JiMk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 Χρησιμοποιέι κανένας σας τον συγκεκριμένο controller?, έχω ακούσει τα χειρότερα. σκέφτομαι να πάρω 2χ200άριδες δίσκους σε raid για αποθηκευτικό χώρο. Ας πει κάποιος που τον έχει χρησιμοποιήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Σεπτέμβριος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Jimακο για Raid καλύτερα τον Intel για εμένα που είναι αρκετά καλός και γρήγορος...Ο Promise μου έβγαλε την παναγία μια μέρα σε ένα φίλο και σε εμένα με ένα CDRom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Και εγω με της Intel δουλευω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Μωρε για λειτουργικό έχω Raptor 74ari και μπορει να μπει ακόμα ένας σε raid-0. Εγώ είπα για 2ο raid που θα έχω data Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgman Σεπτέμβριος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Καλησπέρα, έχω κάνει raid0 με 2x80GB WD JB αλλα απο ταχύτητα δε λέει και πολλά. Με το Hdtach3 έχω τα εξείς αποτελέσματα: raid0-64K raid-16K (το πιο γρήγορο) ο ένας δίσκος μόνος του WD 80GB JB και ο άλλος μόνος του Με το ΑΤΤΟ : raid0-16K raid0_64 ο ένας μόνος του οι δίσκοι ήταν φορμαρισμένοι σε FAT32 και άδειοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Σεπτέμβριος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 και ....εγω δεν εχω και τις καλυτερες εμπειριες θα ελεγα......ας πουμε ....αφου εκανα το vdimm(δεν ξερω αν το εκανε και πριν το εκανα κατευθειαν) oταν βαζω απο βιος(1016) τερμα το voltage 2.85 μου τον χανει τον promise ..οταν το ξαναβαλω 2.75 ολα μελι γαλα / ...παρολα αυτα και γω εχω βαλει εναν 200αρι Maxtor και κανει μια χαρα την δουλεια του.......αν ειναι να βαλεις κιολας 2χ200gb σε raid1 θα εισαι αρχοντας.....αντε να δουμε θα τα φτασεις τα 500gb :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 15, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Τζιμακο μια απο τα ιδια και εδω...καθε boot με την ψυχη στο στομα....θα τους βρει τους σκληρους ή δε θα τους βρει...ασταθης με λιγα λογια και απο επιδοσεις μετρια πραματα...μεχρι που την εστειλα γενικως την P4C800E-Dlx.....Τον ICH5R παντως και εγω προτιμω να τον εχω για το Raid του λειτουργικου και των εφαρμογων κυριως λογω ταχυτηταςοπως παντως με ειχε συμβουλευσει σωστα και ο Rootκαλο ειναι εφοσον προκειται για Raid που προοριζεται για αποθηκευση δεδομενων...να το εστηνες σε κανεναν pci controller για ευκολη μεταφορα σε αλλο συστημα και φυσικα αυξημενη ασφαλεια...εφοσον θελεις και δυο σκληρους ειναι ακομα πιο φτηνα σε σχεση με τους τετρακαναλους...αξιζει προκειμενου να εχεις το κεφαλι σου ησυχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.