icy20 Απρίλιος 20, 2013 #101 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Τι σημαινει demo συσκευη για 17 μηνες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 20, 2013 #102 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 (edited) Aκου...Αγοραζω το Galaxy Note, στην αρχη τα ΟΥΑΟΥ και προχωραμε... μείναμε με gigenbread για 8 μηνες. Πολλα lags το τηλέφωνο, αίμα έδινε για να ανοίξει τις επαφές και να πάρει ενα τηλέφωνο ακομα και το android market πήγαινε σε καρε slow motion... Βγαίνει το πρώτο I.C.S, η μπαταρια εφευγε πριν φορτισεις ακομα... Μπες στους XDA βαλε, βγαλε rom... πέρνα εκεινη, περνα την αλλη. Η μια κόλλαγε, η μια εκανε reboot το τηλέφωνο στο ξεκουδωνο. H επισημη Sammy Rom με τα σκουπιδια που ηταν φορτωμένη με app της ρούφαγαν την μνημη και τη μπαταρια... Lags, lags, lags...Mεχρι και Κινεζικες roms περναγα μπας και δώσω το κατι παραπάνω...αλλα μάταια!Βγαινει μετα απο 8 μηνες αναμονής το jelly bean (αφου ειχαμε δοκιμασει ολες τις beta) επίσημα (κλεισαμε 15 μηνες στην αγορα), εκει κατι εκανε... είδαμε κατι καλο! Αλλα εχασε πολυ σε fps στα games σε σχεση με τις ics! Σε ταχυτητα ηταν καλη για official rom αλλα μετα απο 15 μηνες ?Συμπέρασμα: Δοκίμασα καμια 100αρια roms απο τους xda... Με το HTC ONE ? Ουτε καν μου περναει απο το μυαλο! Το κινητο ΣΚΟΤΩΝΕΙ! Η μπαταρια με εχει αφήσει άφωνο γιατι κανω διπλάσια σε χρόνο δουλείες απο το Galaxy Note.Δεν με ενδιαφερουν πια οι XDA, να ειναι καλα τα παλικάρια που αιμα έχυσαν να μεταλλάξουν το γάιδαρο (galaxy note) σε άλογο αλλα δεν τα κατάφεραν, και αν τα κατάφερναν ειχαμε αστάθειες... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 20, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 20, 2013 #103 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Κανενα τωρινο κινητο απο τα 300 ευρω και ανω δεν εχει τα προβληματα του παρελθοντος. Και σε αυτα δεν εφταιγαν τα κινητα αλλα το λειτουργικο συστημα στο 80% των περιπτωσεων... Τωρα πως εσυ ξαφνικα σου ηρθε να κραζεις χωρις λογο οτι φερει το λογοτυπο samsung πανω του δεν μπορω να καταλαβω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 20, 2013 #104 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 (edited) Κανενα τωρινο κινητο απο τα 300 ευρω και ανω δεν εχει τα προβληματα του παρελθοντος. Και σε αυτα δεν εφταιγαν τα κινητα αλλα το λειτουργικο συστημα στο 80% των περιπτωσεων... Τωρα πως εσυ ξαφνικα σου ηρθε να κραζεις χωρις λογο οτι φερει το λογοτυπο samsung πανω του δεν μπορω να καταλαβω...Τι δεν θελω πια απο την samsung ? - Δεν θέλω τα app της, - Δεν θέλω pentile amoled οθόνη αλλα rgb amoled και ας εχει περίεργη διάταξη των subpixles οπως το galaxy note 2, - Δεν θέλω ξανά το κινεζικό μονοφωνικό ηχειακι που μου τρυπάει τα αυτιά και επισης θελω στα 600-700 ευρω που δινω να ειναι απο ποιοτικά υλικα να το κρατάω και να το αισθάνομαι.Απορω με σας που ειστε pcακιδες, εχετε μια ποιότητα και έχετε δεχτεί το 2013 να βγαίνουν PENTILE οθόνες... αυτο ειναι πισωγύρισμα στην τεχνολογία και η Samsung θα επρεπε να ντρεπεται και οχι να καυχιέται! Να βαλει τον κωλο της κατω και να φτιαξει RGB AMOLED 1080p! Τι εκανε ενα χρονο ? Ο Octa κουτσος, κουτσο ηχειο, κουτση οθονη! Δηλαδη ελεος....Αμα βαλει pentile οθονη στο GALAXY NOTE 3, θα εχουμε δραμα σε 5,9 ιντσες...αν αληθεύουν οι φημες! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 20, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 20, 2013 #105 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 HTC One official unlock behaves like Nexus devices Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 20, 2013 #106 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Καλο αυτο αν ισχυει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Απρίλιος 21, 2013 Author #107 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 HTC One official unlock behaves like Nexus devicesπολύ εύκολατο ξεκλείδωσα, το έβαλα recovery και έγινε και root Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andeus Απρίλιος 21, 2013 #108 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 (edited) Ρε μπας και εφτασε το Sammy marketing και στην Ελλαδα!Το καλο marketing πανω απο ολα ! Κι εγώ υπερ του One είμαι φέτος (αν και κάτι μου λέει πως μάλλον η μοτολολα θα έχει τον τελευταίο λόγο αν βγάλει της Google συσκευές μέσα στο '13) αλλά εδώ που τα λέμε στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί ε. Αν υπάρχει μια εταιρία που μας έχει πήξει στο μούφα μάρκετινγκ αυτή είναι η HTC. Από το beats audio και το σούπερ-ντούπερ unibody που δημιουργήθηκε με 3 τρισ. volt από το σφυρί του Thor και στο τέλος ξεφλούδιζε, μέχρι την ανωτερώτητα του bloatware Sense UI και τη μετριότητα των Ultrapixels. πολύ εύκολατο ξεκλείδωσα, το έβαλα recovery και έγινε και root Αυτό το HTCdev ποτέ δε μου άρεσε. Ουσιαστικά το έκαναν ώστε να έχουν μια blacklist με ποιοι έβαλαν custom firmware ώστε να μπορούν να αρνηθούν εγγύηση όταν γίνει κάτι. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 21, 2013 από Andeus Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeddlingMageGR Απρίλιος 21, 2013 #109 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 Aκου...Αγοραζω το Galaxy Note, στην αρχη τα ΟΥΑΟΥ και προχωραμε... μείναμε με gigenbread για 8 μηνες. Πολλα lags το τηλέφωνο, αίμα έδινε για να ανοίξει τις επαφές και να πάρει ενα τηλέφωνο ακομα και το android market πήγαινε σε καρε slow motion... Βγαίνει το πρώτο I.C.S, η μπαταρια εφευγε πριν φορτισεις ακομα... Μπες στους XDA βαλε, βγαλε rom... πέρνα εκεινη, περνα την αλλη. Η μια κόλλαγε, η μια εκανε reboot το τηλέφωνο στο ξεκουδωνο. H επισημη Sammy Rom με τα σκουπιδια που ηταν φορτωμένη με app της ρούφαγαν την μνημη και τη μπαταρια... Lags, lags, lags...Mεχρι και Κινεζικες roms περναγα μπας και δώσω το κατι παραπάνω...αλλα μάταια!Βγαινει μετα απο 8 μηνες αναμονής το jelly bean (αφου ειχαμε δοκιμασει ολες τις beta) επίσημα (κλεισαμε 15 μηνες στην αγορα), εκει κατι εκανε... είδαμε κατι καλο! Αλλα εχασε πολυ σε fps στα games σε σχεση με τις ics! Σε ταχυτητα ηταν καλη για official rom αλλα μετα απο 15 μηνες ?Συμπέρασμα: Δοκίμασα καμια 100αρια roms απο τους xda... Με το HTC ONE ? Ουτε καν μου περναει απο το μυαλο! Το κινητο ΣΚΟΤΩΝΕΙ! Η μπαταρια με εχει αφήσει άφωνο γιατι κανω διπλάσια σε χρόνο δουλείες απο το Galaxy Note.Δεν με ενδιαφερουν πια οι XDA, να ειναι καλα τα παλικάρια που αιμα έχυσαν να μεταλλάξουν το γάιδαρο (galaxy note) σε άλογο αλλα δεν τα κατάφεραν, και αν τα κατάφερναν ειχαμε αστάθειες...Ε μα τι συγκρίνεις τώρα... κινητό 2 ετών με κινητό 2 μηνών; Θα έβρισκες την ησυχία σου αν είχες το Note 2. Το πρώτο Note ήταν όντως πατάτα. From Galaxy Note 2 with Swype "talk and type" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 21, 2013 #110 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2013 HTC One 1080P HD Front Facing Camera TestHTC One 1080P HD Front Facing Camera Test - YouTubeHTC One 1080P HD Rear Facing Camera Testhttp://youtu.be/B0kxEj-7qrQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 22, 2013 #111 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NwOu5oXpjVQ]HTC ONE Build Quality Issues *You having any???* - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 22, 2013 #112 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Nice quality control Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 22, 2013 #113 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 ^^ είναι φθηνότερο το RMA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 22, 2013 #114 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Toυ Borg πάντως που το είδα απο κοντά το ΣΚ δεν εχει κανένα ουσιώδες πρόβλημα συναρμολόγησης. Τουλάχιστον στο μάτι, με μικροσκόπιο δε ξέρω. Kατα τα άλλα είδα και άκουσα αυτό που περίμενα, είναι το κορυφαίο κινητό που μπορείς να αγοράσεις σήμερα. Μετά την έλευση του SIV το ξανακουβεντιάζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 22, 2013 #115 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 HTC One Camera Pictures : Show us what you got - Android Forums at AndroidCentral.com Κάποιες φαίνονται τουλάχιστον ικανοποιητικές πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 24, 2013 #116 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 (edited) Galaxy SIV Pentile Amoled Samsung μας βλεπουν, τι ειναι αυταααα!!!!! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 24, 2013 από sebastian Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 24, 2013 #117 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Απόλυτα ορατή διαφορά από τα 30cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 24, 2013 #118 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 ....τα ματια σου εαν σεβεσαι αυτο το πραγμα δεν το ξανα πληρωνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 24, 2013 #119 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 Galaxy SIV Pentile Amoled Samsung μας βλεπουν, τι ειναι αυταααα!!!!! Εγω απο την οθονη του υπολογιστη μου απλα το one το βλεπω πιο φωτεινο. Καμμια αλλη διαφορα στην καθαροτητα. Εκτος του ασπρου που το 4 το δειχνει (αν φαινεται ετσι) πρασινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Απρίλιος 24, 2013 #120 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2013 (αν φαινεται ετσι) πρασινο.Tirquaz - γαλαζιοπράσινο το βλέπω εγώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts