Borg Ιούλιος 28, 2013 Author #301 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 Θα έπρεπε να δώσει αυστηρά calibration sets για όλες τα πανελ. Για να μην υπαρχουν συσκευες που ειναι πισω απο τον μεσο ορο...Δεν δικαιολογείται αυτόΣε δύσκολες εποχές που είναι η HTC θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικήSent from my HTC One using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 28, 2013 #302 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 Είμαι περίεργος για το τι θα έλεγε αν το S4 είχε το ίδιο θέμα. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιούλιος 28, 2013 #303 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 ο λογος που εγινε αυτο κυριως στους πρωτους μηνες ηταν γιατι μπηκαν πολυ κατασκευαστες για να δωσουν ικανες ποσοτητες απο τα συγκεκριμενα πανελ IPS 4,7 1080p! Εκτος εαν πιστευει κανεις οτι 4,7 ινστες σε 1080p με 468 true ppi που ειναι το μεγαλυτερο στο κοσμο ειναι κατι πολυ ευκολο! Δηλαδη τι επρεπε να κανει η HTC ! Να δινει συσκευές με λιστες αναμονής 3-4 μηνων ?Θα έπρεπε να δώσει αυστηρά calibration sets για όλες τα πανελ. Για να μην υπαρχουν συσκευες που ειναι πισω απο τον μεσο ορο...Θα μπορούσε πολύ απλά να καθυστερήσει τη κυκλοφορία μέχρι να είχε το ανάλογο στοκ. Απαράδεκτο να υπάρχουν τέτοια συμβάντα. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούλιος 28, 2013 #304 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 Το ίδιο (κάθε εργοστάσιο να χρησιμοποιεί διαφορετικά components) είχε κάνει η HTC και με το Desire, με ορισμένες παρτίδες να παθαίνουν υπερθέρμανση και να απαιτείται αλλαγή πλακέτας. Απλά τότε λέγαμε ότι είναι νέα εταιρεία και θα βελτιωνόταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 28, 2013 #305 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 Tι περιμένεις ? αφού σάπιες αποκαλεί τις pentile amoled που δεν έχουν πρόβλημα (για σένα), πώς θα τις έλεγε αν είχαν ??? :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarkas Ιούλιος 28, 2013 #306 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 (edited) Γιατί σε κάθε φόρουμ γίνεται αυτό?Θέλω να πω και χωρίς να προσβαλω κανέναν,μπαίνουμε στην προκειμένη περιπτωση να συζητησουμε για το one και αναφέρονται συγκρίσεις.Κατα τη γνώμη μου όλες οι εταιρείες έχουν υπέρ και κατα.Είναι κρίμα να γίνεται όλο αυτό.Και γω htc γουσταρω αλλά θέλω μεγαλύτερη οθόνη και για αυτό πήρα το s4..Καλά ρε παιδιά μονο εγώ είμαι ο γκαντεμης με τις γραμμές στην οθόνη?Το δικο μου είναι σειρα s/n FA35NWκαι φορά sharp panel..Όσο για την HTC είναι όντως απαράδεκτο να δίνει τηλέφωνα με διαφορετικά πάνελ και calibrate όπως είναι απαράδεκτο το μονταρισμα της συσκευής.Σε άλλα τηλέφωνα είναι πολύ χάλια το μονταρισμα σε άλλα λιγότερο και σε κάποια τέλειο.Αυτο όμως δεν είναι σωστό.Θα προτιμούσα να περίμενα περισσότερο για να έχω αυτό το υπέροχο τηλέφωνο στα χέρια μου αρκεί να ήταν σωστό παντού.Από κει και πέρα σαν ποιότητα κατασκευής σαν σχεδιασμός και σαν λειτουργικό το τηλέφωνο είναι απλά απίστευτο.Και ας μην δίνουν τόσο γρήγορα ενημερώσεις,είναι τέλεια στημένο.Όχι όπως άλλες εταιρείες που δίνουν έγκαιρα ενημερώσεις αλλά πρόχειρες..Και ξανά ενημέρωση και πάλι ξανά και παει λέγοντας...Στάλθηκε από το HTC One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 28, 2013 από TifoziF1 Συγχώνευση 2 μηνυμάτων από 1 θέματα σε 1 forums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούλιος 28, 2013 #307 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 Και γω htc γουσταρω αλλά θέλω μεγαλύτερη οθόνη και για αυτό πήρα το s4..Δηλαδη σε θαμπωσε η 0,3 ιντσα παραπανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarkas Ιούλιος 29, 2013 #308 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2013 Εκτός οτι είναι πιο ψηλή είναι και πιο φαρδιά.Στο one είναι μακροστενη.Θυμάσαι evo 3d και desire hd?4,3 ηταν και τα δυο αλλά στο desire hd έδειχνε πιο μεγάλη.Βάλτα δίπλα και θα δεις πως έχει σχετικα "μεγάλη" διαφορά..Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούλιος 31, 2013 #309 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 εχει δοκιμασει κανεις καστομ ρομ? μπαινει ευκολα? εννοω σε σχεση με τα γκαλαξυ και με το παρελθον των htc που ηθελε 200πραγματα να κανεις μονο ρουτ. επισης επανερχεται στα αρχικα ωστε να εχω εγγυηση? λεω να κανω το βημα! το μονο που με ξενερωνει ειναι η καμερα συμφωνα με αυτα που διαβαζω και βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 31, 2013 #310 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 εχει δοκιμασει κανεις καστομ ρομ? μπαινει ευκολα? εννοω σε σχεση με τα γκαλαξυ και με το παρελθον των htc που ηθελε 200πραγματα να κανεις μονο ρουτ. επισης επανερχεται στα αρχικα ωστε να εχω εγγυηση? λεω να κανω το βημα! το μονο που με ξενερωνει ειναι η καμερα συμφωνα με αυτα που διαβαζω και βλεπω. Πήρες εσύ HTC ? Ωχ ωχ ωχ. Το τέλος του κόσμου πλησιάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούλιος 31, 2013 #311 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Πήρες εσύ HTC ?Ωχ ωχ ωχ. Το τέλος του κόσμου πλησιάζει το προτιμω απο το να παρω τριτη φορα iphone! θα ειχε γινει πιο πριν αυτο αν ειχαν μια καμερα της προκοπης. μου αρεσει πολυ το αλουμινιο που εχει, ειναι χαλια που ειναι μακροστενο σαν το iphone 5, αλλα το προτιμω απο το s4 μαλλον. ας παρω και ενα κινητο πριν κλεισει η εταιρια!!:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 31, 2013 Author #312 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 εχει δοκιμασει κανεις καστομ ρομ? μπαινει ευκολα? εννοω σε σχεση με τα γκαλαξυ και με το παρελθον των htc που ηθελε 200πραγματα να κανεις μονο ρουτ. επισης επανερχεται στα αρχικα ωστε να εχω εγγυηση? λεω να κανω το βημα! το μονο που με ξενερωνει ειναι η καμερα συμφωνα με αυτα που διαβαζω και βλεπω.Είναι το ίδιο εύκολο, μιας και έχω περάσει και με τις δύο εταιρίες για custom romSent from my HTC One using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιούλιος 31, 2013 #313 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 Είναι το ίδιο εύκολο, μιας και έχω περάσει και με τις δύο εταιρίες για custom romSent from my HTC One using Tapatalk 2Εχεις περάσει κάποια; έβλεπα την miui αλλά δεν ειναι πολύ σπιρτοζα. Στο xda ολά αυτά στα βίντεο που ανέβασαν.Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 31, 2013 Author #314 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2013 (edited) απλα για tweaked ειναι μονοδρομος για την Android Revolution HD για εντελώς custom απλά κανε δοκιμέςHTC One Android Development - xda-developersεγω τωρα ειμαι με default, ειμαι ικανοποιημενος με την HTC Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 1, 2013 από Borg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 1, 2013 #315 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 απλα για tweaked ειναι μονοδρομος για την Android Revolution HD για εντελώς custom απλά κανε δοκιμέςHTC One Android Development - xda-developersεγω τωρα ειμαι με default, ειναι ικανοποιημενος με την HTC...εδω ειναι το ζουμι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Αύγουστος 1, 2013 #316 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Ναι εμενα ομως μου φαινεται αβολη και κολλάει κιολας στο public στην Θεσσαλονίκη που επαιξα πολυ ωρα. Για την καμερα δεν εχω αποψη γιατί δεν μπορουσα να βγάλω κατι αλλο παρα μονο τα κινητά. Μαλλον θα το παρω και ελπιζω να μην μου βγει ξινό. .! Η υποστήριξη απο τους devs ειναι ανύπαρκτη σε σχεση με τα galaxy..Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 1, 2013 #317 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 (edited) Ναι εμενα ομως μου φαινεται αβολη και κολλάει κιόλας στο public στην Θεσσαλονίκη που επαιξα πολυ ωρα. Για την καμερα δεν εχω αποψη γιατί δεν μπορουσα να βγάλω κατι αλλο παρα μονο τα κινητά. Μαλλον θα το παρω και ελπιζω να μην μου βγει ξινό. .! Η υποστήριξη απο τους devs ειναι ανύπαρκτη σε σχεση με τα galaxy..Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta Μαλλον για αλλο τηλέφωνο μιλάμε! ...αλλα καλυτερα να παρεις SIV, smooth like a butter!!! Στο Βιλαμπαχαλο κατι θα ξερουν! Γιατι ακομα τρίβουν απο τα βούτυρα.... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 1, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 1, 2013 #318 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Καλα αποκλειεται να κολλαει το ΟΝΕ εδω δεν κολλαγε με την πρωτη εκδοση. Το s4 τωρα πια ειναι οκ αλλα στις αρχες ηταν απαραδεκτα τα κολληματα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Αύγουστος 1, 2013 Author #319 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Καλα αποκλειεται να κολλαει το ΟΝΕ εδω δεν κολλαγε με την πρωτη εκδοση. Το s4 τωρα πια ειναι οκ αλλα στις αρχες ηταν απαραδεκτα τα κολληματα του...ο ένας λόγος απο τους δυο που το one με το s4 είναι πιο smooth, ειναι γιατί στο one εχει περισσότερη δεσμευμένη ram για το sense με καλο maping Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 1, 2013 #320 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2013 Ποση μνημη σου μενει ελευθερη δηλαδη για να καταλαβω διαφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts