kalxas Σεπτέμβριος 24, 2004 #141 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Πότε Αγοράζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 24, 2004 #142 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Παιδες αυριο ειναι η μεγαλη μερα! Χαχαχα!Ας συνοψισουμε...Παιρνουμε το μετρο, σταματαμε Συγγρου-Φιξ και παιρνουμε το Α2...σε ποια σταση σταματαμε ομως? Ειναι οντως απεναντι απο μια μεγαλη εκκλησια?Σωστα?Γνωριζει κανει ποση ωρα θα κανει περιπου απο Συγγρου-Φιξ σε disk impex? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 24, 2004 #143 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 κανα 20λεπτο το περισσοτερο...κοιτα απο το λεωφορειο τις καθετες οδους που περναει κ κατεβα σε μια παραπλησια απο εκει που ειναι το μαγαζι....., Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 24, 2004 #144 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Βασιλη τωρα που ξαναβλεπω τη φωτο με το σχεδιο, στην Αμφιθεας εχει μια σταση ΗΧΟΥΣ...Αρα αφου το Α2 παει Αμφιθεας θα κατεβουμε σχεδον διπλα στο μαγαζι!!!!!Ειπα κατι λαθος????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Σεπτέμβριος 24, 2004 #145 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_KΑς συνοψισουμε...Παιρνουμε το μετρο, σταματαμε Συγγρου-Φιξ και παιρνουμε το Α2...σε ποια σταση σταματαμε ομως? Ειναι οντως απεναντι απο μια μεγαλη εκκλησια? Το A2 με κατεύθυνση προς παραλία εε? (καλά, εγώ με αυτοκίνητο θα έρθω, αλλά λέμε τώρα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 24, 2004 #146 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Βασιλη τωρα που ξαναβλεπω τη φωτο με το σχεδιο, στην Αμφιθεας εχει μια σταση ΗΧΟΥΣ...Αρα αφου το Α2 παει Αμφιθεας θα κατεβουμε σχεδον διπλα στο μαγαζι!!!!!Ειπα κατι λαθος????? δεν ξερω ποια ακριβως σταση ειναι....κατεβα σε μια στην αμφιθεας για να ειμαστε σιγουροι,ρωτα ξκανεναν περιπτερα κ ελα με τα ποδια μετα.....!χε!χε!Αρχική απάντηση από georgeadams Το A2 με κατεύθυνση προς παραλία εε? (καλά, εγώ με αυτοκίνητο θα έρθω, αλλά λέμε τώρα...) εννοειται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
red alert Σεπτέμβριος 24, 2004 Author #147 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2004 Η ώρα της κρίσεως πλησίαση αυτές είναι ει τελευτές σας στιγμές >>R.A>> θα τα πούμε στης 11 το πρωί . παρακαλώ διαγράψτε το θέμα (σε λίγο) άχρηστο είναι πνέον .άντε και ομαδική για DFI και όχι με 10 τεμάχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Σεπτέμβριος 25, 2004 #148 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 ΠΑΙΔΕΣ ΣΟΣ!!!!!Τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω...μπορει καποιος να παρει 50+R για μενα και να συναντηθουμε αν οχι σημερα, αυριο σε καποιο σταθμο μετρο(πχ Κοκκινη διαδρομη...) να του δωσω τα χρηματα και να τα παρω?????Πλιιιιιιιιιιζ παιδες!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 25, 2004 #149 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 ολα περιφημα με την ομαδικη αγορα.............................το περιβαλλον εργασιας αψογο(ξερουν τι λεω οσοι ειχαν φωτογραφικη στα κινητα τους)............εμαθα οτι ειναι και πιτσιρικι η λεγαμενη......φετος τελειωσε το λυκειο.....αχ θα με πανε μεσα και ειμαι νεος και ομορφος....και μετριοφρονας............και τα δωρακια μας πηραμε..........(βλεπε θηκες)....χεχεχεεχε.....φωτο απο το μωρο ρεεεεεεεεεεεεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 25, 2004 #150 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma ολα περιφημα με την ομαδικη αγορα.............................το περιβαλλον εργασιας αψογο(ξερουν τι λεω οσοι ειχαν φωτογραφικη στα κινητα τους)............εμαθα οτι ειναι και πιτσιρικι η λεγαμενη......φετος τελειωσε το λυκειο.....αχ θα με πανε μεσα και ειμαι νεος και ομορφος....και μετριοφρονας............και τα δωρακια μας πηραμε..........(βλεπε θηκες)....χεχεχεεχε.....φωτο απο το μωρο ρεεεεεεεεεεεεε Tα δωρακια καλο θα ειναι να ερθουν και καμια βολτα βορεια για να μην εχουμε αλλα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 25, 2004 #151 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 15:56] Tα δωρακια καλο θα ειναι να ερθουν και καμια βολτα βορεια για να μην εχουμε αλλα...... εχμ..........οταν καταστει δυνατο θα ερθουνε τα δωρακια.........μου ειπανε οτι και αυτα θελουνε βολτα στη σαλονικα αλλα τα εμποδιζει μια μαμιο-εξεταστικη........:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 25, 2004 #152 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 ωχ καποιοι πηραν δωρακια και εμεις τιποτα!!!θα βγουν photos αυριο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 25, 2004 #153 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 τι δωρακια????..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 25, 2004 #154 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma ολα περιφημα με την ομαδικη αγορα.............................το περιβαλλον εργασιας αψογο (ξερουν τι λεω οσοι ειχαν φωτογραφικη στα κινητα τους)............εμαθα οτι ειναι και πιτσιρικι η λεγαμενη......φετος τελειωσε το λυκειο.....αχ θα με πανε μεσα και ειμαι νεος και ομορφος....και μετριοφρονας............και τα δωρακια μας πηραμε..........(βλεπε θηκες)....χεχεχεεχε.....φωτο απο το μωρο ρεεεεεεεεεεεεε Συνολο..ποσα δισκακια πηρατε? Τα δικα μας ειναι ακομη στο δρομο Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 25, 2004 #155 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2004 εγω με αλλα 2 παιδια πηραμε καπου 400......απο οσο μπορεσα να δω πρεπει να ξεπερασαμε τα 800 στην αθηνα.......ελα βρε....υπομονη......δισκακια ειναι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Σεπτέμβριος 26, 2004 #156 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 00:02] εγω με αλλα 2 παιδια πηραμε καπου 400......απο οσο μπορεσα να δω πρεπει να ξεπερασαμε τα 800 στην αθηνα.......ελα βρε....υπομονη......δισκακια ειναι..... Ελπιζω αυτοι οι φιλοι σου να δον και αυτοι κανα δωρακι .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 26, 2004 #157 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 πιο πολλά πήραμε. λογικά πανω από 1000. εγώ με το feanor πήραμε 350 περίπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 26, 2004 #158 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Δοκιμασε κανενας να δει αν ειναι αυθεντικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 26, 2004 #159 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 11:32] Δοκιμασε κανενας να δει αν ειναι αυθεντικα? Αυτά λέει το Kprobe, τώρα θα κάνω την πρώτη εγγραφή. Edit: Το nero 6.3.1.20 σε συνδυασμό με το LiteOn 1633S δεν μου έχει επιλογή για εγγραφή στο 8χ με αυτά τα δισκάκια... αναμονή για νεώτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Σεπτέμβριος 26, 2004 #160 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2004 "τζάμι";) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.