Jump to content

HTC One

Recommended Posts

Θα έπρεπε να δώσει αυστηρά calibration sets για όλες τα πανελ. Για να μην υπαρχουν συσκευες που ειναι πισω απο τον μεσο ορο...

Δεν δικαιολογείται αυτό

Σε δύσκολες εποχές που είναι η HTC θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

• Replies 541
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ο λογος που εγινε αυτο κυριως στους πρωτους μηνες ηταν γιατι μπηκαν πολυ κατασκευαστες για να δωσουν ικανες ποσοτητες απο τα συγκεκριμενα πανελ IPS 4,7 1080p!

Εκτος εαν πιστευει κανεις οτι 4,7 ινστες σε 1080p με 468 true ppi που ειναι το μεγαλυτερο στο κοσμο ειναι κατι πολυ ευκολο!

Δηλαδη τι επρεπε να κανει η HTC ! Να δινει συσκευές με λιστες αναμονής 3-4 μηνων ?

Θα έπρεπε να δώσει αυστηρά calibration sets για όλες τα πανελ. Για να μην υπαρχουν συσκευες που ειναι πισω απο τον μεσο ορο...

Θα μπορούσε πολύ απλά να καθυστερήσει τη κυκλοφορία μέχρι να είχε το ανάλογο στοκ.

Απαράδεκτο να υπάρχουν τέτοια συμβάντα.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Το ίδιο (κάθε εργοστάσιο να χρησιμοποιεί διαφορετικά components) είχε κάνει η HTC και με το Desire, με ορισμένες παρτίδες να παθαίνουν υπερθέρμανση και να απαιτείται αλλαγή πλακέτας. Απλά τότε λέγαμε ότι είναι νέα εταιρεία και θα βελτιωνόταν.

Γιατί σε κάθε φόρουμ γίνεται αυτό?

Θέλω να πω και χωρίς να προσβαλω κανέναν,μπαίνουμε στην προκειμένη περιπτωση να συζητησουμε για το one και αναφέρονται συγκρίσεις.

Κατα τη γνώμη μου όλες οι εταιρείες έχουν υπέρ και κατα.

Είναι κρίμα να γίνεται όλο αυτό.

Και γω htc γουσταρω αλλά θέλω μεγαλύτερη οθόνη και για αυτό πήρα το s4..

Καλά ρε παιδιά μονο εγώ είμαι ο γκαντεμης με τις γραμμές στην οθόνη?

Το δικο μου είναι σειρα s/n FA35NW

και φορά sharp panel..

Όσο για την HTC είναι όντως απαράδεκτο να δίνει τηλέφωνα με διαφορετικά πάνελ και calibrate όπως είναι απαράδεκτο το μονταρισμα της συσκευής.Σε άλλα τηλέφωνα είναι πολύ χάλια το μονταρισμα σε άλλα λιγότερο και σε κάποια τέλειο.

Αυτο όμως δεν είναι σωστό.

Θα προτιμούσα να περίμενα περισσότερο για να έχω αυτό το υπέροχο τηλέφωνο στα χέρια μου αρκεί να ήταν σωστό παντού.

Από κει και πέρα σαν ποιότητα κατασκευής σαν σχεδιασμός και σαν λειτουργικό το τηλέφωνο είναι απλά απίστευτο.

Και ας μην δίνουν τόσο γρήγορα ενημερώσεις,είναι τέλεια στημένο.

Όχι όπως άλλες εταιρείες που δίνουν έγκαιρα ενημερώσεις αλλά πρόχειρες..Και ξανά ενημέρωση και πάλι ξανά και παει λέγοντας...

Στάλθηκε από το HTC One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
Συγχώνευση 2 μηνυμάτων από 1 θέματα σε 1 forums.

Εκτός οτι είναι πιο ψηλή είναι και πιο φαρδιά.Στο one είναι μακροστενη.

Θυμάσαι evo 3d και desire hd?

4,3 ηταν και τα δυο αλλά στο desire hd έδειχνε πιο μεγάλη.

Βάλτα δίπλα και θα δεις πως έχει σχετικα "μεγάλη" διαφορά..

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

εχει δοκιμασει κανεις καστομ ρομ? μπαινει ευκολα? εννοω σε σχεση με τα γκαλαξυ και με το παρελθον των htc που ηθελε 200πραγματα να κανεις μονο ρουτ. επισης επανερχεται στα αρχικα ωστε να εχω εγγυηση? λεω να κανω το βημα! το μονο που με ξενερωνει ειναι η καμερα συμφωνα με αυτα που διαβαζω και βλεπω.

εχει δοκιμασει κανεις καστομ ρομ? μπαινει ευκολα? εννοω σε σχεση με τα γκαλαξυ και με το παρελθον των htc που ηθελε 200πραγματα να κανεις μονο ρουτ. επισης επανερχεται στα αρχικα ωστε να εχω εγγυηση? λεω να κανω το βημα! το μονο που με ξενερωνει ειναι η καμερα συμφωνα με αυτα που διαβαζω και βλεπω.

Πήρες εσύ HTC ?

Ωχ ωχ ωχ.

Το τέλος του κόσμου πλησιάζει :D

Πήρες εσύ HTC ?

Ωχ ωχ ωχ.

Το τέλος του κόσμου πλησιάζει :D

το προτιμω απο το να παρω τριτη φορα iphone!:p θα ειχε γινει πιο πριν αυτο αν ειχαν μια καμερα της προκοπης. μου αρεσει πολυ το αλουμινιο που εχει, ειναι χαλια που ειναι μακροστενο σαν το iphone 5, αλλα το προτιμω απο το s4 μαλλον. ας παρω και ενα κινητο πριν κλεισει η εταιρια!!:hehe::hehe:

Είναι το ίδιο εύκολο, μιας και έχω περάσει και με τις δύο εταιρίες για custom rom

Είναι το ίδιο εύκολο, μιας και έχω περάσει και με τις δύο εταιρίες για custom rom

Εχεις περάσει κάποια; έβλεπα την miui αλλά δεν ειναι πολύ σπιρτοζα. Στο xda ολά αυτά στα βίντεο που ανέβασαν.

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

απλα για tweaked ειναι μονοδρομος για την Android Revolution HD

για εντελώς custom απλά κανε δοκιμές

HTC One Android Development - xda-developers

εγω τωρα ειμαι με default, ειμαι ικανοποιημενος με την HTC

Έγινε επεξεργασία από Borg

απλα για tweaked ειναι μονοδρομος για την Android Revolution HD

για εντελώς custom απλά κανε δοκιμές

HTC One Android Development - xda-developers

εγω τωρα ειμαι με default, ειναι ικανοποιημενος με την HTC

...εδω ειναι το ζουμι!

Ναι εμενα ομως μου φαινεται αβολη και κολλάει κιολας στο public στην Θεσσαλονίκη που επαιξα πολυ ωρα. Για την καμερα δεν εχω αποψη γιατί δεν μπορουσα να βγάλω κατι αλλο παρα μονο τα κινητά. Μαλλον θα το παρω και ελπιζω να μην μου βγει ξινό. .! Η υποστήριξη απο τους devs ειναι ανύπαρκτη σε σχεση με τα galaxy..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Ναι εμενα ομως μου φαινεται αβολη και κολλάει κιόλας στο public στην Θεσσαλονίκη που επαιξα πολυ ωρα. Για την καμερα δεν εχω αποψη γιατί δεν μπορουσα να βγάλω κατι αλλο παρα μονο τα κινητά. Μαλλον θα το παρω και ελπιζω να μην μου βγει ξινό. .! Η υποστήριξη απο τους devs ειναι ανύπαρκτη σε σχεση με τα galaxy..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

Μαλλον για αλλο τηλέφωνο μιλάμε!

...αλλα καλυτερα να παρεις SIV, smooth like a butter!!! :p

Στο Βιλαμπαχαλο κατι θα ξερουν! Γιατι ακομα τρίβουν απο τα βούτυρα....

Έγινε επεξεργασία από sebastian

Καλα αποκλειεται να κολλαει το ΟΝΕ εδω δεν κολλαγε με την πρωτη εκδοση. Το s4 τωρα πια ειναι οκ αλλα στις αρχες ηταν απαραδεκτα τα κολληματα του...

ο ένας λόγος απο τους δυο που το one με το s4 είναι πιο smooth, ειναι γιατί στο one εχει περισσότερη δεσμευμένη ram για το sense με καλο maping