Jump to content

Nvidia GTX Titan: εντυπώσεις/μετρήσεις/απορίες/overclocking/issues κοκ

Freedom

Recommended Posts

• Replies 612
  • Created
  • Last Reply
Ξερει κανεις να απαντησει πανω στο ερωτημα μου?

Ναι, φτάνει και περισσεύει το τροφοδοτικό και για τις 3 τις πληροφοριακές και για τις 2 τις σίγουρες. Παρτο όμως απ την Ελλάδα -αν ζεις εδώ- για να μην μπλέκεις

με αποστολές. Κι αν είναι και 20 ευρώ ακριβότερο -φρονώ- θα το αντέξεις.

[MENTION=22717]azazil1190[/MENTION] μόνοι μας μείναμε, ετοιμάσου για την επιδρομή των κουτσών! Τώρα βάλανε και δικηγόρους.....οργανωμένα πράγματα!

ΔΕΝ μασαμε το χουμε και εχουμε και αλλον στην παρεα τον [MENTION=22714]osfp1980[/MENTION] φιλαρακι και αδελφος!!!

και τον [MENTION=15972]Staba[/MENTION] και τον [MENTION=58]Freedom[/MENTION] και τον...... καποιος μου ξεφευγει βρηκα και [MENTION=21984]fatalara[/MENTION]

τροφοδοτικο μου κανει η υποθεση!!!

Nope Ο Χρηστος [MENTION=10015]csaris[/MENTION] ειχε τις 2 τατιανες με 850αρι τροφοδοτικο και δεν ειχε θεμα.

Τακη οχι δεν εννοω οτι δεν φ6τανει το ρευμα εννοω μηπως εχει καποιο 8εμα το τροφοδοτικο του

Το μόνο που μου δείχνει είναι ένα SYSTIN3 88c θερμοκρασία αμέσως μετά το reboot. Τώρα τι είναι το SYSTIN3 δεν έχω ιδέα. Έβαλα στοκ το CPU και είναι οκ τώρα δεν έχει κολλήσει μέχρι στιγμής.

[MENTION=21984]fatalara[/MENTION] για να καταλαβω σωστα, εχεις περασει mod bios στην καρτα και κανει throttling ?

Οχι δεν έχει σχέση με την κάρτα ούτε έχω βάλει bios. Απλά το PC εκεί που παίζεις μια χαρά, όμορφα και ωραία, μετά απο 5 λεπτά τσουπ reboot χωρίς προειδοποίηση χωρίς τπτ. Μετά το reboot όλες οι θερμοκρασίες είναι κομπλέ πλην μιας SYSTIN3 που είναι κολλημένη στους 88c και αν το αφήσεις ετσι και πας να ξαναπαίξεις με το που μπεις στο μενού ξανακάνει reboot. Πρέπει να κλείσεις το μηχάνημα τελείως και μόνο τότε το SYSTIN3 επανέρχεται στους 24c και μπορείς να παίξεις κανα 10-15λεπτο μετά πάλι πιάνει 88c και κάνει reboot. Εχω βάλει να το βλέπω την ωρα που παίζω και μένει κολλημένο στους 24c μόνο μετα απο reboot σου δείχνει άλλη τιμη στην θερμοκρασία.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SYSTIN3?????:wall::wall::wall::wall:

Οχι δεν έχει σχέση με την κάρτα ούτε έχω βάλει bios. Απλά το PC εκεί που παίζεις μια χαρά, όμορφα και ωραία, μετά απο 5 λεπτά τσουπ reboot χωρίς προειδοποίηση χωρίς τπτ. Μετά το reboot όλες οι θερμοκρασίες είναι κομπλέ πλην μιας SYSTIN3 που είναι κολλημένη στους 88c και αν το αφήσεις ετσι και πας να ξαναπαίξεις με το που μπεις στο μενού ξανακάνει reboot. Πρέπει να κλείσεις το μηχάνημα τελείως και μόνο τότε το SYSTIN3 επανέρχεται στους 24c και μπορείς να παίξεις κανα 10-15λεπτο μετά πάλι πιάνει 88c και κάνει reboot. Εχω βάλει να το βλέπω την ωρα που παίζω και μένει κολλημένο στους 24c μόνο μετα απο reboot σου δείχνει άλλη τιμη στην θερμοκρασία.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SYSTIN3?????:wall::wall::wall::wall:

για googlare λιγο μπας και βρεις καμια λυση :hmm:

Έκανα γτ άλλαξα και τον ssd, κάτι με την μητρική παίζει όντως άλλα δεν μπορώ να βρω κάτι συγκεκριμένο στο γοογλε εδώ και 3 μέρες.

Έκανα γτ άλλαξα και τον ssd, κάτι με την μητρική παίζει όντως άλλα δεν μπορώ να βρω κάτι συγκεκριμένο στο γοογλε εδώ και 3 μέρες.

Ειναι για να πηγαινεις σε καινουργια δυστιχως...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.