Borg Ιούλιος 15, 2013 Author #281 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Sebastian βαλε GSam Battery Monitor να ξέρουμε τι εννοείςκαι βγαλε screenshot μετα απο 2, 3 μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 16, 2013 #282 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Εγώ βλέπω ότι ο seb ακόμα δεν έχει απαντήσει σε αυτή την πολύ απλή ερώτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 16, 2013 #283 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Εγώ βλέπω ότι ο seb ακόμα δεν έχει απαντήσει σε αυτή την πολύ απλή ερώτηση.Ειλικρινά δηλαδή, περιμένεις να πάρεις κάποια (σοβαρή) απάντηση; Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 16, 2013 #284 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Ήλπιζα, ήλπιζα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 16, 2013 Author #285 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 (edited) Για να πας από το μενού στην αρχική πας με το πίσω η πρέπει να πατήσεις το home;ναι πάει κανονικά και με το πίσωΤο widget με το feed που δεν γινόταν remove τώρα γίνεται; δεν κατάλαβα τι εννοείςedit: όχι, αφού είναι μέρος του HTC Sence, αλλά αν θες το βγάζεις από κύρια οθόνη όπως και πριν Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 16, 2013 από Borg Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούλιος 20, 2013 #286 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 Καλησπερα σε ολους σας παιδια. Θελω να σας κανω μερικες ερωτησεις. Απο που παραγγειλατε το Htc One οσοι το εχετε ? Και σε τι τιμη ? Θα ειμαι φοιτητης στην Αγγλια απο Σεπτεμβρη και σκεφτομαι να το παρω απο amazon.co.uk. Επισης αν μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το htc zoe ακριβως γιατι απ οσα διαβασα δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει Σας ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 20, 2013 #287 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 απο handtech.uk το πηρα εγω απο τους πρωτους σε τιμη 510 λιρες! Buy HTC Onehttp://youtu.be/9tiI2TUZ5-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούλιος 20, 2013 #288 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 (edited) Σ ευχαριστω παρα πολυ Sebastian. Αξιζουν οι 30 λιρες παραπανω για τ ακουστικα η οχι? Πολυ καλη τιμη παντως γι αυτο το διαμαντι :jump1::jump1: Ποσες μερες εκανε να ερθει περιπου ? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 20, 2013 από apostonikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 20, 2013 #289 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 (edited) Σ ευχαριστω παρα πολυ Sebastian. Αξιζουν οι 30 λιρες παραπανω για τ ακουστικα η οχι? Πολυ καλη τιμη παντως γι αυτο το διαμαντι :jump1::jump1: Ποσες μερες εκανε να ερθει περιπου ?2 μερες απο Birmingham -> Athens με DHL Εχει μεσα ακουστικά η συσκευη τα οποια και δεν χρησιμοποιώ...Αν θελω να ακουσω μουσικουλα ακουω απο τα ηχεια της συσκευής! Εχουμε ηχεία ποιότητας και οχι Κινεζικη τσιρίδα σε σώμα συσκευής ταπερΚαναμε και update και ειμαστε κομπλε! Aπο την αλλη στο Βιλαμπαχο (XDA) ακομα τρίβουν (samsungaκιδες)! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 20, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 20, 2013 Author #290 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 από εδώ το πήρα HTC One (32GB, Silver) - Expansys.com UKΜε DHL ήρθε μέσα σε 24 ώρες από την στιγμή αποστολής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostonikos Ιούλιος 20, 2013 #291 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2013 Σας ευχαριστω πολυ Sebastian & Borg :jump1::jump1: Μου φαινεται απο expansys θα γινει η αγορα γτ δεν μπορω να περιμενω ουτε μια μερα :P Εχω τρελαθει μ αυτο το τηλεφωνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 21, 2013 #292 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2013 [MENTION=478]sebastian[/MENTION] ετοιμάσου ! Την Παρασκευή φτάνει !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 22, 2013 #293 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 [MENTION=478]sebastian[/MENTION] ετοιμάσου ! Την Παρασκευή φτάνει !!Τι πήρες αγορίνα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 22, 2013 #294 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2013 Τι πήρες αγορίνα ?κλάψε, ξέρω ότι πονάει, αλλά είσαι δυνατό αγόρι θα το ξεπεράσεις (στο 1/3 των $ που ζητά το htc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 26, 2013 Author #295 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2013 τιμή λουκούμι [ame=http://www.amazon.co.uk/New-HTC-One-PowerBank-InventCase%C2%AE/dp/B00DDU97JY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1374844023&sr=8-1&keywords=New+HTC+One+M7+PowerBank+-+3800+mAh+Spare+Battery+Power+Pack+Emergency+Charger+%2F+Cover+with+FLIP+Wallet+Card+Holder+in+BLACK+with+Media+Stand+%26+Pack+of+5+Screen+Protectors+-+Part+Of+The+InventCase%C2%AE+Accessory+Range]HTC One M7 PowerBank - 3800 mAh [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarkas Ιούλιος 27, 2013 #296 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2013 Γεια χαρά σε όλα τα παιδιά.Θέλω να ρωτησω για την οθόνη του one και ισως τελικά "προστατεψω" και κάποιους.Αγορασα το one όταν ήρθε απο πλαίσιο με σκοπο να το αγορασει ο κολλητος μου οταν μου ερθει το μαυρο απο expansys.Το κινητό είχε ΤΕΛΕΙΑ οθόνη και απίστευτα χρωματα ακόμα και σε σύγκριση με το s4 του οποίου είμαι κάτοχος και δεν μιλάω στον αερα "αν αφαιρέσουμε το μαυρο" κατα τη γνωμη μου.Οταν ήρθε το μαυρο απο expansys και έχοντας δίπλα το ασημί παρατήρησα πως η οθονη του μαυρου ειχε καπως πιο ξεθωριασμενα χρωματα.Οκ μεχρι εκει δεν με πειραξε πολυ.Βγαινοντας στο φως ημερας παρατηρησα πως η οθονη οταν το κιν ηταν κλειστο "ειτε κλειδομενο ειτε απενεργοποιημενο" ειχε οριζοντιες γραμμες.Οκ δεν φαινονταν με ενεργή οθόνη.Αρχισε όμως κάτω απο έντονο φωτισμο καποιες φορες να μου αλλοιωνει τα χρωματα σε βαθμο το πρασινο να μου το δειχνει σχεδον κιτρινο.Το εστηλα πίσω και μου στηλαν άλλο.Ακριβως το ίδιο και αυτό.Οποτε δοκιμασαμε αλλη μια με ασημένιο αυτή τη φορά γιατί η htc Ελλάδος υποστηριζει πως άλλο πάνελ φοράνε τα μαύρα και αλλά τα ασημί. Μια απο τα ίδια και τελικά πήρα τα χρήματα πίσω.(Σε καμια περιπτωση δεν το γράφω αυτό για να κατηγορησω την Expansys έτσι και αλλιως είναι θέμα της Ηtc.Προχτες πήγα και πήρα παλι ενα μαυρο και παλι τα ίδια.Κοιταχτε αν θέλετε και πείτε μου αν έχει και σε σας οριζόντιες γραμμές η οθόνη υπο γωνία.Κατα τα αλλά το κινητό αν αφαιρέσουμε την κάμερα είναι απίστευτο. Κατα την γνώμη μου παντα είναι ανώτερο απο το s4 ειτε σαν Νορμάλ ειτε με custom rom.Στο s4 οτι και να κάνουμε τα lagaρισματα τα έχει.To one ποτε δεν έχει κανει το παραμικρό. Είναι τέλεια στημένο.Συγνώμη αν κουρασα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας.Το ασήμι αν κάποιος θελήσει να δει την οθόνη του υπάρχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 28, 2013 #297 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 Ενας γνωστός μου που ειχε παρει HTC ONE στο λανσάρισμα της συσκευης ειχε κιτρινίλα στο κατω μερος της οθονης. Το αλλαξε και το επόμενο που του έστειλαν ηταν κομπλε. Τοσο μεγαλη συχνοτητα προβληματος! Μήπως ανακυκλωνανε τις ιδιες συσκευες απο το μαγαζι ? ...να φευγουν τοσα προβληματικά απο HTC ειναι δυσκολο!...υποθεσεις μονο μπορουμε να κανουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziarkas Ιούλιος 28, 2013 #298 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 Είμαι λάτρης της htc και απορω και γω με αυτά που γίνονται με το one..Στο xda λένε για 3 διαφορετικά πάνελ και 5 διαφορετικά calibrate για το κάθε πάνελ..Κανεις με οριζόντιες γραμμές στην οθόνη????Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 28, 2013 Author #299 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 Είμαι λάτρης της htc και απορω και γω με αυτά που γίνονται με το one..Στο xda λένε για 3 διαφορετικά πάνελ και 5 διαφορετικά calibrate για το κάθε πάνελ..Κανεις με οριζόντιες γραμμές στην οθόνη????Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Δυο ασημένια έχω αλλάξει και κανένα δεν είχε θέμαΚαλά θα ήταν να ξέραμε τι CID είχαν τα προβληματικάSent from my HTC One using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 28, 2013 #300 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 (edited) Είμαι λάτρης της htc και απορω και γω με αυτά που γίνονται με το one..Στο xda λένε για 3 διαφορετικά πάνελ και 5 διαφορετικά calibrate για το κάθε πάνελ..Κανεις με οριζόντιες γραμμές στην οθόνη????Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2ο λογος που εγινε αυτο κυριως στους πρωτους μηνες ηταν γιατι μπηκαν πολυ κατασκευαστες για να δωσουν ικανες ποσοτητες απο τα συγκεκριμενα πανελ IPS 4,7 1080p! Εκτος εαν πιστευει κανεις οτι 4,7 ινστες σε 1080p με 468 true ppi που ειναι το μεγαλυτερο στο κοσμο ειναι κατι πολυ ευκολο! Δηλαδη τι επρεπε να κανει η HTC ! Να δινει συσκευές με λιστες αναμονής 3-4 μηνων ?Θα έπρεπε να δώσει αυστηρά calibration sets για όλες τα πανελ. Για να μην υπαρχουν συσκευες που ειναι πισω απο τον μεσο ορο... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 28, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts