Freak27 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2013 Καλησπερα Guyz!Θα ηθελα λιγακι τη βοηθεια σας! Σκεφτομαι να κλοκαρω την καρτα μου. 670GTX Gigabyte Ultra Durable. Το θεμα ειναι πως δεν ξερω αν ειναι ηδη OC απο μονη της ή οχι. Ειναι η υλοποιηση με τα 3 ανεμηστηρια!Με ποιο προγραμμα θα μπορουσα να τσεκαρω τις ιδιοτητες της και πως θα ηταν πιο σωστο να προχωρησω στο OC? Το κουτι της καρτας δεν το εχω δυστυχως.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Απρίλιος 4, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Καλησπερα Guyz!Θα ηθελα λιγακι τη βοηθεια σας! Σκεφτομαι να κλοκαρω την καρτα μου. 670GTX Gigabyte Ultra Durable. Το θεμα ειναι πως δεν ξερω αν ειναι ηδη OC απο μονη της ή οχι. Ειναι η υλοποιηση με τα 3 ανεμηστηρια!Με ποιο προγραμμα θα μπορουσα να τσεκαρω τις ιδιοτητες της και πως θα ηταν πιο σωστο να προχωρησω στο OC? Το κουτι της καρτας δεν το εχω δυστυχως.Ευχαριστωλοιπον κατεβασε 2 πραγματα msi afterburner kai gpu z σαν αρχη και μετα μιλαμε ξανα επι τουτου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Απρίλιος 4, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Ευχαριστω! Will do! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freak27 Απρίλιος 6, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Εγκαθιστωντας το GPU Z απο το Techpowerup, βλεπω στη θερμοκρασια της καρτας οταν σερφαρω στο Internet απο τους 40 βαθμους να ανεβαινει 50 το επομενο δευτερολεπτο και μετα απο ενα δευτερολεπτο παλί 40. Μηπως δεν ειναι αξιοπιστο το προγραμμα μετρησης? Μηπως φταιει που τους drivers 314.07 τους εβαλα με clean install χωρις να διαγραψω τιποτα πριν και μου δειχνει οτι τιμες να 'ναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Απρίλιος 6, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Δοκίμασε με το msi afterburner, έχει και καμπύλη για τη θερμοκρασία και τα λέει πιο αναλυτικά.Για nvidia drivers δε χρειάζεται να απεγκαθιστάς τους προηγούμενους κάθε φορά.Απλά επιλέγεις manual instalation -> clean install, ότι έκανες δηλαδή.Η κάρτα σου πρέπει να είναι από μόνη της ψιλοκλοκαρισμένη(φυσικά ανεβαίνει αρκετά ακόμα) στον πυρήνα, οι μνήμες της είναι στοκ.Τι συχνότητα πυρήνα έχεις σε load? Ανέβασε κανένα screenshot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.