Makis Hourdakis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 Ξέρετε πού μπορώ να βρώ στο internet τραγούδια για κιθάρα με συγχορδίες, ταμπλατούρες κ.τ.λ.; Ξέρω ήδη το πολύ καλλό www.kithara.vu και το αδελφό www.kithara.gr . Με ενδιαφέρουν κυρίως ελληνικά τραγούδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 3, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Σου χα στείλει φριεντ και PM παλιοτερα αλλά μάλλον δε το είδες...εγω σε 5 αρχεία DOC εκατοντάδες τραγούδια με συγχορδίες.αν έχεις MSN messenger κανε με add (lefteriz@hotmail.com) να τα πούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Οκτώβριος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 www.guitaretab.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas314 Οκτώβριος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Ξέρω μόνο για ξένα tabs ότι το guitar pro 4 rules.Aν δεν το έχεις δοκιμάσει δοκίμασε το εμένα με βοήθησε αρκετά (αυτοδίδακτος). Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Οκτώβριος 3, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από lefteriz Σου χα στείλει φριεντ και PM παλιοτερα αλλά μάλλον δε το είδες...εγω σε 5 αρχεία DOC εκατοντάδες τραγούδια με συγχορδίες.αν έχεις MSN messenger κανε με add (lefteriz@hotmail.com) να τα πούμε θελω και εγω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Οκτώβριος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings θελω και εγω...... ωχ και ποιός είσαι εσύ? λολ και γω θέλω kagelar34@yahoo.grπαλικάρι δεν μπορείς να τα ανεβάσεις κάπου να τα πάρουμε και εμείς ή αν δεν βαριέσαι φτιάξε ένα mail και κάντο προώθηση σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 4, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από lefteriz Σου χα στείλει φριεντ και PM παλιοτερα αλλά μάλλον δε το είδες...εγω σε 5 αρχεία DOC εκατοντάδες τραγούδια με συγχορδίες.αν έχεις MSN messenger κανε με add (lefteriz@hotmail.com) να τα πούμε Νομίζω σου είχα στείλει απάντηση, τώρα... Netmeeting σου κάνει; To λέω γιατί δεν τα δουλεύω τα chat και δεν τα ξέρω. ’μα κάποια στιγμή δεις οτι είμαι συνδεδεμένος στείλε μου με πμ την IP σου να τα πούμε. Αν δεν το ξέρεις, το netmeeting θα το βρείς στον ομόνυμο φάκελο στα Program Files. Είναι πάρα πολύ απλό και έχει και transfer αρχείων. Αν μάλιστα σου βρίσκεται ένα μικρόφωνο και έχεις και γρήγορη σύνδεση μπορούμε να τα πούμε και φωνητικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 αθλιο προγραμμα το νετμετετινγ αλλα οκζ... παιδια μολις τα ανεβασς θα δωσω λινκ σε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Οκτώβριος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2004 ξέχασα ότι υπάρχουν και στι σελιδα κατευτειαν http://www.repertorio.addr.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 5, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 5, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2004 Μήπως έχει κανείς το "καμπαρντίνα" του Παπακωνσταντίνου; Έχω φάει τον κόσμο να το βρώ και το θέλω πολύ! Please!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.