Jump to content

2 router σε μια τηλεφωνική γραμμή

fits79

Recommended Posts

Λοιπον παιδια εχω 4 ρουτερς και αυτα ειναι τα:

01. Linksys wag200g pstn firmware 1.01.09

Linksys_wag200g_1_01_09.jpg

02. Linksys wag160n ver2 firmware 2.00.20

wag54gs_1_01_03.jpg

03. Linksys wag54gs firmware τελευταιο δεν θυμαμαι ποιο ακριβως τωρα

04. Thomson speedtouch 780wl με τελευταιο επισημο firmware.

Δεν εχω κανενα προβλημα να περασω custom firmware σε οποιοδηποτε απο τα παραπανω ρουτερς για να το κανω access point ή repeater εκτος απο το wag200g που το εχω σαν βασικο.

Οποτε αν λοιπον κανεις εχει να μου προτεινει καμια λυση για το να μπορεσω να κανω ενα απο αυτα τα ρουτερ να παιρνουν το ασυρματο wifi απο το βασικο wag200g και να το διαμοιραζουν σε αλλες συσκευες ποιο μακρυα απο το δωματιο που ειναι το βασικο ρουτερ τοτε θα ηταν οτι καλυτερο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Μπηκες για να γραφεις αυτο το ΟΦ ΤΟΠΙΚ?

Και σκεψου το οτι τα κινητα που ολοι εχουμε στα σπιτια μας εκπεμπουν πολυ ποιο επιβλαβες συχνοτητες απο οποιοδηποτε wifi ρουτερ οποτε πριν μιλησεις καλο ειναι να το ψαχνεις λιγο και ποσο μαλλον οταν ειναι να γραψεις την καθε αερολογια σου σε ενα τοπικ που ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Αν τα ενώσεις με καλώδιο μπορείς απλά να κλείσεις το dhcp στη δευτερεύουσα συσκευή και να επεκτείνεις το δίκτυο ασύρματα.

Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις openwrt στο wag54gs. Δεν λέει κάτι για το GS που έχεις εσύ, αλλά ίσως και να σου κάτσει. Κοίτα το dd-wrt επίσης μπας και παίζει στις συσκευές σου.

Αν τα ενώσεις με καλώδιο μπορείς απλά να κλείσεις το dhcp στη δευτερεύουσα συσκευή και να επεκτείνεις το δίκτυο ασύρματα.

Αλλιώς μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις openwrt στο wag54gs. Δεν λέει κάτι για το GS που έχεις εσύ, αλλά ίσως και να σου κάτσει. Κοίτα το dd-wrt επίσης μπας και παίζει στις συσκευές σου.

Αν ηταν να τραβαω καλωδιο τοτε ποιος ο λογος να θελω να μετατρεψω καποιο απο αυτα τα ρουτερ σε repeater φιλε μου.

Φιλε ΔΕΝ εχω το wag54g που ουτο σι αλλως ειναι access point οποτε δεν θα χρειαζοτανε και κανενα custom firmware για να το κανω, αλλα το wag54gs που δεν ειναι access point/repeater οποτε τα παραπανω custom firmware που προτεινες δεν μπορω να τα βαλω.

Παντως αν εχεις καμια ιδεα για καποιο αλλο απο τα ρουτερ που εχω τοτε ειμαι ολος αυτια....

Παντως σε ευχαριστω πολυ για το κοπο σου.

Το wag54g είναι modem-router-wireless όπως το wag54gs. Τα μοντέλα που έχεις δεν υποστηρίζονται από τα custom firmwares, οπότε μπορείς να επιχειρήσεις κάτι και αν σου κάτσει καλώς, αλλιώς παίρνεις κανά φτηνό repeater και κάνεις τη δουλειά σου.

Δηλαδη πρεπει υποχρεωτικα να προβω σε αγορα repeater εεε?

Οκ μπορεις να μου πεις πως ακριβως δουλευει ενα repater?

Δηλαδη τι ακριβως πρεπει να ρυθμισεις και πως?

Ποιο ΦΤΗΝΟ repater προτεινεις και γιατι?

Ποια η διαφορα repeater και access point και τα παρακατω mode τι ακριβως διαφορες εχει το ενα με το αλλο?

image.png

Και αυτο ειναι καλο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.