csaris Ιούλιος 19, 2013 #461 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2013 Downloads Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούλιος 19, 2013 #462 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2013 Ναι αυτο με τα 324 έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firekiller Ιούλιος 23, 2013 #463 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2013 Ελάτε ρε παιδιά, σε αέρα default θα παίξουν οι κάρτες, ούτε 1 ώρα συνολικά.Όποιος μπορεί να βοηθείσει ας στείλει ένα πμ :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 24, 2013 #464 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 The Quadro K6000 GPU is based on the NVIDIA Kepler™ architecture - the world's fastest, most efficient GPU architecture. Key performance features and capabilities include:-12GB ultra-fast GDDR5 graphics memory lets designers and animators model and render characters and scenes at unprecedented scale, complexity and richness -2,880 streaming multiprocessor (SMX) cores deliver faster visualization and compute horsepower than previous-generation products ....μαλλον θα δουμε και το GTX TITAN ULTRA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr.. Ιούλιος 24, 2013 #465 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 100αρα στο valley βλεπω απο τον [MENTION=10015]csaris[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούλιος 24, 2013 #466 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 Mε 12gb vram το βλεπω να κανει οσο ενα αμαξακι πολης 5ετιας!:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis21 Ιούλιος 24, 2013 #467 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 Βλεπω να βγαινει καμια 9970 με επιδοσεις σαν 780 και ισως λιγο καλυτερες και μετα απο κανα δυο μηνες μια ΤΙΤΑΝ ULTRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 24, 2013 #468 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 Mε 12gb vram το βλεπω να κανει οσο ενα αμαξακι πολης 5ετιας!:fun: 6gb θα εχει το Titan Ultra και ρολογια 780 gtx (867mhz) (δηλαδη ενα 5-10% πανω απο GTX titan) ....πάντα η QUADRO έχει double ram από την Gaming reference vga! Λογικά 300 watt tdp χωρις throttle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιούλιος 24, 2013 #469 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 Aν δεν φταιξει το throttling τοτε με βλεπω με καμια κουτσαβλο780. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Ιούλιος 24, 2013 #470 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2013 που την ξεθάψατε πάλι ρε σεις την ULTRA? αδιόρθωτοι ειστε....όσοι την φάγανε την πατάτα της TITAN την φάγανε , δεν νομίζω να ξανασχοληθεί η NVIDIA...αν ηταν να φτιάξει την καρτούλα αρκούσε ένα bios αλλα δεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 17, 2013 #471 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 (edited) Νεκρα το τοπικ... κανενας με gtx titan να γινει καμια κοντρα ? Η 780ακιδες ασχολουνται με τα διακοπτακια και τα dual & triple bios. Ας βαλουν οσα διακοπτακια θελουν και ας αλλαζουν τα bios σαν τα σωβρακα. Ακομα δεν το εχουν παρει χαμπαρι οτι 400 shaderonia απουσιαζουν απο την κουτση! Καλα ρε [MENTION=15972]Staba[/MENTION] εχεις νερο πανω στην καρτα και κανενα score δεν μας εχεις δωσει... Απο χειμωνα βλεπω να σπαω το 84,4 fps στο valley! Μax oc ποσο εχεις πιασει ? Εγω με αερα 1250 mhz core απο μεριας μου σε ευθεια γραμμη... Απο 3D MARK παιζει κανενας κωδικος για extreme firestrike ? Oλοκληρη evga και ενα κωδικό δεν εβαλε μεσα σε τοσο ακριβό προϊόν... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 17, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Αύγουστος 17, 2013 #472 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Που σε ρε άνθρωπε χαθηκαμε δωσε πονο λεμε....εμενα παντος το σκορακι μου στο valley δεν το εχου περασει :tongue: με 780 και με οτι bios εχουν βάλει ειμαι πρωτος σταθερη αξια υποστηριζοντας τον τιτάνα. Και ειπαμε και να με περασουν εχω αλλο ένα καλο μαγικο σκορακι να ανεβάσω:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 17, 2013 #473 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Που σε ρε άνθρωπε χαθηκαμε δωσε πονο λεμε....εμενα παντος το σκορακι μου στο valley δεν το εχου περασει :tongue: με 780 και με οτι bios εχουν βάλει ειμαι πρωτος σταθερη αξια υποστηριζοντας τον τιτάνα. Και ειπαμε και να με περασουν εχω αλλο ένα καλο μαγικο σκορακι να ανεβάσω:clap:Εβαλες νερα στις καρτες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Αύγουστος 17, 2013 #474 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Οχι ρε αρκετα πληρωνουμε ρεύμα αχαχα.οχι κανω δουλεια με aircondition:P ουτε θα βάλω τωρα που θα πιάσουν τα κρυα.ετσι και αλλιως ελαχιστα τις δουλεψα λογο δουλειας το pc ανοιγει μια φορα την εβδομαδα για καμια ταινια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 17, 2013 #475 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Οχι ρε αρκετα πληρωνουμε ρεύμα αχαχα.οχι κανω δουλεια με aircondition:P ουτε θα βάλω τωρα που θα πιάσουν τα κρυα.ετσι και αλλιως ελαχιστα τις δουλεψα λογο δουλειας το pc ανοιγει μια φορα την εβδομαδα για καμια ταινιακαι καλα εκανες... Ωραια...θελω να καρφωσουμε το cpu σου 5.0+ ghz και να τραβήξουμε ενα με αερα με την δικια μου πανω! Καποια στιγμη στις επομενες μερες....δεν βιαζομαστε! Εχουμε και το καφεδακι με τον συνέταιρο Tιτανομαχο ([MENTION=22714]osfp1980[/MENTION]) με τα BENQ 27aria σε Surround !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Αύγουστος 17, 2013 #476 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Νικο μου προτεινε κατι monitor ο seb ολα τα λεφτα :P:P μολις τα παρω θα πιουμε καφεδακι τριαδα να τεσταρουμε κ τους ΤΙΤΑΝΕΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Αύγουστος 17, 2013 #477 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2013 Εγω απο βδομαδα θα ειμαι αθηνα και κάνουμε οτι θέλετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Αύγουστος 18, 2013 Author #478 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 (edited) Εγω με αερα 1250 mhz core απο μεριας μου σε ευθεια γραμμη... Πασιέντζα ή ναρκαλιευτή? Κατεβασε το MSI Afterburner beta 14. Πηγαινε στο "VEN_10DE&DEVμπλαμπλαμπλαμπα.cfg" αρχείο και πρόσθεσε τα κάτωθι (αμεσως μετα την τελευταία γραμμη του block "[startup]"): [settings] VDDC_Generic_Detection=0 VDDC_NCP4206_Detection=3:20h Παίξε με το voltage (λογικά θα ειναι ή "Auto" ή όπου θέλεις μέχρι και τα 1.3V αλλά fixed/constant) και καλό σου Πάσχα αν και δεν ξερω κατα πόσο δουλευει με το modded bios που χρησιμοποιείς ούτε έχω επιβεβαιώσει με DMM οτι όντως ακουει πάνω απο τα 1.2V. Καλου κακού έχε και κανέναν πυροσβεστήρα κοντά σου... ΥΓ: use at your own risk Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 18, 2013 από Freedom Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 18, 2013 #479 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Πασιέντζα ή ναρκαλιευτή? Κατεβασε το MSI Afterburner beta 14. Πηγαινε στο "VEN_10DE&DEVμπλαμπλαμπλαμπα.cfg" αρχείο και πρόσθεσε τα κάτωθι (αμεσως μετα την τελευταία γραμμη του block "[startup]"): [settings] VDDC_Generic_Detection=0 VDDC_NCP4206_Detection=3:20h Παίξε με το voltage (λογικά θα ειναι ή "Auto" ή όπου θέλεις μέχρι και τα 1.3V αλλά fixed/constant) και καλό σου Πάσχα αν και δεν ξερω κατα πόσο δουλευει με το modded bios που χρησιμοποιείς ούτε έχω επιβεβαιώσει με DMM οτι όντως ακουει πάνω απο τα 1.2V. Καλου κακού έχε και κανέναν πυροσβεστήρα κοντά σου... ΥΓ: use at your own risk Ναρκαλιευτη ... γιατι ειναι μπόμπα το scorακι μου! Δεν παιζω με MSI afterburner...αλλα μονο EVGA Prec X. Καβατζα για τον χειμωνα κραταω αυτο με το ανεβασμα τασης σε v 1,3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Αύγουστος 18, 2013 Author #480 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2013 Ναρκαλιευτη ... γιατι ειναι μπόμπα το scorακι μου! Δεν βλέπω ουτε 1250Mhz ούτε φλατ line. Μάλλον γερνάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts