Jump to content

Easybuyworld και μνημη RAM

stereotype

Recommended Posts

Γεια σας παιδια!

Θελω να αγορασω ενα module DDR3 4 GB στα 1333 Mhz για τον νεο οικονομικο πυργο που συνθετω.

Ψαχνοντας στο skroutz.gr, επεσα πανω στο Easybuyworld, του οποιου οι τιμες στις RAM ειναι πολυ χαμηλοτερες απο τα υπολοιπα καταστηματα. Βρηκα λοιπον αυτην RAM DDR3 4GB / 1333Mhz CL9 Kingston KVR1333D3N9H/4... - Easy Buy World στα 20 Ευρω.

Τους παιρνω απο το πρωι σημερα τηλεφωνο στο μαγαζι στη Θεσσαλονικη, δεν απανταει κανεις.

Κανω προσπαθεια να κανονισω παραγγελια μεσω της υπηρεσιας chat που προσφερουν, τιποτα.

Στελνω e-mail οπως προτεινουν στο site για να την παραγγειλω, καμια απαντηση μεχρι στιγμης.

Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο το μαγαζι? Η εξυπηρετηση μεχρι στιγμης ειναι κακιστη. Δεν μπορω να καταλαβω, δεν θελουν να πουλησουν??:confused:

Και οι τιμες τους στις RAM ειναι αρκετα ριγμενες και αυτο με βαζει σε υποψιες...

Αν εχετε να προτεινετε κατι αντιστοιχα οικονομικο, πειτε μου.

Ευχαριστω

σε υποψιες να σε βαζουν οι 12 μηνες εγγυηση.Αυτο φαινεται και απο τις καρτες γραφικων που εχει το συγκεκριμενο μαγαζι ενω πχ.η msi h7770 εχει 3 χρωνια εργοστασιακα το συγκεκριμενο μαγαζι

δινει 12 μηνες.Θα σου προτεινα να ψονισεις απο αλλου

Κατι μυριζει εκει περα.

Oι μνημες πρεπει να εχουν lifetime εγγυηση.

Τουλάχιστον το amazon σε απαντάει στο chat και στο mail :p Άμα τους βρεις στο τηλ ρώτα τους για την εγγύηση αν καλύπτεται μετά απο τον κατασκευαστή μετα απο 1 χρόνο, να μας λυθεί και η απορία ;) αν και πιστεύω ότι θα το γράφανε.

Χωρίς να γνωρίζω γιατί όντως δίνουν 1 έτος εγγύηση απλα αναφέρω κ το amazon 1 έτος δίνει κ μετα σου λέει αντιπροσωπεια

*GNex*

ολα η τα περισσοτερα καταστηματα το ιδιο δηλωνουν ακριβως οπως το ανεφερατε.....σου δινει καποιο χρονο-χρονια εγγυηση και εχεις να κανεις με το καταστημα,μετα το περας της εγγυησης του καταστηματος εχεις να κανεις με την εγγυηση της αντιπροσωπειας,δηλαδη απευθυνεσαι στην αντιπροσωπια και οχι στο καταστημα

Μια αναζήτηση στο φόρουμ θα σε πείσει να μην αγοράσεις από εκεί.

Το κρίμα στο λαιμό σου αν κάνεις την αγορά από εκεί. :p

What he said

Και άλλα πολλά παραδείγματα εάν ψαχτείς στο forum.

What he said

Και άλλα πολλά παραδείγματα εάν ψαχτείς στο forum.

καλα η απομιμηση η δικια σου στα χειριστηρια απλα δεν υπαρχει και το πρωι ημουν στο chat τους και ρρωταγα για εναν σκληρο αμα ειναι διαθεσιμο,να μου κοπουν τα χερια αμα ξαναμπω!

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Τελικα ναι, θα τους αποφυγω με τα χιλια...Μου απαντησαν με mail τελικα σημερα και μου ειπαν αυτο που περιμενα...οτι δεν ειναι διαθεσιμο το προιον :p.

Θα παρω την HyperX red series της Kingston στα 1600 Mhz απο e-shop, ειναι ο,τι φτηνοτερο βρηκα μαζι με μεταφορικα.

Ειναι τουλαχιστον πιο αξιοπιστοι απο EasyBuy.

Ελπιζω βεβαια να μην εχω προβλημα συμβατοτητας με μητρικη, καθως εχει slots μεχρι 1333 Μhz!

Φιλε μου, εχεις δικιο. Εκτος απο αυτο, ειναι στα 1.65 volt ενω η μητρικη μου (Gigabyte GA-H61-2SPV) δεχεται 1.5.

Οποτε προτιμησα αυτην τελικα CORSAIR CMV4GX3M1A1333C9 4GB DDR3 VALUE SELECT PC3-10600 - RAM -

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.