Guest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2013 Για σας, ειμαι λιγο καιρο "εκτος ενδιαφεροντος" για psu και θα ηθελα την βοηθεια σας για το πιο να αγορασω, οσο το δυνατoν φθηνοτερο γινεται.το pc μου εχει τα εξεις.cpu: intel i7 960 4ghzrams: kingston 1600 mghz gpu: gigabyte gtx 480 mobo: gigabyte ud3r x58a rev.2hdd: 1tb wd sata 3 blackssd: intel 80gb παρεπιπτοντος το σιγουρο εινε οτι σε λιγο καιρο θα προχωρησω σε αναβαθμιση καρτας γραφικων(1 καρτα παντα χρησιμοποιω), οποτε θελω το τροφοδοτικο να με καλυπτει. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Απρίλιος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Ποιό τροφοδοτικό έχεις τώρα? Εφόσον το τροφοδοτικό σου λειτουργεί και είναι οκ με την 480δεν χρειάζεται αλλαγη. Όποια κάρτα και να πάρεις θα είναι λιγότερο ενεργοβόρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 εχω το akasa 1000w πεθαινει, bsod και αλλα πολλα, ειναι απο το τροφοδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Απρίλιος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Αν είσαι σίγουρος ότι όλα αυτά είναι από το τροφοδοτικό, οκ.Το φτηνότερο που μπορείς να δεις είναι αυτό: XFX ProSeries 650W Core Edition Full Wired (Bronze) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 5, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 ευχαριστω για τον χρονο σου θα το εχω υποψιν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Απρίλιος 7, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2013 ποσα λεφτα διαθετεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.