Borg Νοέμβριος 27, 2013 Author #381 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 Galaxy Note 3 and HTC One disqualified for cheating tests | CNET UK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Νοέμβριος 27, 2013 #382 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Z3Hm5hki_1Y]Blue HTC One First Look! - YouTube[/ame] :kiss3: :banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Δεκέμβριος 14, 2013 #383 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Γεια χαρα σε ολους σας παιδια. Αντιμετοπιζω ενα προβλημα μετα το update στο Htc One. Πχ ειμαι στην gallery και παω να κανω share μια φωτογραφια. Παταω στο κουμπι του share που εχει, δειχνει οτι το παραθυρο σαν να πηγαινει να ανοιξει αλλα μετα τιποτα. Δεν μου το ανοιγει. Το ιδιο παθαινω και με το "κουμπι" που ειναι σαν 3 τελειες που ανοιγει τα settings. Και το παθαινω παντου αυτο. Και στην gallery και στο στις επαφες και σε πολλα αλλα. Τι γινεται ? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 14, 2013 #384 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Γεια χαρα σε ολους σας παιδια. Αντιμετοπιζω ενα προβλημα μετα το update στο Htc One. Πχ ειμαι στην gallery και παω να κανω share μια φωτογραφια. Παταω στο κουμπι του share που εχει, δειχνει οτι το παραθυρο σαν να πηγαινει να ανοιξει αλλα μετα τιποτα. Δεν μου το ανοιγει. Το ιδιο παθαινω και με το "κουμπι" που ειναι σαν 3 τελειες που ανοιγει τα settings. Και το παθαινω παντου αυτο. Και στην gallery και στο στις επαφες και σε πολλα αλλα. Τι γινεται ? :/Κανε factory reset, κατι θα εχει πειραχτει... Εγω δεν εχω κανενα θεμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 14, 2013 #385 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2013 Εσυ και να ειχες θεμα σιγα μη το ελεγες Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Δεκέμβριος 15, 2013 #386 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2013 Seb εκανα. Ολα καλα για λιγη ωρα και μετα με το που τραβαω φωτογραφια με την καμερα αρχιζει να κανει τα ιδια σκηνικα...Τι γινεται ρε γαμωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 18, 2013 Author #387 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Seb εκανα. Ολα καλα για λιγη ωρα και μετα με το που τραβαω φωτογραφια με την καμερα αρχιζει να κανει τα ιδια σκηνικα...Τι γινεται ρε γαμωτο?προφανώς κάποια εφαρμογή εχει θέμα συμβατότητας/bug κλπ με το κινητό Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Δεκέμβριος 18, 2013 #388 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Για καποιο παραξενο λογο απο το developer options ειχε αποεπιλεγει το animation και αυτος ητανε ο λογος που δεν μου ανοιγε τα δευτερευοντα παραθυρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 18, 2013 Author #389 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 Για καποιο παραξενο λογο απο το developer options ειχε αποεπιλεγει το animation και αυτος ητανε ο λογος που δεν μου ανοιγε τα δευτερευοντα παραθυρα :wassat: περίεργο τι CID εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Δεκέμβριος 18, 2013 #390 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 CID= ? Δεν το εχω ξανακουσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 18, 2013 Author #391 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2013 CID είναι το ID του τηλ σου, που υποδηλώνει το region που είναιμε αυτό εδώ θα σου βγάλει το CID σουhttps://play.google.com/store/apps/details?id=org.tritonsoft.cidgetter&hl=el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Δεκέμβριος 31, 2013 Author #392 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 2013, The Year of the HTC One Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 31, 2013 #393 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 2013, The Year of the HTC One To ΗΤC ONE πηρε αυτα τα βραβεια: Best Smartphone Smartphone of the Year 2013, T3 Gadget of the Year 2013, T3 Best Mobile Phone 2013, Pocket-Lint RANKED #1: The Most Innovative Smartphones of 2013, Business Insider Top 10 Smartphones of 2013: There Can Only be One, ZDNet Reader’s Choice: Best Smartphone of 2013, Android and Me Travel Tech Awards – Best Overall Phone, Travel + Leisure Πηρε και το SIV γνωστα βραβεία: Smartphone Samsung SIV Worst Smartphone of the Year 2013, Plastic Gadget of the Year 2013, Best Mobile LAG Phone 2013, RANKED #1: The Most Innovative LAG Smartphones of 2013, Top 10 Vietnam, Sourinam Smartphones of 2013: There Can Only be SIV Reader’s Choice: Best S-ApiOLED Smartphone of 2013, Travel Tech Awards – Best worst Software Phone, Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 31, 2013 #394 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Αφού είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τους γιατί το 2ο πουλάει 4 συσκευές αντί μίας του 1ου?Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 31, 2013 #395 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Αφού είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τους γιατί το 2ο πουλάει 4 συσκευές αντί μίας του 1ου?Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Δεν έγινε ακόμα γνωστό στο εξωτερικό πως πήρε HTC ONE o seb, αλλιώς οι πωλήσεις θα εκτοξεύονταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 31, 2013 #396 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Χαχαχα! Ό,τι έχει ο sebastian είναι το καλύτερο και όλα τα άλλα σκουπίδια?Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Δεκέμβριος 31, 2013 #397 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Χαχαχα! Ό,τι έχει ο sebastian είναι το καλύτερο και όλα τα άλλα σκουπίδια?Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Θα μάθεις.. θα μάθεις... :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Δεκέμβριος 31, 2013 #398 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Αφού είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τους γιατί το 2ο πουλάει 4 συσκευές αντί μίας του 1ου?Sent from my GT-N7100 using TapatalkΜακράν το πιο εμετικό και πολυδάπανο marketing ever αυτο της samy.Ούτε η apple δεν χαλάει τόσα σε διαφήμιση και δεν κανει τοσες γκιοζιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 31, 2013 #399 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Εγώ απλά δεν το πήρα γιατί δεν μου έκανε σαν συσκευή.Γενικώς πάντως το γκιοζιές και εμμετικό κτλ δεν είναι και πολύ ώριμη απάντηση να ξέρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Δεκέμβριος 31, 2013 #400 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Χαχαχα! Ό,τι έχει ο sebastian είναι το καλύτερο και όλα τα άλλα σκουπίδια?Sent from my GT-N7100 using Tapatalk:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts