sebastian Απρίλιος 24, 2013 #121 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 (edited) Tirquaz - γαλαζιοπράσινο το βλέπω εγώ..αφου το pentile εχει 2 sub pixels αντι για 3 που ειναι το φυσιολογικο, με διπλασια πράσινα! Pentile = Ντροπη της τεχνολογιας για το ετος 2013! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 24, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 24, 2013 #122 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 [MENTION=391]Borg[/MENTION] ξέρεις τι θα ήθελα να δοκιμάσεις? Το GSam που αναφέρω πιο πάνω, δείχνει θερμοκρασία μπαταρίας. Μετά από 10-15 λεπτά gaming ή γενικότερα κάτι που ζορίζει το κινητό, τι θερμοκρασίες αναφέρει? Γενικότερα από ζέστη πώς πάει? BUMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 24, 2013 #123 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Tην τρίχα τριχιά την κάνετε ρε σεις πωωωωω Προσωπικά αν πάρω κινητο θα πάρω xperia Z και ας έχει χειρότερο cpu-οθόνη-καμερα κλπ κλπΘα το πάρω γιατι μου άρεσε σαν συσκευη και με καλύπτει έτσι οπως είναι (το ειδα απο κοντά)Κινητό ειναι κάποια στιγμη θα το αλλάξω κλαιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 25, 2013 Author #124 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2013 BUMP ωπ sorry :fist: το μονο screenshot που κρατησα μεχρι που εκανα κοτσανα και εγινε full recovery θα ξανα βαλω αλλα MAX θερμοκρασια που το εχω δει με οτι και να το εχω κανει, ειναι μεχρι 40 Galaxy SIV Pentile Amoled Samsung μας βλεπουν, τι ειναι αυταααα!!!!! η μεγαλη διαφορα για εμενα ειναι εκει που πάει να ξεκινήσει το κίτρινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 25, 2013 Author #125 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=n8u-HPRDMZY]HTC ONE - ULTRAPIXEL CAMERA TEST - before & after SOFTWARE UPDATE 1.29.206.11 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 26, 2013 #126 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Μονο στην πρωτη φωτογραφια ειδα διαφορα. Δεν ξερω αν απλα δεν εχω πολυ ευαισθητο ματι ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 26, 2013 #127 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 πολυ τηλεκοντρολ παντως ρε παιδι μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 26, 2013 #128 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Τι εννοεις ιασωνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 26, 2013 #129 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 μακρόστενο, και όχι μακρύφαρδο (aka παντοφλέ σαν το Νοτε2) :p κατα αναλογία το HTC One είναι ~9% πιο "στενό" από το Note2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 26, 2013 #130 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 (edited) Εγω προτιμω το μακροφαρδο παντως To ONE X που ειχα δεν ηταν στενο.Προφανως μονο το ΟΝΕ ειναι. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2013 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 26, 2013 Author #131 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 HTC One [display Review] - FullHDSamsung Galaxy S4 [display Review] - FullHDσωστό?(HTC One) 1920 x 1080 at 4.7", 3 subpixels per pixel - 811 subpixels per inch (Samsung Galaxy S4) 1920 x 1080 at 5", 2 subpixels per pixel - 623 subpixels per inch (Blackberry Z10) 1280 x 768 at 4.2", 3 subpixels per pixel - 615 subpixels per inch (iPhone 5) 1136 x 640 at 4", 3 subpixels per pixel - 565 subpixels per inch Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 26, 2013 #132 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Καλα ενταξει τα κινητα δεν ειναι τηλεορασεις βεβαια... Αλλα και παλι το review λεει οτι λεω και εγω. Οι 2 κορυφαιες οθονες σε κινητη συσκευη η καθε μια για τους δικους της λογους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 26, 2013 #133 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2013 Τι εννοεις ιασωνα?οτι ειναι αρκετα μακροστενο.και εννοειται δε μπορεις να το συγκρινεις με το note 2.Και η 1080p , υπερβολικη για τοσο μικρο κινητο.Σε θεμα browsing αναφερομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 28, 2013 Author #134 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 HTC clarifies the situation with the One microphoneτο παιχνίδι που είδα το One να φτάνει η θερμοκρασία μπαταρίας στα τέρματαIron Man 3 - The Official Game Μέγιστη θερμοκρασία μπαταρίαςIron Man 3 - ScreenshotIron Man 3 - Screenshot 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 28, 2013 #135 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Ευχαριστώ [MENTION=391]Borg[/MENTION]. Αυτό το ταβάνι που κάνει στους 42 και είναι τόσο flat, βρωμάει για thermal throttling. Αντίστοιχο πράγμα κάνει και το Nexus 4 στους 40 βαθμούς, το οποίο είναι επιβεβαιωμένο ότι ρίχνει το cpu για να προστατέψει την μπαταρία. Επίσης έβλεπα πρόσφατα το review του Galaxy S4 στο anandtech, το οποίο τρελαίνεται στο throttling.Απ ότι φαίνεται, έχουμε φτάσει στα όρια θερμότητας που μπορούν να αντέξουν τα smartphones :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 28, 2013 Author #136 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Ευχαριστώ [MENTION=391]Borg[/MENTION]. Αυτό το ταβάνι που κάνει στους 42 και είναι τόσο flat, βρωμάει για thermal throttling. Αντίστοιχο πράγμα κάνει και το Nexus 4 στους 40 βαθμούς, το οποίο είναι επιβεβαιωμένο ότι ρίχνει το cpu για να προστατέψει την μπαταρία. Επίσης έβλεπα πρόσφατα το review του Galaxy S4 στο anandtech, το οποίο τρελαίνεται στο throttling.Απ ότι φαίνεται, έχουμε φτάσει στα όρια θερμότητας που μπορούν να αντέξουν τα smartphones :fist:τουλάχιστον στο συγκεκριμένο παιχνίδι(η από διάρκεια) δεν είναι ταβάνι το 42, τουλάχιστον από άποψη thermal throttlingγιατί η πτώση θερμοκρασίας που βλέπεις, είναι μετά από μερικά δευτερόλεπτα που έκλεισα το παιχνίδιαλλά σίγουρα κάπου θα δω thermal throttling :to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 28, 2013 #137 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς...Πάντως έχε στο νου σου ότι στο κινητό δεν βλέπεις thermal throttling όπως έχουμε συνηθίσει στα pc, δηλαδή μόνο λόγω θερμοκρασίας CPU, αλλά και θερμοκρασίας μπαταρίας (μιας και αυτή θέλουν να προστατέψουν, να μην λειτουργεί παρατεταμένα σε μεγάλες θερμοκρασίες)Όπως και να έχει, δεν αποτελεί πρόβλημα, μιας και είναι συχνό φαινόμενο στα πολύ δυνατά smartphones. Απλά σου είχα ζητήσει να το κοιτάξουμε, γιατί είχα ελπίδες ότι το αλουμινένιο One θα έκανε καλύτερη απαγωγή θερμότητας γενικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 28, 2013 Author #138 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς...Πάντως έχε στο νου σου ότι στο κινητό δεν βλέπεις thermal throttling όπως έχουμε συνηθίσει στα pc, δηλαδή μόνο λόγω θερμοκρασίας CPU, αλλά και θερμοκρασίας μπαταρίας (μιας και αυτή θέλουν να προστατέψουν, να μην λειτουργεί παρατεταμένα σε μεγάλες θερμοκρασίες)Όπως και να έχει, δεν αποτελεί πρόβλημα, μιας και είναι συχνό φαινόμενο στα πολύ δυνατά smartphones. Απλά σου είχα ζητήσει να το κοιτάξουμε, γιατί είχα ελπίδες ότι το αλουμινένιο One θα έκανε καλύτερη απαγωγή θερμότητας γενικά.πες μου ρε συ το πιο βαρύ παιχνίδι για να δούμε θερμοκρασίες (μην μου πεις το real racing 3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 28, 2013 #139 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Δεν παίζω ιδιαίτερα στο κινητό. Ας προτείνει κανένας άλλος παιχνίδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 28, 2013 #140 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.glu.flcn_new&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nbHUuZmxjbl9uZXciXQ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts