Jump to content

Ομαδική αγορά dvd

red alert

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από RootX

Λοιπόν, 11 το πρωί είναι καλά για τους Αθηναίους?

Νομίζω ότι είναι ούτε πολύ πρωί αλλά ούτε και αργά.

καλα ειναι,καλα ειναι....!εγω μπορψ παντως....

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Κατεβαινεις απο μετρο σε συγγρου-φιξ ,περνας απεναντι τον δρομο κ παιρνεις το Α2 λεωφορειο....περναει απο ολη την αμφιθεας αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τις στασεις......αντε τυχερε...θα παρεις αλλα 5 δισκακια....!:p η μηπως 10????ειναι κ ο γυρισμος μετα....!:rolleyes::D

Παιδες μια ερωτηση...υπαρχει μια περιπτωση να μη μπορεσω να ερθω το Σαββατο λογω μιας δουλιτσας που εχω(πρωι πρωι:()

Υπαρχει περιπτωση να τα παρει καποιος για μενα και να συναντηθουμε σε καποιο σταθμο μετρο να τα παρω?????

Δεν ειναι σιγουρο πως ΔΕΝ θα ερθω...αλλα των φρονιμων τα παιδια...

11 ωρα το Σάββατο για τα παιδία οπό Αθηνά.. η τιμή τελικά είναι 0,46 για τα + κ ο,58-. Τώρα εγώ δεν μπορώ το Σάββατο μου έτυχε κάτι επείγον και δεν θα είμαι εκεί .αλά θα έχω ενημερώσει το μαγαζί για εσάς >>> οποίος αλός δεν μπορεί να παει το Σάββατο μπορεί να παει κάποια αλί μέρα και να αγοράσει dvd στην προνομιακή τιμή αρκεί να πι το σύνθημα (ομαδική του the lad )αλά να μην παει μετά από ένα μήνα. αυτό ισχύει από χτες μέχρι την Τετάρτη

Eπειδη μιλησα με τη κοπελια του καταστηματος λεει οτι για σας που θα πατε απο κει πρεπει καποιος να δωσει συνολικα τα ονοματα η nicks....κατι τετοιο καταλαβα.

Δεν περνετε κανενα τηλεφωνο για καλυτερη συνεννοηση?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.