Jump to content

Dell 7720 SE - Εντυπωσεις,αποριες κλπ

laptopakias

Recommended Posts

Καμια σχεση με τα Ελληνικα e-μαγαζακια που προτεινουν τα παιδια παραπανω.

Αξιζει 100% η αγορα απ'εξω...!

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply
Καμια σχεση με τα Ελληνικα e-μαγαζακια που προτεινουν τα παιδια παραπανω.

Αξιζει με τα 1000 απο εκει !!!

800 έχει, όχι 1000 :hehe: :hehe:

Βασικά πρέπει να θέλει να τα διώξει η DELL μιας και θέλει να πουλήσει τα νέα μοντέλα.

Απο γερμανία πάντως έρχετε 800Ε +30Ε μεταφορικά Dell Inspiron 17R SE, Core i7-3630QM, 8GB RAM, 1000GB (7720-0408) | Skinflint Price Comparison EU

Καλό μαγαζί έχω ψωνίσει DELL Inspiron 17R Special Edition Notebook mit Core i7, 8GB, 1000GB, GT 650M und FULL-HD bei notebooksbilliger.de με φωτιζόμενο !

Παιδια sorry απο μαγαζι που δεν κανει καν τον κοπο να εχει ενα english translation παραδες δεν δινω.

Το 2ο οταν πας να κανεις εγγραφη σου βγαζει μονο Γερμανια περιοχη.

Απο γερμανία πάντως έρχετε 800Ε +30Ε μεταφορικά Dell Inspiron 17R SE, Core i7-3630QM, 8GB RAM, 1000GB (7720-0408) | Skinflint Price Comparison EU

Καλό μαγαζί έχω ψωνίσει DELL Inspiron 17R Special Edition Notebook mit Core i7, 8GB, 1000GB, GT 650M und FULL-HD bei notebooksbilliger.de με φωτιζόμενο !

Το προτείνω και εγώ το notebooksbilliger. de και εγώ απο εκεί το πηρα στα 799€.

Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Η διάφορα με τα ελληνικά παραμένει μεγάλη αλλα οι Γερμανοί δίνουν 2 χρόνια αντι για 3 εγγύηση, και φυσικά γερμανικό πληκτρολόγιο.

Το ότι παίρνει max 8 ram δεν μας απασχολεί ; Θέλω να πω ότι αν πάρω εγώ αυτο το λάπτοπ θα θέλω να το κρατήσω για τλχ 5-6 χρόνια...

Μάλιστα .. Είχα διαβάσει αυτο παλιότερα

http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19459330.aspx?PageIndex=3

Αλλα απο τότε έχει μεγαλώσει το thread.. Και τα bios updates..

Και σε αλλα thread τους απαντούσαν απο dell ότι 7720/17 se max 8

Η εγγύηση καλύπτει 16; Απο θερμότητα σ ένα ήδη αρκετα θερμό σασί τα 16 είναι ok ; Σιγα την διάφορα θα μου πείτε, αλλα αφού τεχνολογικά τα βλέπει τα 16 τλχ με μεταγενέστερο bios γιατι ακόμα και τωρα λένε max 8; Μόνο και μόνο για διαχωρισμό απο τα μεγαλύτερα dell ;

Παιρνει 16, γιατι του εχω βαλει εγω ενα σετακι της Crucial 2χ8GB :hehe:

Εγώ που είχα μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών της dell , μου είχανε πει πως η μέγιστη μνήμη ραμ που μπορεί να αναγνωρίσει το λαπτοπ είναι οκτώ!

Μάλλον ότι να 'ναι λένε.

Τι να σου πω. Ειχα δει το max 8 και εγω, αλλα πηρα το ρισκο και τα παραγγειλα.

Αν δεν δουλευε θα τα γυριζα πισω.

Η διάφορα με τα ελληνικά παραμένει μεγάλη αλλα οι Γερμανοί δίνουν 2 χρόνια αντι για 3 εγγύηση, και φυσικά γερμανικό πληκτρολόγιο.

Το ότι παίρνει max 8 ram δεν μας απασχολεί ; Θέλω να πω ότι αν πάρω εγώ αυτο το λάπτοπ θα θέλω να το κρατήσω για τλχ 5-6 χρόνια...

σχετικά με την εγγύηση που αναφέρεις στα ελληνικά καταστήματα δίνουν 2 χρόνια εκτός από αυτό του e-laptops που δίνει 3 , το έχω ψάξει πάρα πολύ πριν το πάρω και το ρώτησα σε πολλά καταστήματα

Ναι ξέρω , για το ίδιο κατάστημα μιλάω και εγώ, για τη ram θα το ξαναδώ λίγο το θέμα μόλις γυρίσω γιατι είμαι με κινητο τώρα.

Εγώ που είχα μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών της dell , μου είχανε πει πως η μέγιστη μνήμη ραμ που μπορεί να αναγνωρίσει το λαπτοπ είναι οκτώ!

Μάλλον ότι να 'ναι λένε.

Δεν λένε ότι ναναι , για κάποιο λόγο ,ισως

μερικής συμβατοτητας ,τλχ με παλιότερα bios πάντα 8 έλεγαν, το περίεργο είναι ότι το λένε ακόμα και τώρα.

σχετικά με την εγγύηση που αναφέρεις στα ελληνικά καταστήματα δίνουν 2 χρόνια εκτός από αυτό του e-laptops που δίνει 3 , το έχω ψάξει πάρα πολύ πριν το πάρω και το ρώτησα σε πολλά καταστήματα

Η Dell δινει 2 επισημα + τα πακετα επεκτασης. Το e-laptops δινει τον 1 χρονο επισημα της Dell, η δικια του? Αυτο πολυ βασικο...

Ήρθε το τερατάκι... μπήκαν 2 OCZ Vector 256GB σε RAID0 και στήθηκε καθαρή εγκατάσταση Windows...

Από Κυριακή περισσότερα...

Είστε σίγουροι ότι το http://www.notebooksbilliger

Στέλνει εκτός Germany/Austria ;

Αν ναι, μπορει να βοηθήσει κάποιος με το site ; Κάνω δοκιμαστική παραγγελία χωρίς έγγραφη αλλα δεν βγάζει επιλογή εκτός Germany/Austria;

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION] τι πατησες και σου στείλε

Ελλάδα; :hehe: νομίζω ότι δεν στέλνει πλέον. Αλλα δε το χω τόσο πολυ με τα Γερμανικά

Στέλνει, Shipping> Payment Methods> Info Center at notebooksbilliger.de απλά κάνεις κατάθεση (+30Ε UPS) με έξοδα OUR (όλα τα έξοδα σε σένα, κάπου 5Ε ή 3Ε κράτησε η Alpha, μέσω web-banking). Στέιλε τους email να σου στείλουν Proforma Invoice αν δεν τα καταφέρνεις, και πας με αυτό στην τράπεζα στο ταμείο και κάνεις κατάθεση. Εγώ τους έστειλα φωτο από την απόδειξη τράπεζας την κατάθεση αλλά δεν χρειάζεται, βλέπουν τα χρήματα όταν γίνουν διαθέσιμα (~3 εργάσιμες). Προσοχή πες στον ταμεία (ή καν'το εσύ αν κάνεις μεσω web-banking) να γράψει πάνω στην δικαιολογία τον αριθμό του invoice που σου δίνουν.

Δεν θυμάμαι αν είχαν δώσει tracking number, θυμάμαι ότι ήμουν λίγο αγχωμένος, αλλά σε 6-7 μέρες από την μέρα που έστειλα το πρώτο email είχα πακέτο ! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.