Jump to content

Ομαδική αγορά dvd

red alert

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 00:25]

blade_pan - 250+r.

Για να δουμε,για να δουμε....

250:blink: ????? :blink: ????? :blink: ????? :blink: ?????

εισαι σιγουρος για 250 ωρε πανο?τι να τα κανεις ολα αυτα............απο περιεργεια ρωταω....αν δεν εγραψες λαθος στανταρ εχεις λογο:T:

τελικα παιδες ισως να προλαβω να ερθω και γω μια βολτα απο το μαγαζι.......απο καπου θα ξεκλεψω λιγο χρονο..........

Έχω παρει τα +R 4x και το Plextor 708A απο την Disk impex πριν καιρο...τα δισκακια δε γράφονταν σε 8χ (ξεκινουσαν και στο 20% κακαρωναν και γινοταν μονιμη επαναδιαπραγματευση ταχυτητας..) με συνεπεια να γράφονταν σε 35 λεπτα τι στιγμη που το 4χ γραφει σε 20 λεπτα ...(αυτο γινοταν αν επελεγες 8χ..) οποτε η καλυτερη λυση ηταν να επιλεξεις 4χ οπως και ειναι η επισημη ταχυτητα τους...

Τα 8χ ποσο τα εχει η Disk Impex?

Εγω απο θεσ/νικη τα πηρα τα 8χ +R 0.60 (τα 8χ -R 0.55) ..και δε μιλαμε για ποσοτητες...25αδα... σε ποσοτητα πιθανοτατα γινονται καλυτερες τιμες.

Δε μπορω να πω πως ειναι ιδιαιτερα συμφερουσα η αγορα απο Disk Impex ιδιαιτερα για τους θεσ/νικεις.

JohnnyX στη Θεσσαλονίκη από που τα προμηθεύτηκες; Το θέμα για τα ψευτικά ΤΥ το έχεις υπόψη σου; Το έχεις τσεκάρει στα δισκάκια που πήρες από εδώ;

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=6924&highlight=fake+Taiyo

τα παλια που ειχα παρει απο disk impex ηταν Τ Yuden 000

τα καινουρια που πηρα απο θεσ/νικη ειναι narita !!!

απο οτι λενε τα plextools ειναι Ritek o manufacturer

Τα δισκακια τα πηρα απο τα μαγαζια EXTRA ... εχει 3 τετοια μαγαζια στη πολη

Το ενα ειναι εγνατια 1 βαρδαρης

παλαιολογου 10 καμαρα

παπαναστασιου 50

Μίλησα με το μαγαζί και μου είπε πως πρέπει να παμε όλοι το Σάββατο και μόνο το Σάββατο .της άλας μέρες ξεχάστε. Στης 11 θα μαζευτείτε έξω από το μαγαζί θα περιμένετε από έξω μέχρι 11,15 και θα μπείτε μέσα σαν ομάδα.. λετε παρασύνθημα και αγοράζετε

Παίδες ενδιαφέρομαι κι εγώ για 50 +R και 50 -R.

Το πρόβλημα είναι πως είμαι Κρήτη. Αν είδα καλά κανείς άλλος απο Κρήτη δε συμμετέχει στην ομαδική...Μήπως μπορώ να πάρω στη Disk Impex τηλέφωνο και να τους πω να μου τα στείλουν αντικαταβολή Κρήτη - με τις τιμές της ομαδικής εννοείται - όπως έκαναν τα παιδιά απο Θεσσαλονίκη?Θα το κάνουν για 100 κομμάτια??

Αρχική απάντηση από georgeadams [Χθες, στις 11:32]

Εμ, έτσι πες μας!

Τα TY κι εγώ σε 8x τα γράφω με το Plextor.

Αα, και τελικά θα πάρω 100 - 150. Μίλησα με 2 φίλους και θέλουν κι αυτοί...

Εχω την εντυπωση πως δε καταλαβες

Τα παλια μου ηταν T Yuden και σημερα που εβαλα το true speed στο Nero ειδα την ε3ης συμπεριφορα

Ξεκινάει μεχρι το 20% σε 6χ... μετα μεχρτι το 30% κυμαινεται απο 2.7-3 x και μετα μεχρι τελος ειναι στο 3.9x ...και αυτο ανεξαρτητα απο το οτι εβαλα τωρα το true speed ετσι εκανε με ολα τα δισκακια ΤΥ (τα οποια 3ανασημειωνω τα ειχα παρει απο την Disk Impex μαζι με το plextor)

Αρχική απάντηση από Shaman

Παίδες ενδιαφέρομαι κι εγώ για 50 +R και 50 -R.

Το πρόβλημα είναι πως είμαι Κρήτη. Αν είδα καλά κανείς άλλος απο Κρήτη δε συμμετέχει στην ομαδική...Μήπως μπορώ να πάρω στη Disk Impex τηλέφωνο και να τους πω να μου τα στείλουν αντικαταβολή Κρήτη - με τις τιμές της ομαδικής εννοείται - όπως έκαναν τα παιδιά απο Θεσσαλονίκη?Θα το κάνουν για 100 κομμάτια??

UGPM :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.