Jump to content

5.1 PC ηχεία.

Havic

Recommended Posts

Χάζευα ηχεία PC 5.1, σαν κριτήριο θεωρώ σημαντικότερο την ποιότητα του ήχου και λιγότερο την ένταση, εξάλλου πόσες φορές μπορείς να τερματίσεις τα ηχεία χωρίς να ενοχλείς του γύρο; βέβαια δεν θα πήγαινα σε 4-5w, τα 5.1 γενικά θεωρώ ότι απευθύνονται σε χρήστες που τα χρησιμοποιούν κυρίως σε ταινίες και παιχνίδια και λιγότερο σε μουσική, οπότε έχοντας σα δεδομένο ταινίες> παιχνίδια > μουσική και μαχ 300€ είπα να δω τι επιλογές υπάρχουν και η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα μεγάλη ποικιλία…

Υπάρχουν τα Logitech Ζ906 τα οποία ενώ είναι πολύ δυνατά δεν διαβάζω τόσο καλά λόγια για την ποιότητα ήχου, και τα θάβουν για το πλαστικό όσο και για την έλλειψη των tweeters, από την άλλη εναλλακτικά υπάρχουν τα Edifier da 5000 pro τα οποία είναι ξύλινα με tweeters και σύμφωνα με κάποια σχόλια προσθέτει «λεπτομέρειες» στον ήχο αλλά έχουν τα αρνητικά ότι οι πίσω δορυφόροι είναι 6w και όχι 12w όπως οι μπροστά και το κεντρικό ηχείο το οποίο δεν μπορεί να αποδώσει καλά τους διαλόγους (αν ανεβάσεις τις mids συχνότητες διορθώνετε κάπως, έτσι διάβασα), έχω δει και κάποια άλλα συστήματα όπως τα SVEN BTR5-10 ή SVEN IHOO T100U τα οποία είναι ξύλινα και με tweeter αλλά δεν βρίσκω σχόλια… και τα microlab fc360 5.1 τα οποία δεν με δελεάζουν καθόλου.

Υπάρχει κανένας τελικά που να αγόρασε τα Edifier να μας πει κάποιο σχόλιo, γενικά έχουν συζητηθεί αρκετά εδώ αλλά δεν βρήκα την γνώμη κάποιου που να τα άκουσε, σαν εταιρία την sven την ξέρει κανένας;

Να πω ότι σε «καλά» ηχεία επιβάλετε η χρήση κάρτας ήχου έχω δει διαφορές τόσο στην ποιότητα όσο και στην ένταση μεταξύ laptop on board Realtek ALC655 90dΒ νομίζω, Realtek ALC892 8 95 dΒ , Creative Sound Blaster X-Fi Go! Pro usb και xonar D1 116dB με τα ίδια ηχεία (2.1 logitech X-220) τα οποία είναι φτηνά.

σαν χρηστης τον logitech z906 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος καλλίτερα δες από χρηστες αυτόν τον ηχείων. έχω ακούσει edifier αλλα ήταν 2,1 είναι πολύ καλά ηχεία αυτά τα edifier που δείχνεις από όσο είδα δεν έχουν toslink ?Stereo and 5.1 RCA line-in? γιατί η οπτική είναι είναι πιο πολύ για ταινίες k games (k εγώ όταν ακούω μουσική σε normal ένταση σε surround) εκτος από την ένταση τον logitech το υπέρ κατά πολύ που μου άρεσε είναι το 4.1. :banging:

ελπίζω να βοήθησα :suicide:

Για ρίξε μια ματιά και σε αυτά. Digital 5.1 Audio Speaker System - S550 | Edifier

1,5 χρόνο τώρα που τα δουλεύω μόνο κάλες εντυπώσεις μου έχουν αφήσει.

Πόλυ καλά πρίμα, αξίολογες μεσαίες και σφιχτό μπάσο. Νομίζω ότι αν σου κάνουν από θέμα τιμής, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε βολέψουν!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.