Jump to content

Τι γυαλια Ηλιου Φορατε η σκοπευετε για αγορα...

Iraklis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Βλεπω κατα καιρους ανοιξαν θεματακια για αμαξια, φαγητο, ποδηλατα κτλπ γιατι λοιπον οχι για γυαλια ηλιου :p

Ας ξεκινησω λοιπον εγω, ξεκινησα απο ray ban aviator και κατεληξα στην police (μοντελο δεν θυμαμαι, στο ιδιο σχημα με το aviator ηταν παντως)

και μαλλον θα καταληξω στην wiley x xl...:p

Εχω rayban aviator τωρα αλλα θελω να βρω τα αντίστοιχα "original" τους απο USA (την 2η εταιρια παλαιότερη με τα milspec δε θυμάμαι πως τη λενε)

Sunglasses | Randolph Engineering :: Sunglasses and Shooting Eyewear

seS0dJL.png

Mil-Spec κιολας καποιο απο Aviator, Intruder, Raptor θελω να βρω....

Μονο amazon εχω βρει ομως :(

Αυτά τα Prada που φοράω εδώ:

imag0040dgzfz.jpg

Να θυμηθώ να μην ξανακοιτάξω καν γυαλιά Prada ( χάλια φακοί, ποιότητα meh )

Και απέθαντο ζευγάρι, κάτι Giorgio Armani που έχω πάρει 2-3 φορές και κάθε φορά ζούνε από καμμιά 8αρια χρόνια παρά τις κακουχίες :D

Επόμενη αγορά Miami, κάτι σκοτεινό γιατί κόβει άσχημα ο ήλιος :D

Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και σε Vuarnet.

Έχουν τους καλύτερους φακούς που έχω προσωπικά φορέσει. Με αντιανακλαστική επίστρωση βλέπεις τα πάντα ΠΟΛΥ καλά και καθαρά.

O ιδρυτής της εταιρίας, Jean Vuarnet ήταν skier στα νιάτα του οπότε καταλαβαίνεις πόσο σοβαρά παίρνει η εταιρία του τα γυαλιά ηλίου!

Τα δικά μου έκαναν 270 ευρώ, και δίνοντας τα σε οποιονδήποτε άλλον να τα δοκιμάσει, ό,τι μάρκα και αν είχε, έπαθε πλάκα!

Lunettes Vuarnet » Accueil

Βλεπω κατα καιρους ανοιξαν θεματακια για αμαξια, φαγητο, ποδηλατα κτλπ γιατι λοιπον οχι για γυαλια ηλιου :p

Και μετά εσώρουχα, πουκάμισα, βραχιόλια και λοιπά.

Μετά βίας κρατιέμαι να μην κλείσω 2-3 από τα παραπάνω :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.