Jump to content

Επιλογή οθόνης (LG 27EA63V vs BenQ GW2760HM)

tim

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Θέλω να πάρω μια 1080p οθόνη 27''. Έψαξα και οι 2 που μου άρεσαν

είναι αυτές του τίτλου. Από τις 2 ποιά είναι καλύτερη;

Έχετε να προτείνεται κάτι άλλο μέχρι ~275Ε; Thanks!:D

Απο θεμα design η LG ειναι καπως καλυτερη ..... απο θεμα ομως ποιοτητα εικονας ΜΑΚΡΑΝ καλυτερη η BenQ με το MVA panel της ;)

Δηλαδή το MVA panel είναι πιο ποιοτικό από το IPS; Νόμιζα ότι ισχύει το αντίθετο:hmm:

Δηλαδή το MVA panel είναι πιο ποιοτικό από το IPS; Νόμιζα ότι ισχύει το αντίθετο:hmm:

Τα MVA panel ειναι ο συνδιασμος IPS και TN μαζι ;) Βασικα ειναι οτι καλυτερο panel μπορεις να βρεις "σημερα"... ;)

Φυσικα για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματακια και να τα βαλουμε σε "ταξη"..... καλο ειναι να σε ενημερωσω πως αν θελεις οθονη για παιχνιδια ...πας σε IPS .... αν ομως εισαι λατρης της "εικονας" με το δυνατον καλυτερο Dark Screen τοτε πας σε MVA ......

Σε IPS εχεις ταχυτατο Response Time ( χωρις μεγαλες διαφορες απο MVA ..... αλλα ειναι κατι που "καει" τους Crazy Gamers ωστε να "μηδενισουν" το λεγομενο Ghosting...)

Σε MVA εχεις ΤΕΛΕΙΑ εικονα με ΑΠΟΛΥΤΟ μαυρο σε οποιαδηποτε περιπτωση φωτεινοτητας δωματιου.......

Εχεις λοιπον να διαλεξεις αναμεσα στην προτιμηση του ΜΑΤΙΟΥ σου αναμεσα στα δυο ειδη πανελ .

Υ.Γ. - Απ'οτι ειδες εχω την BenQ GW2260HM ( ειναι η "μικρη αδερφη" της οθονης οπου εχεις βαλει ως επιλογη ) ...... Με τα 4ms Response Time και σε Game Mode με Full tesselation και ολες οι ρυθμισεις σε Extreme Mode στο Tomb Raider οπου με εχει απασχολησει ως Game ........ δεν εχω δει το παραμικρο φαινομενο Ghosting..... ;) Αντιθετα .....ΠΡΩΤΗ μου φορα ειδα τοοοοοσο λευκο και τοοοοσο ζωντανα χρωματα μεσα απο τοοοοοοσοοοοο ΜΑΥΡΟ.....χαχαχχχαχα ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ εικονα :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.