Jump to content

Promise controller της Asus P4C800-E dlx.

JiMk

Recommended Posts

Χρησιμοποιέι κανένας σας τον συγκεκριμένο controller?, έχω ακούσει τα χειρότερα. σκέφτομαι να πάρω 2χ200άριδες δίσκους σε raid για αποθηκευτικό χώρο. Ας πει κάποιος που τον έχει χρησιμοποιήσει.

Καλησπέρα, έχω κάνει raid0 με 2x80GB WD JB αλλα απο ταχύτητα δε λέει και πολλά.

Με το Hdtach3 έχω τα εξείς αποτελέσματα:

raid0-64K

hdtack3_promise_raid1_2x80GB.jpg

raid-16K (το πιο γρήγορο)

hdtack3_promise_raid0_2x80GB_16K.jpg

ο ένας δίσκος μόνος του WD 80GB JB

hdtack3_WD800JB-00ETA0.jpg

και ο άλλος μόνος του

hdtack3_WD800JB-00FMA0.jpg

Με το ΑΤΤΟ :

raid0-16K

ATTO_promise_RAID0_2x80GB_FAT32_16K.jpg

raid0_64

ATTO_promise_RAID0_2x80GB_FAT32.jpg

ο ένας μόνος του

ATTO_WD80GB_80GB_FAT32.jpg

οι δίσκοι ήταν φορμαρισμένοι σε FAT32 και άδειοι.

και ....εγω δεν εχω και τις καλυτερες εμπειριες θα ελεγα......ας πουμε ....αφου εκανα το vdimm(δεν ξερω αν το εκανε και πριν το εκανα κατευθειαν) oταν βαζω απο βιος(1016) τερμα το voltage 2.85 μου τον χανει τον promise ..οταν το ξαναβαλω 2.75 ολα μελι γαλα :tomato: /

...παρολα αυτα και γω εχω βαλει εναν 200αρι Maxtor και κανει μια χαρα την δουλεια του.......αν ειναι να βαλεις κιολας 2χ200gb σε raid1 θα εισαι αρχοντας.....αντε να δουμε θα τα φτασεις τα 500gb :p :p

Τζιμακο μια απο τα ιδια και εδω...

καθε boot με την ψυχη στο στομα....

θα τους βρει τους σκληρους ή δε θα τους βρει...

ασταθης με λιγα λογια και απο επιδοσεις μετρια πραματα...

μεχρι που την εστειλα γενικως την P4C800E-Dlx.....

Τον ICH5R παντως και εγω προτιμω να τον εχω για το Raid του λειτουργικου και των εφαρμογων κυριως λογω ταχυτητας

οπως παντως με ειχε συμβουλευσει σωστα και ο Root

καλο ειναι εφοσον προκειται για Raid που προοριζεται για αποθηκευση δεδομενων...

να το εστηνες σε κανεναν pci controller για ευκολη μεταφορα σε αλλο συστημα και φυσικα αυξημενη ασφαλεια...

εφοσον θελεις και δυο σκληρους ειναι ακομα πιο φτηνα σε σχεση με τους τετρακαναλους...

αξιζει προκειμενου να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.