venom7 Απρίλιος 8, 2013 #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 (edited) Καλορίζικη και καλοδούλευτη Χρήστο και με το καλό και η 2η να δούμε τι θα λένε,που θα σαρώνουν δλδ!!!Τι να λέμε τώρα!!! Πάντως είναι όντως κρίμα το throttling!Χάθηκε να έπαιρνε ένα +20% power και να ήταν σταθερή!!!Τα νούμερα θα ήταν ακόμη καλύτερα με διαφορά!!! Που να βγουν και best drivers πανηγύρια που θα έχουμε!!! Αναρωτιέμαι αν θα υπάρχει και λίγο bottleneck με τις δύο......Φάση θα έχει! Και κοπάνα μετά και μία τρίτη κανενός άλλου και εκεί θα κλάψουμε από χαρά!!! edit Το crysis 3 δεν έχει νόημα να το τρέχετε με msaa.Είναι χειρότερο και από fxaa και ρημάζει και την κάρτα και ρίχνει τα frames πολύ. Καρφωτά να το παίζετε με 2xfsaa και θα είναι και καλύτερο και με άθικτα σχεδόν frames!!! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 8, 2013 από venom7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 9, 2013 #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 καλορίζικες οι καρτούλες στους κατόχους τους....είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ Η ΆΤΙΜΗ, πέραν της παντοδύναμίας της....ερώτησιςςςς....υπάρχει κάποιο εργαλείο που να φορτώνουμε τα 2, 3, 4 images (jpeg κτλ) από screenshots παιχνιδιων με διαφορετικά settings fxaa/msaa κτλ και να κάνει ταυτόχρονα zoom στο ίδιο σημείο-συντεταγμένες καθενός image για ποιο εύκολη σύγκριση-αντιπαραβολή των εικόνων-διαφορών τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 9, 2013 #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 ερχεται το Τιταν-ακι!NVIDIA GTX Titan LE: Ο μικρός αδερφός της μεγάλης κυρίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Απρίλιος 9, 2013 #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 (edited) καλη φαση ο μικρος!! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2013 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 9, 2013 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 (edited) Σε αδειο τερμα σκοραρει η nvidia και θα συνεχιζει να το κανει μιας και ο αντιπαλος τερματοφυλακας καηκε στο πολυ ζεσταμα και το εριξε στο 5χ5 (με sony και ms φτιαχνοντας apus) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Απρίλιος 9, 2013 #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 ερχεται το Τιταν-ακι!NVIDIA GTX Titan LE: Ο μικρός αδερφός της μεγάλης κυρίας ''πες μου τι είσαι??????'' το titan-ακι μου??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosD Απρίλιος 9, 2013 #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Αυτή η κάρτα βγήκε στο desktop από σπόντα...Η κάρτα αυτή είναι κατά βάση GPGPU.Τα 7, 1 δις transistors χρησιμοποιούνται κυρίως στο double precision που τρέχει στο 1/3 του single precision που είναι κι αυτό πολύ αυξημένο λόγω των πολλών cores.Το double precision έχει ελάχιστη χρησιμότητα στο desktop.Καθαρή επίδειξη δύναμης της Nvidia, το έφτιαξα επειδή μπορώ να το φτιάξω.Τα 1000 € που ζητάει είναι λίγα με 1, 5Tflop double precision.Η Κ20X έχει 6-7 χιλιάρικα € με παραπλήσια απόδοση. Sent from my Galaxy Note II Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 9, 2013 #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 ....με το Titan-ακι κλεινει και ο κυκλος του Kepler. Η Nvidia παει για 2014 Απριλιο με Maxwell... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Απρίλιος 9, 2013 #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 ....με το Titan-ακι κλεινει και ο κυκλος του Kepler. Η Nvidia παει για 2014 Απριλιο με Maxwell...Η Nvidia ήδη κάνει αναφορές και στο Volta GPU με stacked RAM για το 2016. Τον εχουν κάψει τον εγκεφαλό τους εκεί, πάνε με χίλια και την Ati την έχει πάει ο ύπνος. Θα καταλήξει να βγάζει low end gpu's.Κακό για τον ανταγωνισμό κακό για τις τιμές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Απρίλιος 9, 2013 #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 (edited) ....με το Titan-ακι κλεινει και ο κυκλος του Kepler. Η Nvidia παει για 2014 Απριλιο με Maxwell... και του χρονου θα παλευει με το gk 106 η βουβουζελα ακα 650ti boost:hehe: εννοειτε οτι θα βγαζει και σπεσιαλ edition για να την παλεψει τι εταιρειαρα ειναι η ati/amd? oooooo θεεεεε μου:clap: Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2013 από kyr.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Απρίλιος 9, 2013 #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Χρηστο καλοριζικες οι καρτουλες!!!!καρτουλες?:baby: πρεπει να ελιωσες ολο το βραδυ στα τεστ.......το 8εμα ειναι οτι εχω μπερδευτει με ολα αυτα να τις δωσω η οχι ?8α περιμενω και τους νεους οδηγους και εννοειτε την δευτερη δικια σου για να δω τι λεει το sli τους,απο κει και περα 8α παρουν ολα τον δρομο τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Απρίλιος 9, 2013 #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 (edited) Οι Τατιανες στα 1000ε φευγουν σαν τα ψωμακια οποτε θεωρω πως απο εδω και περα η πρασινη θα παιζει την κοκκινη με την καρτα του 500αρικου και θα πουλαει και την καρτα του 1000αρικου η οποια θα παιζει μονη της.Χρηστο καλοριζικες οι καρτουλες!!!!καρτουλες?:baby: πρεπει να ελιωσες ολο το βραδυ στα τεστ.......το 8εμα ειναι οτι εχω μπερδευτει με ολα αυτα να τις δωσω η οχι ?8α περιμενω και τους νεους οδηγους και εννοειτε την δευτερη δικια σου για να δω τι λεει το sli τους,απο κει και περα 8α παρουν ολα τον δρομο τους!Δωσε τη μια τουλαχιστον και παρε μια Τατιανα να ξενοιασεις. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2013 από csaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Απρίλιος 9, 2013 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 αντε και η επόμενη high end sτα 2κ....αντέχουμε βλέπω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Απρίλιος 9, 2013 #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 δελετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 9, 2013 #75 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Ειναι γνωστο οτι ο ελληνικος λαος ειναι περιφανος με βαθιες τσεπες... και τα 2κ θα τα αντεξουμε τι να κανουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Απρίλιος 9, 2013 #76 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 το πανω Post ειναι οτι πρεπει για ΔΝΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Απρίλιος 9, 2013 Author #77 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 (edited) Συεχιζω να "παιζω" για να καταλάβω την συμπεριφορά της. Κατα πρωτον για 30% fan και 85% fan υπάχει διαφορά 2 με 3% στο power (30% idle, 5% power, 85% idle 7 με 8% power, στην γραφικη φαινεται 7%, είδα και 8% άλλη στιγμη) οπότε και η καταναλωση του ανεμιστήρα φαινεται να ειναι μέσα στην "εξισωση" (2-3% μεταφραζεται σε 5-7,5W). Γραφικές: Καλα, στο 85% ο ανεμιστήρας σφυρίζει λιγότερο απο ότi αυτη την στιγμή τα αφτία μου μετά απο αυτή την "ευχαριστη" εμπειρια...φακ... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2013 από Freedom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Απρίλιος 9, 2013 Author #78 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 (edited) Επανάληψη του 1ου τεστ του 3dMark11, ιδιες ρυθμισεις οπως προηγουμενως (85C, 106%) αλλα με 85% fan. Πτωσεις σε 1045Mhz και 1032Mhz. (δεν ειδα να πεφτει στα 1019Mhz αυτη την φορα) Γραφικες: Επανάληψη του 2ου τεστ του 3dMark11, ιδιες ρυθμισεις οπως προηγουμενως (85C, 106%) αλλα με 85% fan. Flat line στα 1058Mhz... Γραφικη: Eπαιξα λιγο με OC, default volts, max boost 1176Mhz (αν θυμαμαι καλα πανω απο τα 1170 κατω απο τα 1180). Χτύπαγε κατι 113% (!!!) power, προφανως εριχνε συχνοτητα και volts...λολ, ενα biosάκι στα 120% θα ήταν ταμαμ, να φύγει ο βραχνας τουλαχιστον του power (προφανως δεν ηταν σταθερη, μπορουσε να βγαλει κανα bench αλλα σε απανωτες λουπες ειχα και τα κρασάκια μου)... Μάλλον οντως οταν ερθει η ώρα για OC θα ασχοληθω πρώτα με το K-boost, μαλλον θα ειναι πιο ευκολο το stability test τουλαχιστον... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 9, 2013 από Freedom Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Απρίλιος 9, 2013 #79 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Στο tomb raider μου παει απο τα 1100mhz που την εχω για καθε μερα στα 1032mhz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 9, 2013 #80 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Στο tomb raider μου παει απο τα 1100mhz που την εχω για καθε μερα στα 1032mhz. Πατάτα κομμάτι! Έλα Χρήστο σε απαλλάσσω με 800 ευρώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts