Jump to content

FX-8350 ή Phenom II X4 965

bobos73

Recommended Posts

παιδια εχω παρατηρισει σε μερικες μητρικες 990 εχει ενα R2.0 ,τι ειναι αυτο? περι τινος προκειται?

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply
Revision 2.0 δλδ δευτερη εκδοση.

ενοω πρακτικα τι διαφορε εχει με το απλο 990? γιατι βγαλανε r2.0? ποιος ο λογος?

ενοω πρακτικα τι διαφορε εχει με το απλο 990? γιατι βγαλανε r2.0? ποιος ο λογος?

Εξαρτάται ποια μάρκα είναι.

Σε Gigabyte ως συνήθως διόρθωση hardware/δευτερεύουσες αλλαγές χαρακτηριστικών ,Asus fine tuning/αλλαγές/μείωση κόστους,ΜSI άστο καλύτερα,ASRock προσθήκη χαρακτηριστικών/αλλαγές δευτερευόντων εξαρτημάτων ανάλογα με το stock.

Εξ εμπειρίας ετών αυτά.

Οι εταιρίες αν βάλουν 2 έξτρα Usb μόνο σε μια μητρική πάλι rev2 θα την πούν.

εγω θα το κανω το ψυχικο θα δωσω τον 1100t και θα κουμπωσω ενα 8350 ετσι για να αισθανομαι ψυχολογικα καλα..:hang3:ειναι και αυτο ενα θεμα..βεβαια λεφτα για iNtel δεν παιζουν

εγω θα το κανω το ψυχικο θα δωσω τον 1100t και θα κουμπωσω ενα 8350 ετσι για να αισθανομαι ψυχολογικα καλα..:hang3:ειναι και αυτο ενα θεμα..βεβαια λεφτα για iNtel δεν παιζουν

...δε νομιζω οτι αξιζει αυτη η μεταβαση. Αλλα αν το κανεις, πες μου ποσο τον δινεις τον 1100Τ...:upside:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.