AstraLgr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2013 σκέφτομαι να πάρο ένα καλο cpu cooler είμαι ανάμεσα σε noctua d-14....silver arrow sb extreme.... h100i απλά στην H100i δεν γνωρίζω είναι καλή ? έχει πολύ θόρυβο ? είναι αξιόπιστο η θα ψάχνουμε κουβάδες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Δες πρώτα άμα το κουτί σου υποστηρίζει την Η100i. Θεωρητικά είναι η καλύτερη. Πρακτικά, άμα θες να κρατήσεις τα επίπεδα θορύβου χαμηλά θα δεις ελάχιστες διαφορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Απρίλιος 3, 2013 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Μια χάρα είναι απο όλες τις πλευρες.. Ειδικα στο Performance cooling. Τώρα για τον θόρυβο δεν ξέρω γιατί δεν έχω ακούσει τα Fans αλλά μπορείς να πάρεις αλλά η ακόμα έχει και με πρόγραμμα on the fly που ρυθμίσεις την ταχύτητα.Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Απρίλιος 3, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 θα αγοράσω ψυχτρα μαζί με κουτί μέχρι στιγμής έχω κατάληξη να πάρο το cm trooper απλός μια που κάνω επένδυση να πάρο κάτι καλο αξιόπιστο για να το κρατήσω αρκετό καιρό για αυτό σκέφτομαι κάπως αρνητικά για την h100i Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Απρίλιος 3, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Εγώ έχω πλεον τη Η80 εδώ και 2 χρόνια τωρα .. Το μονο που κάνω είναι να την βγάζω που και που και να καθαρίζω την σκονη.. Αμα παρεις την Η100ι θα είσαι κο μπλε επίσης με την nοctua πρεπει να εχεις και low profile μνήμες.. Και έχει ψύξει Η80 FX 8120 στα 4.8 και 3770Κ στα 4.6 και επίσης έχω Τα scythe typhoon 1850rpm και είμαι ένας απο τους τυχερους που δεν είχα κανένα πρόβλημα με την ψυκτρα.Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
cba Απρίλιος 5, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Κι εγώ με Η80 και typhoon 1850 είμαι, είναι πραγματικά αθόρυβα. Όχι πως με χαλούσε ο ελάχιστος θόρυβος που έκαναν τα μαμά ανεμηστήρια, δέν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Πάρε Η100i απλά άν θές κάτι εντελώς αθόρυβο υπολόγισε +30€ πάνω κάτω για τα 2 schythe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 5, 2013 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Γνωμη μου...Coolermaster V8.Aυτο εχω εδω και χροοονια...επανω σε i7 2600k και socket 1155 με 4 Modules 16 γιγα μνημη corsair vengeance ddr3.Ειναι απλα φοβερο.Δεν ξερω βεβαια πανω σε τι θελεις να το τοποθετησεις(socket,cpu...),αλλα ρουφαει την ζεστη απο την cpu σαν σφουγαρι και ειναι και αεροψυκτη...δεν την αλλαζω με τιποτε.Δοκιμασμενη σε video rendering(100% cpu load),αμετρητες ωρες Games κτλ...αν θελεις υδροψυκτη,νομιζω οπως προανεφεραν τα παιδια η H100i νομιζω οπως εχω δει σε πολλα θεματα,ειναι μια πολυ αποδοτικη ψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 6, 2013 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Αν πας σε λύση αερόψυξης καλό έιναι πέρα απο το αν χωράει στο κουτί, να δεις αν έχεις μνήμες με ψηλές ψύκτρες. Αν ναι, οι δύο γομάρες που αναφέρεις πολύ πιθανό να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.Τώρα ανάμεσα στις δύο ψύκτρες αέρα, πας στην Thermalright Silver Arrow. Το γιατί μπορείς να το καταλάβεις εύκολα διαβάζοντας τα πολύ καλά reviews του crmaris. Πλεονεκτήματα της Η100i σε σχέση με τις αερόψυκτρες.Καταρχήν δε θα σε περιορίζει στο εσωτερικό στο να κάνεις κάποια αλλαγή hardware. Είχα την Noctua και η αλλαγή μνημών ήταν σπάσιμο νεύρων. Όπως και το να καταφέρω να περάσω το χέρι μου στη pci και να αφαιρέσω την κάρτα γραφικών μου.Επίσης είναι πιο αποδοτική απο τις δύο αερόψυκτρες.Ομως έχουν αναφερθεί αρκετά θεματάκια τελευταία με την συγκεκριμένη και την προκάτοχότης. Μία βόλτα απο το forum της Corsair θα σε κατατοπίσει πλήρως.Οπότε ζυγίζεις το τι θες και προχωράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 6, 2013 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Καρμεν,πολυ καλη αυτη που ανεφερες(Thermalright Silver Arrow),αλλα κλεινει σχεδον τα μισα memory modules,και ειναι πολυ γομαρι,χωρις να δινει τιποτε περισσοτερο απο την coolermaste v8.Oπως προειπα,την εχω σε ι7 2600κ,δοκισμασμενη σε video rendering(100% load),επι 2,5-4 ωρες συνεχομενα,και πανω απο 54 βαθμους δεν ανεβασε.Τρομερα αθορυβη,και ΕΝΑΝ ανεμιστηρα.Εχει 4 "ψυγειακια" και 12 hitpipes!Aπλα κανει αυτο για το οποιο φτιαχτηκε...συζητηση να γινεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 6, 2013 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Chris79 και εμένα πέρασε απο τα χέρια μου η V8 αλλά ήταν καλή για την εποχή της, όπως και η V10 (άλλο τέρας και αυτό) Αν δεις ανέφερα το θέμα ύψους των μνημών. Η Silver Arrow αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο σε θέμα αέρα. Η V8 ήταν καλή στην εποχή της όπως σου ξανάπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 6, 2013 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Καρμεν,πολυ καλη αυτη που ανεφερες(Thermalright Silver Arrow),αλλα κλεινει σχεδον τα μισα memory modules,και ειναι πολυ γομαρι,χωρις να δινει τιποτε περισσοτερο απο την coolermaste v8.Oπως προειπα,την εχω σε ι7 2600κ,δοκισμασμενη σε video rendering(100% load),επι 2,5-4 ωρες συνεχομενα,και πανω απο 54 βαθμους δεν ανεβασε.Τρομερα αθορυβη,και ΕΝΑΝ ανεμιστηρα.Εχει 4 "ψυγειακια" και 12 hitpipes!Aπλα κανει αυτο για το οποιο φτιαχτηκε...συζητηση να γινεται... No not really, απλα πρεπει να εισαι λίγο ευελικτος με το πως θα βαλεις τους ανεμηστηρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 6, 2013 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 narta,καρμεν@ Αποψεις λεμε,αλλα παλι θα το ξαναπω αυτες ειναι γομαρια ψυξεις,που δεν δινουν τιποτε περισσοτερο απο αυτη που ειπα.Αν θελετε παμε για μετρησεις και θα δειτε οτι μονο ογκο καταλαμβανει χωρις λογο.Την V8 και σε i7 3xxx να την βαλεις θα κανει την δουλεια οπως και στους 2χχχ...απλα τα πραγματα,και με ΕΝΑΝ ανεμιστηρα τρομερα αθορυβο.Αυτην μονο που την βλεπω "σκιαζομαι"...!...αντε το πολυ να κατεβαζει 1 βαθμο περισσοτερο.Δηλαδη να'χουμε να λεμε...παντα με σεβασμο στις αποψεις σας.Αν ειναι να βαλω Thermalright Silver Arrow,προσωπικα θα πηγαινα σε υδροψυξη H100i corsair... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 6, 2013 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 [MENTION=29757]Chris79[/MENTION] νταξ ειναι γομαρι η SA αλλα και η V8 δεν ειναι ανορεξικο μοντελο Οσον αφορα το σκιάζομαι, φαντασου εγω που πηγα απο τον μινιμαλισμο του water cooled σε αυτο μεχρι να ξαναστησω το loop οπως θελω. Ολα θεμα συνηθειας ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 6, 2013 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 @Chris79 νταξ ειναι γομαρι η SA αλλα και η V8 δεν ειναι ανορεξικο μοντελο Οσον αφορα το σκιάζομαι, φαντασου εγω που πηγα απο τον μινιμαλισμο του water cooled σε αυτο μεχρι να ξαναστησω το loop οπως θελω. Ολα θεμα συνηθειας ειναι H V8 ειναι πολυ "κομψη" μπροστα στην αλλη...καμια συγκριση...προσωπικα θα πηγαινα σε water corsair... ---ειναι γομαρι η SA αλλα και η V8 δεν ειναι ανορεξικο μοντελο--- η Thermal εχει 2 Fans ενω h V8 1.Noμιζω κατα 50% λιγοτερο φαγητο,με την ιδια δουλεια!χαχαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolom Απρίλιος 12, 2013 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 χρησιμοποιησα και τη noctua nh d14 και την prolimatech genesis black edition . πολυ καλες και οι 2 , αλλα απο θεμα λειτουργικοτητας μου βγαζε την πιστη να αλλαξω μνημες η noctua ενω με τη δευτερη ηταν αδυνατον χωρις να τη βγαλεις την ψυκτρα , οποτε H100i αν μπαινει στο κουτι σου ή H80i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Απρίλιος 12, 2013 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 δεν βλέπω τον λόγο για Η100 που προβλήματα έχουν αναφερθεί και ποιο θορυβώδες είναι έναντι της silver arrow sb-e που είναι ποιο αθόρυβη και δεν έχει κάτι που μπορεί να σου παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα Βεβαια το rma της Corsair είναι καλο σε περίπτωση που χρειαστεί αλλα και πάλι είναι ένα θέμα το να την βγάλεις να την στείλεις και να περιμένεις να επιστέψει και πάλι σίγουρος δεν θα μπορείς να είσαι ότι δεν θα έχεις πάλι κάποιο πρόβλημα....η διαφορα στις θερμοκρασίες θα είναι μικρή 3 περιπου βαθμούς υπέρ της Η100 με βάση το CPU Cooler Review Database από θόρυβο η silver arrow είναι 14 db ποιο ήσυχη απο τα 51 dB της corsair δεν είναι και λίγα... αν πάλι σκεφτείς να αλλάξεις φουρφούρια στην Η100 το κοστολόγιο ανεβαίνει...πρώτα από όλα κοίτα να δεις αν σε περιορίζουν οι μνήμες πριν αποφασίσεις να πας σε γομαροψυκτρα όπως αναφέρθηκε και παραπάνω στο ίδιο δίλημμα ήμουν και εγώ πριν λίγο καιρό γνώμη μου είναι αν σε παίρνει για την silver arrow πήγαινε για αυτή διαφορετικά αν θες περισσότερη ψυχή η watercooling καταστάσεις μην πας σε κάποια έτοιμη λύση κοίτα αν σε παίρνει οικονομικά και αν έχεις την διάθεση να ασχοληθείς με custom watercooling Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Απρίλιος 12, 2013 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 περίπου ίδια άποψη έχω deus με εσένα πιο πολύ ψήνομε για silverarrow τι να πω σε λίγο καιρό θα δείξει θα δοκιμάσω k overlock τον 8350 στα 4.6 να δούμε πως θα είναι τώρα είμαι stock με μια πολύ απλή ψυχτρα k max πιάνει 50 μετά από πολύ ώρα game Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 20, 2013 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Αν υπάρχουν χρήματα [MENTION=29541]AstraLgr[/MENTION] πάνε σε custom υδρόψυξη.Αλλα δεν μας έχεις πει γιατι την θες την ψύξη.. Ποσο θα κλοκάρεις και δώσε και μερικές πληροφορίες για το σύστημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Απρίλιος 20, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 σκέψη για 4.6 4.8 mobo ASUS - M5A99X EVO cpu 8350 amd / Psu TX Series Link to comment Share on other sites More sharing options...
Element79 Απρίλιος 28, 2013 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2013 Γεια σας και απο εμενα!!Kαι εγω θελω να αλλαξω cooler CPU εχω αυτη τι στιγμη την ZALMAN CNPS9900. Και ειμαι αναμεσα σε δυο (2) Υδρόψυξη μια ειναι η https://www.skroutz.gr/s/2245610/Thermaltake-Water-2-0-Extreme.html?from=account_favorites και η αλλη ειναι η https://www.skroutz.gr/s/2618897/Corsair-Hydro-Series-H100i-Extreme-Performance-CPU-Cooler.html?from=account_favorites Case εχω το THERMALTAKE Level 10 GT Snow Edition..Εγω παω προς μερια Corsair αλλα και η Thermaltake πιστευω οτι και αυτην καλη ειναι!!Μπορείτε να βοηθήσετε..??Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.