wacko_gr Φεβρουάριος 24, 2014 #421 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 Root γινεται χωρις να χαθει η εγγυηση?Βεβαίως και δε χάνεται η εγγύηση. Όλα μπορούν να επανέλθουν σε εργοστασιακή κατάσταση, αν προηγηθεί s-off. Σαν να μηδενίζεται ο counter και αφαιρούνται όλα τα σημάδια επέμβασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 24, 2014 Author #422 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 (edited) :happy2: & https://twitter.com/htc/status/438033001083990016/photo/1 Βεβαίως και δε χάνεται η εγγύηση. Όλα μπορούν να επανέλθουν σε εργοστασιακή κατάσταση, αν προηγηθεί s-off. Σαν να μηδενίζεται ο counter και αφαιρούνται όλα τα σημάδια επέμβασης. είσαι σίγουρος? είχα διαβάσει χωρίς να το διασταυρώσω οτι κράτα logs history μέσα στο chip Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 24, 2014 από Borg Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 24, 2014 #423 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 Πανευτυχής κάτοχος HTC One και γω εδω και ενα μηνα παεριπου η εμπειρία χρίσης δεν εχει καμια επαφη με το S4 (που ειχα για 10 μηνες!!) 0 λαγκ και σφεντονα σε ολα χωρις να πειραξεις τπτ!!! και περισσοτερη μπαταρια επιτελους ευτυχώς έστειλα το S4 και ησύχασα! αποτι ειδα και το S5 μπουρουχα οποτε περιμενουμε το M8 με αγωνια!! [MENTION=9875]venom7[/MENTION] μεγειες μαν!! και γω σε μαυρο το ηθελα αλλα ακουσα οτι ξεβάφει σχετικα ευκολα και πηρα το ασημι δεν ξερω αν ισχυει (μακαρι οχι δλδ!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Φεβρουάριος 24, 2014 #424 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 η εμπειρία χρίσης δεν εχει καμια επαφη με το S4 (που ειχα για 10 μηνες!!)και περισσοτερη μπαταρια επιτελους Για ανάλυσέ τα λίγο παραπάνω αυτά τα 2 σε παρακαλώ να κράξω ένα φιλαράκι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Φεβρουάριος 24, 2014 #425 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 το Σ4 είχε άπειρο λαγκ από την πρώτη ημέρα που το πήρα!! βέβαια υπόψιν δεν το νιώθουν όλοι και μερικοι με έλεγαν ψείρα.....τεσπατο οποιο λαγκ βελτιώθηκε αρκετά ειδικά με την 4.3 εκδοσηλογικά στην 4.4 δεν πρέπει να υπάρχει καθόλου!Στο One δεν έβλεπες ίχνος λαγκ άπω την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας!!επίσης όταν πιάνεις το ONE στο χέρι σου η αίσθηση που σου αφήνει δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με την πλαστικουρα του Σ4και οσον αφορα την μη επεκτασιμότητα του αποθηκευτικου χώρου μεχρι τωρα ειμαι κομπλε με τα 32Gb η μπαταρια τωρα με ακριβώς ίδια χρήση και apps (για να μην πω περισσότερη με το ONE)φεύγω από το σπίτι το πρωί 7.30 με 100% μπαταρία και στις 23:00 έχω 37% μπλε δόντι μόνιμα 4G και WIFI μόνιμαενω στο Σ4 παρόλο που έκλεινα στο μπλε δόντι και το WiFi όταν δεν τα χρησιμοποιουσα στις 23:00 πάλι ήμουν 18% Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 24, 2014 #426 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 Πανευτυχής κάτοχος HTC One και γω εδω και ενα μηνα παεριπουη εμπειρία χρίσης δεν εχει καμια επαφη με το S4 (που ειχα για 10 μηνες!!) 0 λαγκ και σφεντονα σε ολα χωρις να πειραξεις τπτ!!! και περισσοτερη μπαταρια επιτελους ευτυχώς έστειλα το S4 και ησύχασα! αποτι ειδα και το S5 μπουρουχα οποτε περιμενουμε το M8 με αγωνια!! [MENTION=9875]venom7[/MENTION] μεγειες μαν!! και γω σε μαυρο το ηθελα αλλα ακουσα οτι ξεβάφει σχετικα ευκολα και πηρα το ασημι δεν ξερω αν ισχυει (μακαρι οχι δλδ!!) Αυτος ο sebastian μεγαλος τρολας τελικα. Απο το Μαρτιο του '13 τα φωναζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 24, 2014 #427 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 Αντε να δουμε το new ONE μηπως αξιζει γιατι το s5 για μενα ακυρο τρελο τρωει...Αλλιως δυστυχως g3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 24, 2014 #428 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 Αντε να δουμε το new ONE μηπως αξιζει γιατι το s5 για μενα ακυρο τρελο τρωει...Αλλιως δυστυχως g3...Eνα ONE με βελτιωμενη καμερα θα ειναι... ολα τα αλλα βελτιωμενα στο 5%! Σφαίρα παει το one σφαίρα θα πηγαινει το new one!...και μονο αυτα αρκουν για εναν με σαπιο S4 να παει σε one new! Eγω μαλλον θα παω για το επομενο HTC! Θα πεσει αλλου το μαρουλι φετος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 24, 2014 Author #429 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2014 Η αλήθεια είναι ότι μετά από το HTC one, τα spec δεν μου λένε και πάρα πολλά, η ουσία είναι στην καθημερινότητα.Sent from my HTC One Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 25, 2014 #430 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 Συμφωνω αρκει να εχει καμερα γιατι περσυ δεν ειχε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 25, 2014 Author #431 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 Συμφωνω αρκει να εχει καμερα γιατι περσυ δεν ειχε...Εν μέρη θα συμφωνήσω, ελπίζω και εγώ το ίδιο.Sent from my HTC One Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Φεβρουάριος 25, 2014 #432 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 (edited) είσαι σίγουρος? είχα διαβάσει χωρίς να το διασταυρώσω οτι κράτα logs history μέσα στο chipΕίμαι σίγουρος γιατί το έχω κάνει. Και στην τελική, η εταιρία δε μπορεί να ισχυριστεί ότι το τηλέφωνο δεν έχει εγγύηση τη στιγμή που το bootloader θα είναι locked, untampered και με s-off.EDIT: S-On εννοούσα. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 25, 2014 από wacko_gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 25, 2014 Author #433 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2014 GSMA Announces Winners of the 2014 Global Mobile Awards | Global Mobile Awards Link to comment Share on other sites More sharing options...
topas Φεβρουάριος 26, 2014 #434 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 Παίδες καλησπέρα,είμαι από χθες και γω πανευτυχης κάτοχος htc one σε μαύρο. ΤΟ κινητό είναι πραγματικά απίστευτο. Η ποιότητα κατασκευής είναι από άλλο πλανήτη. Μια ερώτηση μόνο, δεν μου έχει βγάλει το update για το 4.4.2 ακόμα. Ξέρεις κανείς γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 26, 2014 #435 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 εμενα και του borg ειναι απο Αγγλια. Ειναι αναλογα το cid για το update!Θεμα ημερων ειναι να το παρουν ολα πια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
topas Φεβρουάριος 26, 2014 #436 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 θενξ! Άιντε να δούμε! Κανένα hot tip για το κινητό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 26, 2014 Author #437 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 εμενα και του borg ειναι απο Αγγλια. Ειναι αναλογα το cid για το update!Θεμα ημερων ειναι να το παρουν ολα πια... το δικό μου έχει savoir-vivre (cid_203 Γαλλικό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Φεβρουάριος 26, 2014 #438 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 το δικό μου έχει savoir-vivre (cid_203 Γαλλικό) αλλο πηρες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 26, 2014 Author #439 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2014 αλλο πηρες ?το πρώτο ήταν international unlocked, αυτό είναι γαλλικό unlocked Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάρτιος 3, 2014 #440 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 HTC ONE M8Leaked video of a HTC ONE M8 Hands On horrible Review Not Released Yet - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts