Deus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2013 Ποια η γνώμη σας για το case? το έχει κανεις να μας πει εντυπώσεις για τη ποιότητα κατασκευής τριγμούς...βλέποντας το παρακάτω video review φαίνεται να ειναι η χαρά του νερουλά με τους χώρους για ψυγεία που έχει, με λίγο modding στο εξωτερικό κάλυμμα της οροφής φαίνεται να χωράει 60αρι τριπλό σε push-pull Αν αφαιρεθεί το 3.5 drive cage στην πρόσοψη χωράει άλλο ένα διπλό και με μόντα τριπλόΦαίνεται να υστερεί στη πρόσοψη που δεν επιτρέπει καλή ροη αέρα, στο εμπρός φίλτρο του 230mm ανεμιστήρα που από το video δίνει την εντύπωση πως έχει μεγάλες τρύπεςΤο φίλτρο 2x120 στο κάτω μέρος του κουτιού είναι με κλιπ κάτι που τα κάνει δύσκολο στην αφαίρεση για καθαρισμό και γενικά είναι άκυρο όταν το διπλα φίλτρο για το τροφοδοτικό είναι συρόμενο, θα μπορούσε να είναι ένα μονοκόμματο...[ame=http://http://www.youtube.com/watch?v=atMc2FBmXks]BitFenix Shinobi XL Performance Full-Tower Gaming Chassis - Window Version Review [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Το έχω από το καλοκαίρι. Με παίδεψε αρκετά στο στήσιμο της υδρόψυξης, αλλά τα θέματα που είχα νομίζω πως ήταν ιδιαιτερότητες δικές μου και ότι του κουτιού. Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες και επίσης δεν έχω internet στο σπίτι για να βγάλω και να σου ανεβάσω το ΣΚ. Αν κάνεις υπομονή μέχρι τη Δευτέρα, μπορώ να βγάλω τα επίμαχα σημεία για να δεις αν θα έχεις θέμα.Σε γενικές γραμμές πάντως, είναι πολύ καλό κουτί, με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και αρκετές προβλέψεις όσον αφορά στις εσωτερικές του δυνατότητες. Το φίλτρο του psu που ανέφερες βγαίνει εύκολα και καθαρίζεται, όχι όμως και το διπλό που έχει μπροστά. Εγώ, σηκώνω λίγο το κουτί και το καθαρίζω με ένα swifter. Δεν είναι το ίδιο με το πλύσιμο, αλλά το 90% της σκόνης βγαίνει και άμεσα. Επίσης θέλει λίγο προσοχή στις βάσεις για τους σκληρούς. Κουμπώνουν οριακά και σε μεταφορές μπορεί να βγει κάποια με αποτέλεσμα να πέσει ο δίσκος μέχρι το επόμενο stop.Όσον αφορά στην τρύπα για το πάνω τριπλό, μου έκανε ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] μία, οπότε είναι ο πιό κατάλληλος να σου πει, τι χρειάζεται και τι ψυγείο χωράει αν δε γίνει μόντα.Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος. Χώρεσε όσα πράγματα είχε το MozartTX και παραπάνω, αφού προστέθηκαν. Είναι όμορφο, λιτό χωρίς έμφαση στη φιγούρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Απρίλιος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 αν θα μπορούσες να βάλεις μερικές photos οταν βρείς την ευκαιρία θα βοηθούσε!το διπλό κάτω φίλτρο μπορει να αντικατασταθεί με ένα μαγνητικό για πιο πολύ ευκολία σε περίτωση τοποθέτησης fans στο συγκεκριμένο σημείο αλλα δεν είναι και απαραίτητο το μπροστά φίλτρο για τον 23cm fan μου έδωσε την εντύπωση από το video πως έχει μεγάλες τρύπες πως το έχεις δει κρατάει σκόνη?για τους σκληρούς σκέφτομαι να μπούν με ανταπτορες στα 5.5 drive bay σε περίπτωση που τοποθετηθεί ψυγείο εμπρός αλλα και έτσι να μείνουν το κουτί δεν θα μεταφέρεται από θέμα εμφανησης αυτό ακριβώς που περιγράφεις μου αρέσει το ότι είναι λιτό χωρίς ανεμιστήρες με led διαστημικά σχήματα και αεραγωγούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis 07 Απρίλιος 6, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Το έχω και εγώ στα υπόψιν του κουτί (δεν μου αρέσουν τα καγκούρικα στυλ Phantom NZXT) μπας και αντικαταστήσω το Stacker σε ένα νέο build που θα κάνω το καλοκαίρι.Wizard!Από σκόνη τί λέει ? Για αερόψυξη θα έχω θέμα ? Και αυτό με τους δίσκους με προβλημάτισε αν και δεν το πάω το PC βόλτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 6, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Για σκόνη έχει, αλλά όχι και πολύ. Υπόψη ότι στο σπίτι μας γενικά είχαμε πολύ σκόνη σε σχέση με άλλα που έχω μείνει στο παρελθόν. Όσον αφορά στα φίλτρα, κρατάνε αρκετά, όπως και οι μεταλλικές σήτες στην πρόσοψη. Εγώ τον έχω τον ανεμιστήρα μπροστά μαζί με 7 δίσκους (4 HDD & 3 SSD). Τον επάνω έχω βγάλει λόγω ψυγείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 8, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2013 Δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες το ΣΚ, γιατί προέκυψαν διάφορα και δεν ήμουν καθόλου σπίτι... Δε σε έχω ξεχάσει, ελπίζω να προλάβω σήμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 18, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2013 αν θα μπορούσες να βάλεις μερικές photos οταν βρείς την ευκαιρία θα βοηθούσε!Άργησα αλλά τα κατάφερα: Δείξτε το κουτί σας... - Page 489 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.