Iraklis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2013 Βλεπω κατα καιρους ανοιξαν θεματακια για αμαξια, φαγητο, ποδηλατα κτλπ γιατι λοιπον οχι για γυαλια ηλιου Ας ξεκινησω λοιπον εγω, ξεκινησα απο ray ban aviator και κατεληξα στην police (μοντελο δεν θυμαμαι, στο ιδιο σχημα με το aviator ηταν παντως) και μαλλον θα καταληξω στην wiley x xl...
SirDiman Απρίλιος 7, 2013 #2 Απρίλιος 7, 2013 Εχω rayban aviator τωρα αλλα θελω να βρω τα αντίστοιχα "original" τους απο USA (την 2η εταιρια παλαιότερη με τα milspec δε θυμάμαι πως τη λενε) Sunglasses | Randolph Engineering :: Sunglasses and Shooting Eyewear Mil-Spec κιολας καποιο απο Aviator, Intruder, Raptor θελω να βρω.... Μονο amazon εχω βρει ομως
billpeppas Απρίλιος 7, 2013 #3 Απρίλιος 7, 2013 Αυτά τα Prada που φοράω εδώ: Να θυμηθώ να μην ξανακοιτάξω καν γυαλιά Prada ( χάλια φακοί, ποιότητα meh ) Και απέθαντο ζευγάρι, κάτι Giorgio Armani που έχω πάρει 2-3 φορές και κάθε φορά ζούνε από καμμιά 8αρια χρόνια παρά τις κακουχίες Επόμενη αγορά Miami, κάτι σκοτεινό γιατί κόβει άσχημα ο ήλιος
bezdim Απρίλιος 7, 2013 #4 Απρίλιος 7, 2013 Θα σου έλεγα να κοιτάξεις και σε Vuarnet. Έχουν τους καλύτερους φακούς που έχω προσωπικά φορέσει. Με αντιανακλαστική επίστρωση βλέπεις τα πάντα ΠΟΛΥ καλά και καθαρά.O ιδρυτής της εταιρίας, Jean Vuarnet ήταν skier στα νιάτα του οπότε καταλαβαίνεις πόσο σοβαρά παίρνει η εταιρία του τα γυαλιά ηλίου!Τα δικά μου έκαναν 270 ευρώ, και δίνοντας τα σε οποιονδήποτε άλλον να τα δοκιμάσει, ό,τι μάρκα και αν είχε, έπαθε πλάκα!Lunettes Vuarnet » Accueil
jpavly Απρίλιος 7, 2013 #5 Απρίλιος 7, 2013 Βλεπω κατα καιρους ανοιξαν θεματακια για αμαξια, φαγητο, ποδηλατα κτλπ γιατι λοιπον οχι για γυαλια ηλιου Και μετά εσώρουχα, πουκάμισα, βραχιόλια και λοιπά. Μετά βίας κρατιέμαι να μην κλείσω 2-3 από τα παραπάνω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.