Borg Απρίλιος 29, 2013 Author #141 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2013 More than 1,500 news sources will be arriving on HTC One® smartphonesHTC One sales reportedly boosted by Samsung Galaxy S4 comparisons[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VVNI9Kflqw4]HTC One Hammer & Knife Scratch Test - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 30, 2013 Author #142 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 αμα είσαι μαυρόγατα (οχι δεν ειναι βγαλμένη η φωτο απο το htc one) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 30, 2013 #143 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Αχαχαχαχ σου στειλανε ραβασακι... Απιστευτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 30, 2013 #144 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 (edited) Σημερα στο Πλαισιο the mall εγινε χαμος.... εσκασα με HTC ONE, κοιταζανε το Xperia Z και το S4 και σκαω μύτη με το ONE...τα λόγια περιττεύουν! Πηγα για ενα φιλαρακι που ηθελε να δει το Galaxy S4, τα κλασσικα παναγια μου amoled μια απο τα ιδια! Ασε που τελικά είναι too slow! Με τόσο φόρτωμα απο τα s-this, s-that. Το HTC one είναι ακαριαίο! ....και εριξε pre order για HTC ONE. Στην ουρα και αυτος για τελος Μαιου τον κοβω! Ακομα μαζευουν τα σαγονια τους εκει στο καταστημα! Λουκουμαδες τα ματια τους! Ουτε ο Τονυ Σταρκ να ημουν! Με την La ferrari να εσκαγα λιγότερη εντύπωση θα έκανα ! Borg περνα απο ενα πλαισιο να μου πεις τις δικες σου εντυπωσεις... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 30, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 30, 2013 #145 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Υπάρχουν κι' άλλοι που ίσως και να θεωρούσαν το One κάπως καλό κινητό αλλά το έχουν μισήσει λόγω του Seb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 30, 2013 #146 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Υπάρχουν κι' άλλοι που ίσως και να θεωρούσαν το One κάπως καλό κινητό αλλά το έχουν μισήσει λόγω του Seb?<-- Ενοχος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 30, 2013 #147 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 έπεσα στην παγίδα, Mου 'ρχετε να πάρω nokia 820 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 30, 2013 #148 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Kαλο θα ηταν να το βαλουν σε αλλο παγκο το HTC ONE και οχι κοντα στο S4 και Xperia Z γιατι αμα μπουν διπλα διπλα θα εχουμε θεμα. Ειδικα αμα ανοιξουν τα brightness τερματα ...αουτσ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 30, 2013 #149 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Όπως θα το μετακινούν να προσέχουν μην τους πέσει, σπάσει καμιά οθόνη και τους βγει άχρηστο.. και δεν έχει και Gorilla Glass 3.. άουτς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 30, 2013 #150 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Κοιτα το κινητο ειναι κόσμημα, Ιεροσυλία! ....δεν ειναι κορεατικο πλαστικο να το κανεις τόπι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 30, 2013 Author #151 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Borg περνα απο ενα πλαισιο να μου πεις τις δικες σου εντυπωσεις... δεν το έχω το πούλησα χθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 30, 2013 #152 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Ελα borg πες του οτι πηγες σημερα και αγορασες το s4 να πεθανει... Μην το κρυβεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 30, 2013 #153 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Ελα borg πες του οτι πηγες σημερα και αγορασες το s4 να πεθανει... Μην το κρυβεις...Σιγα μην πεθανω... ο καθενας με τα γουστα του!Εχω κοσμο που περιμενει και εσυ το δινεις ξεκουδουνα... που εβαλες αγγελια ρε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 30, 2013 #154 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 χαχααχαααα έχεις καταντήσει πιο γραφικός από ΑΤΙ+nVidia μαζί ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 30, 2013 #155 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Αχαχαχαχαχαχαχα θα πηδηχτω απο το παραθυρο. Σας ευχαριστω για το γελιο που μου χαριζετε... Μπορω να παω για υπνο τωρα (αν θεωρηθουν offtopic ας σβηστουν γιατι με το θεμα μας δεν πολυεχουν σχεση τα τελευταια 5-6 ποστς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 30, 2013 #156 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 (edited) Βorg σε αγγελια το εδωσες ?Tifosi δεν εχει κανενα αγωνα f1 βραδιατικα, στο RTL ισως να εχει κατι!Αν το εχεις ακομα και θες να το δωσεις στειλε μου πμ να ενημερώσω τον κοσμο...ετσι και αλλιώς ημερών ειναι το δικο σου! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 30, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 30, 2013 #157 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2013 Ποσταρω εδω και στου s4 ενα post απο αλλο φορουμ το οποιο πρεπει να βλεπουμε ολοι για το πως ΔΕΝ πρεπει να ειμαστε κολλημενοι και να μην προσπαθουμε να επιβαλουμε την δικη μας επιλογη στους αλλους ανεξαρτητα αν εχουν τα ιδια γουστα η οχι..."Είναι 2 κορυφαίες συσκευές και τα + και τα - η κάθε μια....Και εκθιάζει ο καθένας μόνο τα +της συσκευής που έχει προτιμήσει...Σήμερα λοιπόν μαζευτήκαμε 5 άτομα που έχουμε αλλάξει άπειρες συσκευές και έχουμε όλες τιςς ναυαρχίδες που κυκλοφορούν...Ανάμεσα σε αυτές το s4 και το one...Oι συσκευές είναι του φίλου ******* και θέλαμε να δούμε με ηρεμία, χαβαλέ και διάφορα τεστ ποια θα είναι η επόμενη συσκευή των υπολοίπων...Το πόρισμα ήταν ένα!ΚΑΜΜΙΑ απο τις 2 δε ξεχώρισεκαι μας άφησε περισσότερο μπερδεμένους απο πριν!!!Η κάθε μια έχει την ομορφιά της αλλά και τα ελαττώματα της!Και αυτή είναι η πραγματικότητα!!!!Οθόνη;Καλύτερη τη μέρα του one, τη νύχτα του s4.Καλύτερος ήχος στο one αλλά καλύτερη κάμερα το s4.Καλύτερο ποιοτικά το one αλλά πιο ελαφρύ το s4.Καλύτερο μαύρο το s4 αλλά καλύτερο λευκό το one.Και πάει λέγοντας....Μπορείτε λοιπόν να λέτε ότι θέλετε, αλλά το ''μακράν καλύτερο το....'' δεν ισχύει με τίποτα..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 1, 2013 #158 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 Σημερα στο Πλαισιο the mall εγινε χαμος.... εσκασα με HTC ONE, κοιταζανε το Xperia Z και το S4 και σκαω μύτη με το ONE...τα λόγια περιττεύουν!Πηγα για ενα φιλαρακι που ηθελε να δει το Galaxy S4, τα κλασσικα παναγια μου amoled μια απο τα ιδια! Ασε που τελικά είναι too slow! Με τόσο φόρτωμα απο τα s-this, s-that. Το HTC one είναι ακαριαίο! ....και εριξε pre order για HTC ONE. Στην ουρα και αυτος για τελος Μαιου τον κοβω! Ακομα μαζευουν τα σαγονια τους εκει στο καταστημα! Λουκουμαδες τα ματια τους! Ουτε ο Τονυ Σταρκ να ημουν! Με την La ferrari να εσκαγα λιγότερη εντύπωση θα έκανα ! Borg περνα απο ενα πλαισιο να μου πεις τις δικες σου εντυπωσεις... εχεις ξεπεσει τοσο πολυ που θες να κανεις εντυπωση με ενα κινητο..πφφφφ αμαν ρε σεμπ. σοβαρεψου να πω οτι μαζευες δραχμη δραχμη για 2 χρονια με κοπο και ιδρωτα για να το αποκτησεις , να δικαιολογησουμε τον ενθουσιασμο σου.αλλα σε 6 μηνες θα λες αλλα για αλλο κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάϊος 1, 2013 #159 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 (edited) εχεις ξεπεσει τοσο πολυ που θες να κανεις εντυπωση με ενα κινητο..πφφφφ αμαν ρε σεμπ.σοβαρεψου να πω οτι μαζευες δραχμη δραχμη για 2 χρονια με κοπο και ιδρωτα για να το αποκτησεις , να δικαιολογησουμε τον ενθουσιασμο σου.αλλα σε 6 μηνες θα λες αλλα για αλλο κινητο Σοβαρα μιλας τωρα ? Η Sammy να δεις ποσο εχει ξεπεσει που αρχισε τις μισθοδοσιες... Gomar ξερω πολυ καλύτερα το τι θα βγει και ποτε, αλλα δεν με ενδιαφερει! Ξερει οτι δεν τιθεται θεμα χρηματων... Λες και εχω αναγκη να δειχτω.... εδω 17 μηνες εμεινα με το Galaxy Note! Ας ειναι καλα τα XDA, 100 roms σε 15 μηνες! Αυτο ειναι after sale support! Εννοείται πως κανω πλακα, αγανάκτησα! Το φιλαρακι μου λεει βγαλε το να κανουμε συγκριση και τι να κανω ειχε 2-3 πωλητες εκει γυρω και 5-6 ατομα... Τι να του πω περιμενε να αδιασει το μαγαζι γιατι θα μας δουνε ? Για νεο κινητο παω σε 20 μηνες απο τωρα...δεν αλλαζω κινητα σα τα σώβρακα οπως πολλοί κάνουν! Βρήκα το λιμάνι μου στο ONE! Εσυ δεν εχεις ξεπεσει που εκανε το Galaxy Note III γοτι τοκι εποχής δεκαετίας 1930, που αποθεώνεται amoled pentile to 2013, σου αρέσουν ολα αυτα ? Να δω τι θα πάρεις... 5,9 φετος-> 6,2 του χρονου -> 6,5 του παρα χρονου και παει λέγοντας! Ας μας πει ο Elthis για το απόγευμα ποια ειναι καλυτερη οθονη ? Μήπως του Xperia Z! .....παρηγοριά στον άρρωστο τα λόγια του! Eχουμε και τη Νοκια με τα κολπα της... http://youtu.be/Z19vR1GldRI Σκηνικο με το φιλο στο Πλαισιο Λοιπον, ο φιλος μολις τα βλεπει τα XPERIA Z, Galaxy SIV και το βαζω διπλα με το HTC one. Μου λεει κατι παίζει! Του λεω τι εννοεις ? Μου απανταει, κατσε να τα βαλω και τα αλλα 2 τερμα φωτεινοτητα! Του απανταω με σιγουρια -> Τερμα τα εχουν, τσαμπα θα κανεις τον κοπο ! Μου λεει κατσε να το δω, μπαίνει στα menu και τρώει την κρυάδα! ...και ψελιζει τις εξής λεξεις -> Μα στo gsmarena λεει αυτο! Του απανταω, τα ματια σου τι λενε ομως ? Ασε το gsmarena κανει τη δουλεια του! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 1, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Μάϊος 1, 2013 #160 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2013 (edited) 2 photo στο Auto View image: IMAG0038http://postimg.org/image/4d8xm9phz/....σε εκτυπωση που εκανα σε 10χ15 χαρτι δειχνουν αψογες (οχι αυτες) αλλα αλλες φωτογραφιες (για τεστ, το εκανα) Καπως καμένες μου φαίνονται τουτες που εβγαλα...Eδω μια normal photo:http://postimg.org/image/57bzofgt9/ Έγινε επεξεργασία Μάϊος 1, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts