Jump to content

Nvidia GTX Titan: εντυπώσεις/μετρήσεις/απορίες/overclocking/issues κοκ

Recommended Posts

Δυστυχώς όμως παιδιά η Titan είναι για λίγους και για τους ματσομένους , χωρίς να θέλω να θίξω υποψίες ούτε ονόματα θα πω.

Οι υπόλοιποι απο το κοτέτσι θα βολευτούμε με τις κουτσές κότες και τις πιο οικονομικές λύσεις για να χαρούμε και το παιχνιδάκι μας :)

[MENTION=478]sebastian[/MENTION] respect για τις εικόνες :hehe:

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ναι καλά,ξέρω και μερικούς που κάνουνε το σκατ@ παξιμάδι για να τις πάρουν ( όχι μόνο titan ) και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα

και αν το σκατ@ είναι και μπαγιάτικο και δεν γίνεται παξιμάδι άστα να πάνε :...:

Ρε [MENTION=478]sebastian[/MENTION] θα μαζεψεις τους αλλους δυο ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΟΥΣ να δουμε κανενα 4way-sli ή οχι?

Αντε να δουμε κανενα τρελο σκορ να γουσταρουμε!:happy2:

....ψήνεται το πραγμα!

O khemist εκανε validation στα 84,3 fps / 3529 score.... Κινδυνεύει η 3η θέση (84,4 fps / 3531 score) που εχω στο :

[OFFICIAL]--- Top 30 --- Unigine 'Valley' Benchmark 1.0 [Fill the Form]

Eαν με περάσει εχω να δώσω μια ακομα οριακή απάντηση! Αν και πιστευω οτι καπου εκει τερματισε, βδομαδες το παλευει! Λυσαξε απο τοτε που τον πεταξα απο την 3αδα :p

Έγινε επεξεργασία από sebastian

O khemist εκανε validation στα 84,3 fps / 3529 score.... Κινδυνεύει η 3η θέση (84,4 fps / 3531 score) που εχω στο :

[OFFICIAL]--- Top 30 --- Unigine 'Valley' Benchmark 1.0 [Fill the Form]

Eαν με περάσει εχω να δώσω μια ακομα οριακή απάντηση! Αν και πιστευω οτι καπου εκει τερματισε, βδομαδες το παλευει! Λυσαξε απο τοτε που τον πεταξα απο την 3αδα :p

Αχαχαχα με τους νεους οδηγους παιζει να βγαλεις καπου 84,6 οποτε μην σκας.Εγω παντος δεν σκαω γιατι δεν βλεπω κατι να με κουναει απο το θρονο ακομα αν γινει 8α γινει μπαμ και εξω :p

Αχαχαχα με τους νεους οδηγους παιζει να βγαλεις καπου 84,6 οποτε μην σκας.Εγω παντος δεν σκαω γιατι δεν βλεπω κατι να με κουναει απο το θρονο ακομα αν γινει 8α γινει μπαμ και εξω :p

Από αυτόν δεν φοβάμαι. Με τον Τιτανα δεν εχω benchaρει πάνω απο 30 λεπτα στο Valley και 1 run έκανα στο Heaven 4.0. Ελπίζω να μην σκάσει κανένας άλλος από το πουθενά!

Eιμαι και με τον παλιο driver ακομα.... ισως να παρω κατι και απο τον νεο (Version: 320.49 WHQL)

Μην φοβάσαι [MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] γιατι εχεις uber alles συστημα...

Ισως παιξω λιγο σημερα...

Έγινε επεξεργασία από sebastian

Πήγα να φλασάρω σήμερα τις κάρτες ξανά και λόγο φορμάτ δεν είχα τα παλιά tools και κατέβασα τις τελευταίες βερσιον αλλά υπάρχει ενα θέμα, όταν πατάω στο kepler bios tweak flash bios το nvflash πετάει error: nvflash could not open bios ταδε. όλα είναι στον ίδιο φάκελο, μου διαφεύγει κάτι?