλημα κατα την εκκίνηση...

AsuS

Recommended Posts

Ενας φιλος μου έχει ένα προβληματάκι με τον υπολογιστή του..Λοιπόν πατάει το κουμπί να ανοίξει ο υπολογιστης δεν ανοίγει ξανά το πατάει ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής η οθόνη όμως δεν ανοίγει δεν φένεται τιποτα σαν να είναι κλειστός η οθόνη δεν είχει πρόβλημα γιατι σε έμενα το δοκίμασε..Τι πρόβλημα μπορεί να έχει...Α να σας πω ότι δεν έχει πάνω κάρτα γραφικών...Νομίζω όμως είναι μανίσια ....η θα φταίει η μητρική η ο σκλήρος μαλλόν...για πείτε μου τι φταίει ...

Δεν δίνεις πληροφορίες για τον υπολογιστή (τι κομμάτια έχει). Επίσης τι εννοείς με το:

Α να σας πω ότι δεν έχει πάνω κάρτα γραφικών...Νομίζω όμως είναι μανίσια
Μάλλον εννοείς οτι είναι ενσωματωμένη (στην μητρική ή τον επεξεργαστή).

Όταν λες οτι δουλεύει, ο δίσκος φαίνεται να λειτουργεί (ακούγεται, ανάβοσβήνει το led);

Αν μπορείς δοκίμασε να τον δουλέψεις με το δικό σου τροφοδοτικό.

Μπλε από σπάνιο εως καθόλου να είναι του σκληρού δίσκου (συνήθως είναι κοκκινο, κίτρινο ή πράσινο). Το led του δίσκου αναβοσβήνει όταν ο δίσκος διαβάζει/γράφει, δεν είναι μόνιμα αναμένο όπως το led που δείχνει οτι λειτουργεί το PC (Power on) και που συνήθως είναι μπλε ή πράσινο.

Όπως και να έχει δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό.

Ενας φιλος μου έχει ένα προβληματάκι με τον υπολογιστή του..Λοιπόν πατάει το κουμπί να ανοίξει ο υπολογιστης δεν ανοίγει ξανά το πατάει ανοίγει κανονικά ο υπολογιστής η οθόνη όμως δεν ανοίγει δεν φένεται τιποτα σαν να είναι κλειστός η οθόνη δεν είχει πρόβλημα γιατι σε έμενα το δοκίμασε..Τι πρόβλημα μπορεί να έχει...Α να σας πω ότι δεν έχει πάνω κάρτα γραφικών...Νομίζω όμως είναι μανίσια ....η θα φταίει η μητρική η ο σκλήρος μαλλόν...για πείτε μου τι φταίει ...

Καταρχάς δεν γράφεις εάν δούλευε ο υπολογιστής πριν η όχι. Το να σου πει κανείς τι φταίει η όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε 100%...Έκανα κι εγώ το λάθος αυτό πολλές φορές να ζητάω βοήθεια χωρίς να γράφω λεπτομέρεις. Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο φόρουμ να διαβάσεις θέματα και να δείς πως ξεκινάς όταν γράφεις.Γίνομαι κουραστικός αλλά θα με καταλάβεις.Ύστερα απο μήνες κατάφερα και να βοηθάω τους άλλους αλλά και με τις λεπτομέρεις να με βοηθάνε οι άλλοι χωρίς να φράφουμε άσκοπα και να ξεκινάμε καινούργια θρέντ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.