sebastian Οκτώβριος 3, 2013 #361 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2013 Ουτε ενα bench δεν εχω τρεξει στο htc one...παει καλα ? αψογα! Τελος! Η Apple μας τρολαρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Οκτώβριος 7, 2013 #362 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Μονο σε μενα εχει ξεβαψει το beats sound απο πισω ή εχει συμβει κ σε αλλον;δεν του εχω θηκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Οκτώβριος 7, 2013 #363 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Μονο σε μενα εχει ξεβαψει το beats sound απο πισω ή εχει συμβει κ σε αλλον;δεν του εχω θηκηΕίναι γενικό πρόβλημα Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 14, 2013 #364 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Εγω που το εχω με θηκη απο day one δεν εχει κανενα θεμα με την βαφή στο λογότυπο του boom sound. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 14, 2013 #365 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2013 Αλίμονο αν είχε θέμα και με τη θήκη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 16, 2013 #366 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Το νεο update ποτε θα περασει στην Ευρωπη ? Εδω και 3 εβδομαδες εχει βγει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 16, 2013 Author #367 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2013 Το νεο update ποτε θα περασει στην Ευρωπη ? Εδω και 3 εβδομαδες εχει βγει... σύντομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 22, 2013 Author #368 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=oD26Mrf1mck]The Ultimate Smartphone Photobooth - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Οκτώβριος 25, 2013 Author #369 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 Samsung fined $340,000 for fake HTC One reviews in Taiwan Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 25, 2013 #370 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2013 έρχεται και η σειρά του Sebastian για το ακριβώς αντίστροφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Οκτώβριος 26, 2013 #371 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 (edited) Παιδια εχω μια ερωτηση που μ εχει προβληματισει. Εκανα reset to factory settings to One και απο τοτε σαν να λαγγαρει ρε γαμωτο. Ειδικα στο πληκτρολογιο. Παω να το πατησω να γραψω γρηγορα και λαγγαρει απιστευτα. Γιατι? Και επισης αμα πατησω οπουδηποτε πολλες φορες με το δαχτυλο μου συνεχομενα ζοομαρει το κινητο. Πως το βγαζω αυτο? ΕυχαριστωEdit: Magnification gestures. Αυτο ητανε τελικα το προβλημα :Ρ Ητανε στο ΟΝ και μιλαμε για πολυ λαγγ :Ρ Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 26, 2013 από apostonikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Οκτώβριος 26, 2013 #372 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2013 έρχεται και η σειρά του Sebastian για το ακριβώς αντίστροφο μα οι samsungakides τρολαρουν την ιδια τους την εταιρία και δεν εχουν και αδικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 5, 2013 Author #373 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Σήμερα και εγώ, κάντε ένα check Αν και κυκλοφόρησε Αμερική εδώ και ένα μήνα, σύγκριση με την ευρωπαϊκή έκδοση είναι σχεδόν ίδιο Sent from my HTC One Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 5, 2013 #374 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Σήμερα και εγώ, κάντε ένα checkΑν και κυκλοφόρησε Αμερική εδώ και ένα μήνα, σύγκριση με την ευρωπαϊκή έκδοση είναι σχεδόν ίδιοSent from my HTC OneΤο περασα! Αργοτερα εντυπωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 5, 2013 #375 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 Τα εσπασε η νεα rom. + Ταχυτερη.+ Πολλα πραγματακια επιπλεον.+ Νεα πραγματα στην gallery, στο multitasking screen.Borg σου ανεβηκε η φωτεινοτητα της οθονης ? Αισθανομαι οτι μου βγαζει τα ματια....Το Blinkfeed μπορεις να το βγαλεις αμα θελεις...Η καλυτερη rom που παίζει σε non google εγινε ποιοτικότερη και τελειότερη απλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 5, 2013 Author #376 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=92R72nPgY9g]HTC SENSE 5.5 - YouTube[/ame]Borg σου ανεβηκε η φωτεινοτητα της οθονης ? Αισθανομαι οτι μου βγαζει τα ματια.....νομίζω έχει θέματα τελικά, τουλάχιστον σε έμεναθα το σιγουρέψω αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Νοέμβριος 6, 2013 #377 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2013 (edited) νομίζω έχει θέματα τελικά, τουλάχιστον σε έμενα θα το σιγουρέψω αύριο Oταν περναω rom κανω παντα και ενα full clean format. Για να ειμαι σιγουρος οτι τα παντα περασανε σωστα! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 7, 2013 Author #378 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=gun4MRZU3Gs]Nexus 5 vs HTC One - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 9, 2013 Author #379 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2013 HTC One Android 4.3 and Sense 5.5 review Link to comment Share on other sites More sharing options...
j0maK Νοέμβριος 10, 2013 #380 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2013 Not bad. Δυστυχώς το δικό μου είναι Γερμανικό T-Mobile, και τα παιδιά εκεί τα πάνε με το πάσο τους τα updates. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts