konamigr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2013 Καλησπερα για αλλη μια φορα εχω ενα θεματακι. Αρχικα ευχαριστω που παντα βοηθατε και απαντατε στις ερωτησεις απο ολους εδω μεσα, και εχω απειρο respect στο forum community σας. Εχω την καρτα HD RADEON 7870 που την πηρα αρχες Ιανουαριου απο το (***) online shop.Παιζω ενα παιχνιδι το dota2 και τα εχω ολα full ανοιχτα και δεν καταλαβαινε τιποτα η καρτα δεν κολουσα σε τιποτα και επαιζα full fps το game.Εχω τωρα τον τελευταιο μηνα ξαφνικα απο 120 fps πεφτω στα 7 και κολλανε τα παντα εχω τρελαθει τελειως λεω ενταξει δεν εδωσα σημασια επαιζα αλλα games και ξαφνικα μου το εκανε και στα παλια games Και κολλησε τελειως το pc,με μοναδικη λυση απλα να το κλεισω.Τι μπορει να φταιει ρε παλικαρια?Ανα 3 λεπτα περιπου πεφτουνε τα fps σαν να μην εχω καν καρτα γραφικων και να δουλευω αυτη της mobo.... Να σημειωσω οτι εχω κανει format το Pc και εχω το cd-drive της καρτας που ειναι updated. Εχω δωσει μια μικρη περιουσια για το μηχανημα και με ποναει καθε φορα που παρουσιαζεται προβλημα. My pc spec ~~~CPU AMD FX8350 8CORE 4GHZ ~~~GPU GIGABYTE 7870 OC 2GB ~~~CPU COOLING THERMALTAKE BIG WATER PLUS MOD BY ME WITH DOUBLE AIR COOLING ~~~16 GB RAM GEIL 2x8 MODULE ~~~SSD 120 GB MUSHKING SCORPION PCI-e CONNECTION ~~~POWER SUPPLY THERMALTAKE 600W POWERLITE ~~~CASE THERMALTAKE SOPRANO ~~~MOTHERBOARD Asrock EXTREME 3 (τα ειχα γραψει αλλου γιαυτο ειναι ολα caps ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Kαι ξεκινάμε ελέγχοντας πρώτα θερμοκρασίες CPU/GPU με τα HwMonitor/GPUz αντίστοιχα.Τα κατεβάζεις και τα 2 και τα αφήνεις ανοιχτά ενω παίζεις.Ανεβάζεις screenshot ή αναφέρεις εδώ τις θερμοκρασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konamigr Απρίλιος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Δεν ανεβασε Θερμοκρασια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Πήγαινε στο event viewer των windows (My computer -> Manage ) βρες την ημερομηνία που κόλλησε και δες μπας και έχει κανένα error εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konamigr Απρίλιος 5, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Εχω κανει φορματ και δεν εχω το συγκεκριμενο event. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.