Jump to content

MSI Big Bang-Marshal (B3)

akishellas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια την εχω παρει αλλα δεν εχω οδηγιες κ κοιταζω απο youtube κτλ για να βρω τι να κανω ,πανω αυτη η μητρικη εχει dual 8pin cpu connector ,το θεμα ειναι πως σε βιντεακι ειδα πως την δουλευαν μονο στο ενα το απο πανω ,οποτε δεν χρειαζεται κ τα δυο κ το δευτερο το βαζεις μονο οταν βαζεις πολλες καρτες γραφικων μαζι ? Να προσεξω κατι αλλο σε αυτη την μητρικη :unsure:

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Επισης πηρα την 6950 ,εχει 2 6pines τροφοδοσιες βαζω κ στις δυο ετσι ? Ομως πανψ την μητρικη εχει 6pin vga power connector αυτο γιατι το εχει εφοσον θα παρει η καρτα απο το τροφοδοτικο ,θελει κ η μητρικη ?

Τα γομάρια τροφοδοτικά έχουν 2x8pin connector αλλά γενικά τόσο ρεύμα δεν θα χρειαστείς εκτός και αν στήνεις triple SLI. Η μητρική δίνει ρεύμα πάνω στις κάρτες γραφικών. Μπορούν να τραβήξουν κάπου 25W νομίζω από την PCIe και ότι παραπάνω χρειάζονται το τραβάνε από την 6pin ή 8pin τροφοδοσία. Για λόγους σταθερότητας ρουφάνε από ότι connector βρούνε αυτές οι μητρικές.

Πόσες κάρτες θα βάλεις πάνω στο σύστημα; Μη μας ξενερώσεις και απαντήσεις μόνο την 6950 :p

Μια :p 6950 κ καλα να μαστε αλλη μια ιδια στο προσεχες μελλον ,οποτε για να καταλαβω φιλε μου τροφοδοσια για την καρτα γραφικων βαζω στα 2x6pin της καρτας κ να βαλω κ στην μητρικη που ειναι κοντα στην pci ?

Τωρα για την μητρικη με αυτη την μια 6950 φτανει το 1χ8pin connectro δεν βαζω κ στα δυο ετσι ?

Λοιπον βρηκα κ το manual το θεμα ειναι βαζω το 1χ8pin τροφοδοσιας για την μητρικη ,επειτα το 6Pin της μητρικης για τις καρτες γραφικων κ της 2χ6pin τροφοδοσιες της καρτας κ ειμαι οκ ?

Μολις εγκαταστησω τα παντα πρεπει να προσεξω κατι πανω στην μητρικη ?

Ποιό bios έχεις; αν έχεις το 3.0...άλλαξε το σε 3.1, έχει σοβαρό bug (το οποίο και επιλύει στην 3.1 με λύση πονάει χέρι, κόψει χέρι..) που μου έκαψε 3770k σε ένα save and exit..

Με μια κάρτα γραφικών δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δώσεις το έξτρα ρεύμα για τα pcie

Στάλθηκε από το U8800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

δε ξερω ποιο bios εχει ,οταν θα τη. συνδεσω βλεπω αναγκαστικα ετσι δεν ειναι; την συνδεσμολογια θα την κανω τελικα το πρωι, εχω τον ι7 2600κ λες να μου κανει κατι; οχι ετσι; σε σενα στο κανε δυστηχως επειδη ειναι 3γενιας ο ι7; οκ για την τροφοδοσια οποτε βαζω το ενα απο τα δυο 8χπινα για την μητρικη, το μεγαλο επειτα της μητρικης κ τα 2χ6πινα της καρτας.

Καλημερα ,τωρα θα με βοηθησει κανεις η θα κανω καμια μαααακια? Συνδεω τα ρευματα οπως λεω πιο πανω .

Καλημερα ,τωρα θα με βοηθησει κανεις η θα κανω καμια μαααακια? Συνδεω τα ρευματα οπως λεω πιο πανω .

Χρησιμοποίησε το πρώτο power connector για το cpu (το πάνω) και τα υπόλοιπα όπως είπες (και τα 2 6άπινα στην κάρτα

). Δέν θα έχεις πρόβλημα λογικά με οτν 2600κ αλλά όπως και νά χει, χρησιμοποίησε ένα πρόχειρο λειτουργικό άν έχεις και κάνε την αναβάθμιση σε 3.1 bios όπως λέει και ο φίλος επάνω, για να είσαι καλυμμένος σε όλα και για το μέλλον (link). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bios της μητρικής και μετά από CPU-z ή ότι άλλο safe πρόγραμμα επιθυμείς για να τσεκάρεις την ακριβής έκδοση του bios.

Ωραια ως τωρα τα εχω συνδεσει ολα ,βλεπω εχει peg1 -peg2 -peg3-peg4 το peg1 ειναι στο off κ τα αλλα ειναι στα on ,πρεπει να πειραξω κατι σε αυτο ?

Ωραια τα εβαλα αναψαν ολα κ μετα σταματησαν κ ξαναανοιξαν ,τωρα το τροφοδοτικο ο ανεμηστηρας του δε γυρναει αλλα τα αλλα αναβουν κ κανουν παλι επανακινηση ,τι κανουμε ?

Βάζεις το ένα 8πινο για τον επεξεργαστή και το 24πινο για την μητρική. Δεν βάζεις το εξάπινο πάνω από τις pci. Μην μπερδέψεις το 8πινο του επεξεργαστή με το 6+2 πιν των καρτών. Το πρώτο είναι 4+4. Δεν νομίζω ότι γίνεται να μπερδευτει αφού δεν μπαίνει κιόλας αλλά κάπου είχα δει κάποιον που το έβαλε... με το ζόρι.

Ποιό είναι το τροφοδοτικό?

Πόσταρε καθαρές φωτογραφίες από το εσωτερικό. Ποιές είναι οι μνήμες και σε ποιά σλοτς τις έβαλες?

αποστάτες έβαλες στο κουτί πριν εγκαταστήσεις τη μητρική;

Το άνοιγμα και κλείσιμο υποδηλώνει κάποιο βραχυκύκλωμα.

ps trexx και να τα μπερδέψει τα eps με τα pci καλώδια δε θα μπορεί να τα κουμπώσει.

Καλά ρε συ, είσαι σοβαρός? Έβαλες 6950 και 2600Κ σε αυτό το τροφοδοτικό?

Πέτα το και άσε τις συνδέσεις μέχρι να πάρεις τροφοδοτικό.

Αφού πάρεις, τσέκαρε ό,τι είπαμε και ακόμα καλύτερα τις συνδέσεις του front panel

πάνω στη μητρική.

[MENTION=20975]karmen1983[/MENTION] δες το παραπάνω ποστ για το "κουμπωμα".

Ωραια παω για αλλο τροφοδοτικο τα υπολοιπα σωστα ειναι ? Αυτα εινι σωστα ετσι peg1 -peg2 -peg3-peg4 το peg1 ειναι στο off κ τα αλλα ειναι στα on ,πρεπει να πειραξω κατι σε αυτο ?

Ντάξει οκ για το τροφοδοτικό να το αλλάξεις αλλά δε νομίζω σε αυτό το στάδιο το ότι δεν ανοίγει να ευθύνεται αυτό. Σε Load θα σου έκανε θέμα αλλά όχι να μη σηκώσει το σύστημα στο να ανοίξει.

Παρατηρώ ότι τη μητρική δεν την έχεις βιδώσει. Εχεις βάλει μία δύο βίδες.

Το front panel το έχεις συνδέσει σωστά; Δοκίμασε να αποσυνδέσεις τα καλώδια του front panel και να πατήσεις το κουμπί Power που έχει επάνω η μητρική σου αφού την βιδώσεις επάνω στο κουτί. (είπες αποστάτες έβαλες οπότε προχωράς)

Για Psu

XFX ProSeries 550W Core Edition Full Wired (Bronze) | Skroutz.gr

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.