Jump to content

Dell 7720 SE - Εντυπωσεις,αποριες κλπ

laptopakias

Recommended Posts

από θέμα θερμοκρασιών εγώ είμαι ok και επίσης το δουλεύω πολλές ώρες, μήπως να πάρεις ένα τηλ στην dell να τους ρωτήσεις αν είναι φυσιολογικό ?

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply
από θέμα θερμοκρασιών εγώ είμαι ok και επίσης το δουλεύω πολλές ώρες, μήπως να πάρεις ένα τηλ στην dell να τους ρωτήσεις αν είναι φυσιολογικό ?

Την θερμοκρασία φυσιολογική την βρίσκω αν.σκεφτείς πως το λάπτοπ δεν.κλείνει σχεδόν ποτέ παρά κάποιες ελάχιστες φορές μέσα στον μήνα. Απλά με την βάση είναι κάπως καλύτερα.

Στάλθηκε από το GT-N7000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

και εγώ έχω καταλήξει στο dell 7720 για παρόμοια δουλειά (autocad κλπ) η καλύτερη έκδοση είναι αυτό Dell Inspiron 7720 (i7-3630QM, 8GB, 1TB, nVidia GT 650Μ 2GB) 3 χρόνια εγγύηση special edition laptop | Dell Inspiron laptops στο e-laptops.gr με τα 3 χρόνια εγγύηση???

και εγώ αυτό πήρα και πίστεψε με το έψαξα πάρα πολύ ... με 3 χρόνια εγγύηση και αυτά τα χαρακτηριστικά είναι η καλύτερη πρόταση για αγορά 7720 (από Ελλάδα)

Dell Precision M6700 ??

πανάκριβα τα σκασμένα :(

Έπεσε η παραγγελία...

Core i7 3740QM, 16GB RAM, 17αρα LED και όλα τα καλούδια τα υπόλοιπα..

17άρα είχε, αλλά ποιά; 1600x900, fHD, fHD IPS, fHD 3D;

SSD έχεις να του βάλεις; :p

Σωστό κι αυτό...

17.3" UltraSharp™ FHD (1920x1080) Premier Color IPS RGB Anti-Glare, Premium Panel Guarantee

Δυστυχώς για κάρτα κράτησα την default, ATI M6000 2GB.

Για SSD όλο και κάτι θα βρεθεί:

post-51-1416077241,245_thumb.jpg

Jet το πανελ !

H ΑΤΙ είναι στα ίδια επίπεδα με την "φθηνή" nVidia που όμως είναι αρκετά ακριβότερη από την ati. Αν δεν παίζεις με 3D modeling ή games τότε μια χαρά σου φτάνει και σου περισσεύει και η Ati, αλλιώς έπρεπε να "σκάσεις" πολλά, ακόμα και για την μεσαία nVidia.

Πολύ καλή επιλογή cpu. Γενικώς τα σπάει το εργαλείο, το μόνο του μείον (για μένα προσωπικά) είναι το μέγεθος.

με'γές

Δεν ρωτώ πόσο, και αν το γράψεις βάλε το σε spoiler, δεν θέλω να ξέρω :p :P

J... το μόνο του μείον (για μένα προσωπικά) είναι το μέγεθος.

με'γές

Δεν ρωτώ πόσο, και αν το γράψεις βάλε το σε spoiler, δεν θέλω να ξέρω :p :P

Αγοράστηκε backpack της Dell...

μαζί με το docking station έφτασε τα...

2700€

το πήρα και εγώ το συγκεκριμένο dell inspiron 7720 Dell Inspiron 7720 (i7-3630QM, 8GB, 1TB, nVidia GT 650Μ 2GB) 3 χρόνια εγγύηση special edition laptop | Dell Inspiron laptops στο e-laptops.gr οι εντυπώσεις μου άριστες μέχρι τώρα και από το laptop και από την εξυπηρέτηση του e-laptops το συστήνω ανεπιφύλακτα!

γιατί δεν ρωτάς την dell να σου κάνουν μια προσφορά για το πληκτρολόγιο που θέλεις μήπως και σε συμφέρει?

Οποιος το αγορασει, του δινω +50€ να παρει το illuminated keyboard και να του δωσω το GR μου..

:hehe:

το e-laptops ποιο δινει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.