ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2013 καλησπέρα παίδες έχουμε ένα προβληματάκι και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμηένας φίλος μου όταν πάει να ανοίξει το pc ανοίγει και σβήνει αμέσως (μετά από 2,3 sec)τώρα που το κοίταξα έβγαλα κάρτα γραφικών, σκληρό έβγαλα την μνήμη και την έβαλα σε άλλο dim μένει το τροφοδοτικό αλλά αυτήν την στιγμή τι έχουμε ?και ακόμα τίποτα !!!για πείτε λίγο γρήγορα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Spare τροφοδοτικό υπάρχει να δοκιμάσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Απρίλιος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Spare τροφοδοτικό υπάρχει να δοκιμάσεις; και εμένα εκεί πήγε θα δείξει Δυστυχώς 20+ χλμ μακριά του μένω και λίγο χλωμό να μπορούσα να αλλάξω τροφοδοτικό τέσπα εγώ του είπα να περιμένει αν μπορεί να του πάω ένα άλλο θα ενημερώσω απο δευτέρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.