Borg Ιούνιος 30, 2013 Author #261 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 έχει διαφοράHTC One Google Play Edition vs. the regular HTC One: Camera shootout! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούνιος 30, 2013 #262 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2013 Καλα, οι διαφορες ειναι μικρες.Ασε που καποιο λαθος εχει κανει ο 'φωτογραφος', πχ στην φωτο με την κουνια, περισσοτερο θεμα στοχευσης/φωτομετρησης μου μοιαζει, παρα λαθος του goοgle Edition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 9, 2013 #263 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2013 Άλλο ένα συγκριτικό καμερών Cameras: Samsung Galaxy S4 vs HTC One - Neowin Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 15, 2013 #264 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Σήμερα έλαβα την ειδοποίηση για την 4.2.2 και την περνάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 15, 2013 #265 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 σημείωσε την ημερομηνία να την θυμάσαι γιατι δεν παίζει να λάβεις άλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 15, 2013 #266 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 σημείωσε την ημερομηνία να την θυμάσαι γιατι δεν παίζει να λάβεις άλλη Δεν ισχύει αυτό που λές αφού πουλάει ακόμα σαν ζεστό κουλούρι, και όσο πουλάει η HTC θα προσέχει τους πελάτες της (τωρινούς και εν δυνάμει) σαν τα μάτια της ! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Zgma6frBPl4]3D Mark Test : Xiaomi Mi-2S VS HTC ONE - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 15, 2013 #267 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 πώς δεν ισχύει ; Να σου θυμήσω τα Desire HD και One S ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 15, 2013 #268 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 σημείωσε την ημερομηνία να την θυμάσαι γιατι δεν παίζει να λάβεις άλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούλιος 15, 2013 #269 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Άσε βλέπω και την Samsung: αν δεν βγεί να περπατήσει Note3 το Note2 δεν πρόκειται να "δεί" 4.2 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 15, 2013 Author #270 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 (edited) Update 4.2.2 Ήρθε και σε έμενα, γκαντεμιά με το CID να αργήσει τόσο Μερικά benchmarks με την αναβάθμιση. Πολυ ικανοποιημένος Sent from my HTC One using Tapatalk 2 Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 15, 2013 από Borg Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούλιος 15, 2013 #271 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Ρε αφηστε τα μπεντσακια ρεεεεεεεεε, τι ειναι gaming rig?Στη χρηση τι διαφορα ειδες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιούλιος 15, 2013 Author #272 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Ρε αφηστε τα μπεντσακια ρεεεεεεεεε, τι ειναι gaming rig?Στη χρηση τι διαφορα ειδες; ε αφού με το ζήτησαν, να μην τα βάλω? πολύ καλά, είναι λίγο πιο smooth το sence από ταχύτητα (η νομιζω) δεν έχω δει κανένα bug μέχρι στιγμής διάβασα οτι βελτιώθηκε κατά πολύ η μπαταρία, φυσικά θα το δω στις επόμενες μέρες αυτό αν ισχύει με λίγες μέρες χρήση, θα επανέλθω για νεότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 15, 2013 #273 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 1. πολύ καλά, είναι λίγο πιο smooth το sence από ταχύτητα (η νομιζω)2. δεν έχω δει κανένα bug μέχρι στιγμής3. διάβασα οτι βελτιώθηκε κατά πολύ η μπαταρία, φυσικά θα το δω στις επόμενες μέρες αυτό αν ισχύειμε λίγες μέρες χρήση, θα επανέλθω για νεότερα1. Ναι ειναι πιο smooth...το τελειο εγινε απλα τελειοτερο! 2. Απο bug νωρις ειναι ακομα αλλα δεν νομιζω να εχει.3. Η μπαταρια με εχει αφησει αναυδο, το καλυτερο για μενα θα ηταν να φορτιζε και μονο του! Το βραδυ που το βαζω στην φορτιση δεν εχω πεσει ποτε κατω απο 75% μπαταρια! ....παντα max η φωτεινοτητα αλλα και το wifi/3g στο on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 15, 2013 #274 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Update 4.2.2Ήρθε και σε έμενα, γκαντεμιά με το CID να αργήσει τόσοΜερικά benchmarks με την αναβάθμιση.Πολυ ικανοποιημένοςSent from my HTC One using Tapatalk 2:OT:Για αυτό δεν φάνηκες καθόλου την Κυριακή ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 15, 2013 #275 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Το βραδυ που το βαζω στην φορτιση δεν εχω πεσει ποτε κατω απο 75% μπαταρια! ....παντα max η φωτεινοτητα αλλα και το wifi/3g στο on!Lol. Με τι χρήση; Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 15, 2013 #276 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Oτι εκανα με την καταβοθρα το galaxy note και ρουφαγε 2 μπαταριες σε nanosec Ακομα το εχω το galaxy note, και να φανταστεις το ελεγα και γρηγορο τηλεφωνο! Πιο αργο και απο slow motion στο grid II παει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούλιος 15, 2013 #277 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 3. Η μπαταρια με εχει αφησει αναυδο, το καλυτερο για μενα θα ηταν να φορτιζε και μονο του! Το βραδυ που το βαζω στην φορτιση δεν εχω πεσει ποτε κατω απο 75% μπαταρια! ....παντα max η φωτεινοτητα αλλα και το wifi/3g στο on! To χρησιμοποιείς καθόλου ή απλα ειναι standby? Και μενανε ενα απο τα android που εχω τρωει ~10% την ημερα αλλα μαζευει σκονη στο standby Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούλιος 15, 2013 #278 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Μαλλον καθεται και το κοιταει. Μονο με τετοια χρηση κινητο χανει 20-25% μπαταριας ολη μερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 15, 2013 #279 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Μαλλον καθεται και το κοιταει. Μονο με τετοια χρηση κινητο χανει 20-25% μπαταριας ολη μερα...Το HTC one ειναι κινητο θαυμασμου! Απλα το κρατας και το κοιτας! Αντιθετα με το ταπερ πακιστανου γωνια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούλιος 15, 2013 #280 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Το widget με το feed που δεν γινόταν remove τώρα γίνεται; Για να πας από το μενού στην αρχική πας με το πίσω η πρέπει να πατήσεις το home; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts