Ioanna Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5, 2013 Γεια χαρα Διαβασα τα τελευταια θεματα αλλα επειδη δεν εβγαλα ακρη ανοιγω καινουργιο. Αποφασισα να αλλαξω την Soundlaster X-Fi Fatal1ty, η οποια απο το 2005 μου προσφερε πολλα στην ακροαση μουσικης. Ποια καρτα ηχου να αγορασω για να ακουω μουσικη μεσα απο τα ακουστικα μου που τα συνδεω στον ενισχυτη μου? - Ενισχυτης: Magnum IA-120 - Ακουστικα: Sennheiser HD600 και με πρωτη ευκαιρια θα αγορασω αυτα εδω - Τι ακουω: τα mp3 μου (ολα transcoded με τον τελευταιο LAME, και φυσικα το 80%-90% αυτων υπαρχει, backed-up, σε FLAC). Δηλαδη, κααααποια στιγμη ή και ανα πασα στιγμη, μπορουν να χρησιμοποιηθουν. Ακουω ολα τα ειδη μουσικης. - Η μητρικη μου ειναι η Gibabyte GA-990XA-UD3 (rev. 1) Ηχεια δεν προκειται να αγορασω ποτε εκτος και αν μεταναστευσω. Για τα παιχνιδια και τις ταινιες μου αρκουν τα ακουστικα μου. Τι προτεινετε? Καρτα ηχου ή DAC? Maximum διαθετω 200 ευρω. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Απρίλιος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Asus xonar ST/STX ,σε αυτα τα λεφτα δυσκολα κατι καλυτερο σε pc hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Απρίλιος 5, 2013 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Ισχυει... *smartphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Asus Xonar STXCreative SB ZxRΗ δεύτερη ίσως έχει ένα κλίκ καλύτερο ήχο, αλλά άντε βρες την ( out of stock για μήνες... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioanna Απρίλιος 5, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις, θα τις ψαξω τις καρτες που προτεινετε! Απο οτι ειδα οι Xonar Essence ST και STX ειναι πανομοιοτυπες, ακριβως ιδιες δηλαδη, με μονη διαφορα οτι η STX μπαινει σε PCI Express ενω η ST μπαινει σε PCI slot. Οποτε εμενα, ΑΝ τελικα καταληξω σε αυτην την καρτα ηχου, με ενδιαφερει η ST διοτι χωραει καλυτερα στην μητρικη μου, μετα και απο την αγορα νεας καρτας γραφικων (GTX 660 OC) απο Δευτερα. edit: εικονα της μητρικης μου καρτας Link to comment Share on other sites More sharing options...
lotos Απρίλιος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 New Onkyo Wavio PCI Digital Audio Board SE 90PCI Import Japan Free Shipping | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioanna Απρίλιος 5, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 New Onkyo Wavio PCI Digital Audio Board SE 90PCI Import Japan Free Shipping | eBay Ευχαριστω για την προταση, συγνωμη αλλα ξεχασα να το αναφερω: δυστυχως (δυστυχως, δυστυχως...) εχω την δυνατοτητα να αγορασω ΜΟΝΟ απο Ελλαδα! Δεν διαθετω καρτες κλπ... ΜΟΝΟ απο Ελλαδα. Δυστυχως Ευχαριστω. Για αυτην εδω την καρτα ηχου τι γνωμη εχετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.