Jump to content

MSI Big Bang-Marshal (B3)

akishellas

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
Λοιπον καρμεν εβαλα την καρτα Κ ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΩΡΑ η οθονη ΔΕΙΧΝΕΙΙΙΙΙΙ :T: ΑΛΛΑ Ο ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ? ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΝΑΕΙ ? ΣΟΣΣΣΣΣΣ

Το V2 έχει fanless mode.

Δες το θέμα εδώ. Λογικά μόλις ζοριστεί θα πάρει μπροστά.

TX750 V2 - Fan NOT spinning - The Corsair Support Forums

Στρεσαρε το σύστημα με κανένα occt ή prime και λογικά θα ξεκινήσει.

γινεται να καηκε? αν ναι πως δινει στη μητρικη κ στην καρτα γραφικων κ δειχνει ? Εχω πανω το νεο τροφοδοτικο .

Ηρέμησε βρε παλίκαρε καλά είναι το psu.

ανάβει τώρα το Pc? Καλά έχω καταλάβει;

Οποτε ουτε το προηγουμενο εχει προβλημα ? :o

Εμ σου είπαμε ότι κάτι άλλο παίζει με το σύστημα και κάπου κάτι δε πήγαινε καλά.

Περίμενε τον Αρη που έχει κάνει κάποια reviews στα jou jye psu να σου πει και γνώμη.

Πάντως τόσο βιαστικό να αλλάξεις psu ενώ το θέμα ήταν καθαρά αλλού δεν ήταν.

Αρα κ το προηγουμενο γιαυτο δεν γυρναγε ? Λοιπον περναω τα 7 τωρα κ μετα κοιταζω το bios ? Δε πειραζει Καρμεν τουλαχιστον αυτο περνει αλλη μια καρτα γραφικων για το προσεχες μελλον το joy δεν επερνε(θα το δοκιμασω σε ενα διπυρηνο συστημα που εχω) .

Δε το ξέρω το psu σου και δεν έχει περάσει απο τα χέρια μου. Δε ξέρω αν έχει fanless mode Και αυτό οπότε πρέπει να το ψάξω να σου απαντήσω.

Για να βάλεις τα win Πρώτα θα μπεις στο Bios ωρέ :p

Λοιπον παιδια στο bios Που εχω μπει γραφει 4/7/2013 :sarcastic:κ version E7670IMS v3.0 ,οποτε πρεπει να κανω update στο 3.1 ,το θεμα ειναι πως πρεπει να εγακταστησω τα windows 7 να το κανω ?

λογικά μπορείς αν και δε την εχω δουλέψει την μητρική.

Googlizontas ή manualizontas πας στην πόλη :p

• 1 month later...

Karmen τελικα ειναι v3 (75-001309 ειναι ο κωδικος που γραφει το κουτι πανω στην ετικετα αλλιως πραγματικα δεν βγαζεις ακρη) , αυτο που πηρα ειναι πιο καινουργιο απο το V2 αλλα απο αλλη εταιρια απο τι διαβασα οχι απο τη seasonic κ οντως ετσι απο τι λενε λειτουργει ο ανεμηστηρας .

To θεμα ειναι επισης τωρα το joy το δοκιμασα σε ενα διπυρηνο δουλευε κανονικα εδεινε ρευμα αλλα κ παλι δεν γυριζε ο ανεμιστηρας ξερεις τι μπορει να γινετε ,να τον αλλαξω διοτι εχει κλιπσακι σαν αυτη που μπαινει σε μια motherboard κ κουμπωνει η ταση τουαπλα μου κανει εντυπωση ξαφνικα να εγινε αυτο χωρις να εχει καει κατι . Οσο για το οτι βιαστηκα να αλλαξω τορφοδοτικο ,οντως τελικα βιαστηκα απλα ημουν στην πιεση να το φτιαξω γρηγορα κ ναι ... τελοσπαντων .

Λοιπον πως γινεται να δινει ρευμα να δουλευει κανονικα ο διπυρηνος που εβαλα να δοκιμασω το joy αλλα ο ανεμιστηρας να μη γυρναει ? Εκανα κ το αλο πηρα τον ανεμιστηρα το εβαλα στο pc που εχω φτιαξει εδω κ δουλευει :-O . Παιζει να υπαρχει ασφαλεια κατι ? Τι γινεται ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.