akishellas Απρίλιος 6, 2013 Author #21 Απρίλιος 6, 2013 THERMALTAKE W0393RE BERLIN 630W ATX23 - - καρμεν αυτο κανει ? να παω να το παρω τωρα μιας που ειναι σε αποθεμα ? οι βιδουλες που λες θα της βαλω απλα δδεν εχουν μπει δυο απο την κατω μερια της μητρικης. Αυτο που μου εβαλες δεν ειναι διαθεσιμο ,αυτο που σου εγραψα ειναι καλο να παω να το παρω τωρα ? Για να το φτιαξω τωρα που καιγομαι ????
akishellas Απρίλιος 6, 2013 Author #23 Απρίλιος 6, 2013 διαθεσιμο ομως ψαχνουμε και δεν εχει καποιος αλλος κατι που να μας κανει τωρα σε αυτη την τιμη.....?υ.γ ειναι το 630w οχι το 530w
akishellas Απρίλιος 6, 2013 Author #25 Απρίλιος 6, 2013 αυτο ισως??ναι απο αθηναCorsair Builder Series CX600 80Plus Bronze | Skroutz.gr
karmen1983 Απρίλιος 6, 2013 #26 Απρίλιος 6, 2013 Θα το προτιμούσα σαν πιο "καλή τιμή" και νομίζω βγάζει και 1-2 Α παραπάνω στη 12άρα δε θυμάμαι καλά να σου πω την αλήθεια.Το άλλο είναι υπερτιμημένο στο eshop
papatsonis Απρίλιος 6, 2013 #27 Απρίλιος 6, 2013 [MENTION=11793]akishellas[/MENTION] βάλε το bios 3.1 γιατί εμένα μου έκαψε τον επεξεργαστή αλλάζοντας το llc από lvl5 -> lvl6 save and exit... => πουφ... και στο 3.1 εξαφάνισαν όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το llc..., ο κίνδυνος μπορεί να είναι ανεξαρτήτως γενιάς επεξεργαστή..αναφορικά με τα διακοπτάκια που λές,. με αυτά απενεργοποιείς τα pcie(ΠΑΝΤΑ με κλειστό το τροφοδοτικό..). έχοντας το peg1 σε off, ουσιαστικά έχεις κλείσει το pci της vga, για αυτό δεν ανοίγει...
akishellas Απρίλιος 6, 2013 Author #28 Απρίλιος 6, 2013 παιδια ειμαι στο πλαισιο το μονο ανοιχτο τωρα κ εχω μπροστα μου το vs series 650w 85% k cx500 στα 70ε περιπου και τα δυο να παρω το πρωτο;
akishellas Απρίλιος 6, 2013 Author #29 Απρίλιος 6, 2013 papatsonis για να κανω αλλαγη στο bios δε θα πρεπει πρωτα αφου εγκαταστησω τα windows κ μετα;οποτε αλλαζω το peg1 μετα σε ον κ τα υπολοιπα οφ. Παιδια πιο τροφοδοτικο τωρα να παρω απο τα δυο; το πρωτο;
papatsonis Απρίλιος 6, 2013 #30 Απρίλιος 6, 2013 άστα όλα ΟΝ.. έχεις κάποιο λόγο που θές να κλείσεις κάποιο σλοτ..?κατά 2ον το τροφοδοτικό ναι μεν δεν είναι πολύ "Σόι".. αλλά τα 300-330w σε gaming (και αν....) με όλα στοκ τα αντέχει (και αν κρίνω από τα 620w σε 12v /από σύνολο 650.. πρέπει να είναι και σύγχρονο σχεδιαστικά), οπότε στήσε το σύστημα ότι δουλεύει ρολόι και μετά ξεκίνα τα έξοδα.. (ΜΗΝ δώσεις λεφτά ακόμη για άλλο τροφοδοτικο..)edit: υπάρχει αρκετή πιθανότητα να είναι καλούτσικο τροφοδοτικό, αρκετά καλύτερο από την εικόνα που του ζωγραφίζει ο [MENTION=23268]Trexx[/MENTION][MENTION=403]crmaris[/MENTION] opinions??
akishellas Απρίλιος 6, 2013 Author #31 Απρίλιος 6, 2013 ναι το θεμα ειναι οτι το τροφοδοτικο που εχω οταν το ανοιξα σταματησε...να γυρναει ο ανεμηστηρας του οποτε γιαυτο ηρθα για αλλο τροφοδοτικο,τωρα ομως γιαυτο ειμαι πλαισιο για να παρω αλλο,το θεμα ειναι οτι διαθεσιμο εχει το vs650 κ το tx650 αλλα η τιμη στο 2ο ξεφευγει,πιο να παρω;
papatsonis Απρίλιος 6, 2013 #32 Απρίλιος 6, 2013 ναι το θεμα ειναι οτι το τροφοδοτικο που εχω οταν το ανοιξα σταματησε...να γυρναει ο ανεμηστηρας του οποτε γιαυτο ηρθα για αλλο τροφοδοτικο,τωρα ομως γιαυτο ειμαι πλαισιο για να παρω αλλο,το θεμα ειναι οτι διαθεσιμο εχει το vs650 κ το tx650 αλλα η τιμη στο 2ο ξεφευγει,πιο να παρω;διαβάζοντας το πιο κάτω..Ωραια τα εβαλα αναψαν ολα κ μετα σταματησαν κ ξαναανοιξαν ,τωρα το τροφοδοτικο ο ανεμηστηρας του δε γυρναει αλλα τα αλλα αναβουν κ κανουν παλι επανακινηση ,τι κανουμε ?και ξέροντας ότι ΔΕΝ βλέπει ουσιαστικά VGA το σύστημα σου επειδή έχεις απενεργοποιήσει το σλοτ, μια χαρά δουλεύει προσπαθώντας να ξεκινήσει.Πολυμετράκι υπάρχει ?? γιατί σε βλέπω ότι σκοπεύεις να πετάξεις 60-80€.. ενώ το πλαίσιο κλείνει στις 8... και μέχρι τότε απλά και μόνο βάζοντας κατ'αρχήν σωστά το διακοπτάκι.. μπορείς να δεις αν όντως έχεις πραγματικό πρόβλημα με το τροφοδοτικο..
akishellas Απρίλιος 6, 2013 Author #33 Απρίλιος 6, 2013 πολυμετρο οχι αλλα ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου δε θα επρεπε να γυρναει;
akishellas Απρίλιος 6, 2013 Author #34 Απρίλιος 6, 2013 Λοιπον αλλο τροφοδοτικο ,καλυτερο ΚΑΝΟΥΡΓΙΟ ακομα το ιδιο πραγμα ο ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ,τι φταιει ρε παιδια το εκανα to peg1 on .:rant:
akishellas Απρίλιος 6, 2013 Author #36 Απρίλιος 6, 2013 Τροφοδοτικο ΤΧ750 τωρα το πηρα :rant:παιδια εβγαλα κ την καρτα γραφικων παλι ο ανεμηστηρας δεν γυρναει του τροφοδοτικου κ κανει επανεκινησεις,επισης εχω βαλει βιδες κτλ
karmen1983 Απρίλιος 6, 2013 #37 Απρίλιος 6, 2013 Στο είπα και πριν ότι δε φταίει το Psu που κάνει επανεκκινήσεις το μηχάνημα.Πάμε πάλι κάπου λογικά βραχυκυκλώνει το σύστημα μέσα στο κουτί.Βγάλε το απο το Pc βάλε τη μητρική με τα πράγματα πάνω σε ένα γραφείο και με το κουμπί Power που έχει η μητρική σου άναψε το σύστημα.Δες αν ξεκινάει.
akishellas Απρίλιος 6, 2013 Author #38 Απρίλιος 6, 2013 Λοιπον καρμεν εβαλα την καρτα Κ ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΩΡΑ η οθονη ΔΕΙΧΝΕΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΕ ΓΥΡΝΑΕΙ ? ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΝΑΕΙ ? ΣΟΣΣΣΣΣΣ
akishellas Απρίλιος 6, 2013 Author #39 Απρίλιος 6, 2013 γινεται να καηκε? αν ναι πως δινει στη μητρικη κ στην καρτα γραφικων κ δειχνει ? Εχω πανω το νεο τροφοδοτικο .
takis-pa Απρίλιος 6, 2013 #40 Απρίλιος 6, 2013 Χαλαρωσε γινεται να μην γυρναει θα γυρισει μολις θα ζεσταθει απο φορτιο, ενταξει ειναι το τροφοδοτικο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.