Jump to content

AMD 7770... αλλα ποιά;

cydle

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Θέλω να πάρω μια κάρτα γραφικών AMD 7770 και ειμαι αναμεσα σε:

Powercolor: VGA 1GB Radeon PowerColor AX7770 1GBD5-DH HD7770 (... - Easy Buy World

MSI: VGA 1GB MSI V271-017R Radeon R7770-PMD1GD5 (PCI-E,... - Easy Buy World

και

XFX: VGA 1GB XFX FX-777A-ZDF4 RADEON HD7770 Dual Fan (P... - Easy Buy World

Τι λετε;

Στο συγκεκριμένο κατάστημα όλες έχουν 1 χρόνο εγγύηση και βρωμάει η δουλειά.

Βρίσκεις από άλλο κατάστημα την msi σε ίδια τιμή. +1 στην msi και για τα τρια χρόνια

αλλά και από προσωπική εμπειρία.

κοιτα εδω

VGA :: ATI Radeon HD7770 1GB DDR5 PCI-E DVI HDMI DP (MSI) (R7770-PMD1GD5) - Visionstudio.gr

αλλα επικοινωνησε πρωτα μαζι τους και ρωτα γιατι εχουν 2χρονια στο site, εβνω η MSI δινει 3? μην φας καμια πατατα..!

Oke, μαλλον θα κοιταξω πλαισιο μερια.

Το κατάστημα που πάντως που προτείνει ο φίλος cabdik είναι όντως σε καλή τιμή, αλλά λέει ότι χρεώνει συνολικά για παραγγελίες μέσω Internet και αντικαταβολή 6,60€.

Στο κατάστημα τώρα που ανέφερες, την παίρνεις με 6€ παραπάνω (δεν χρεώνουν αντικαταβολή και έξοδα αποστολής). Μπορεί ως μαγαζί να είναι ακριβό, να σου σπάει τα νεύρα μερικές φορές το service τους γιατί ουσιαστικά οι τεχνικοί τους δεν είναι και οι πιο άρτια καταρτισμένοι, αλλά αν σου τύχει ελαττωματικό προϊόν, θα σου το αλλάξουν. Και επιπλέον έχει πολλά υποκαταστήματα και δεν χρειάζεσαι να ξενιτευτείς. Λόγω επαγγέλματος της γυναίκας μου κάνουμε πολλές παραγγελίες μέσω internet σε υλικά και μηχανές γραφείου που χρειάζεται και ποτέ δεν έχουμε αντιμετωπίσει πρόβλημα και οι παραδόσεις γίνονται πάντα την επόμενη ημέρα. Παιδιά μην παρεξηγηθώ, δεν κάνω προπαγάνδα υπέρ τους, ούτε παίρνω συχνά hardware από εκεί, απλά αν το παιδί αποφασίσει για την msi δεν είναι άσχημη η αγορά του από εκεί, αφού του δίνει 3 χρόνια εγγύηση.

Μια κακη εμπειρια δεν ειναι και η γενικη εικονα ενος καταστηματος.

Συμφωνω με τον dimos313.

Μια ματιά θα σε πείσει, και μόνο τον αριθμό των σελίδων να κυττάξεις (και δεν είναι το μοναδικό thread):

http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/plaisio-kai-aparadekti-symperifora-pros-pelates-84202.html

;)

Μια ματιά θα σε πείσει, και μόνο τον αριθμό των σελίδων να κυττάξεις (και δεν είναι το μοναδικό thread):

http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/plaisio-kai-aparadekti-symperifora-pros-pelates-84202.html

;)

Οι περιπτωσεις που προλαβα να διαβασω ηταν αδιαφορες. Νομιζω οτι ειναι απο τα λιγα καταστηματα που κρατανε ενα επιπεδο ειδικα στην υποστηριξη.

Τεσπα γουστα ειναι αυτα και εμπειριες. Το μεγαλυτερο προβλημα του πλαισιου ειναι αυτες οι ευκαιριες που βαζει, οι οποιες πολλες φορες δεν υπαρχουν λογο λαθους στο αποθεμα.

Οι περιπτωσεις που προλαβα να διαβασω ηταν αδιαφορες. Νομιζω οτι ειναι απο τα λιγα καταστηματα που κρατανε ενα επιπεδο ειδικα στην υποστηριξη.

πανάθεμα σε...

Πάνω που έτρωγα ,πνίγηκα απο τα γέλια.

Το μεγαλυτερο προβλημα του πλαισιου ειναι αυτες οι ευκαιριες που βαζει, οι οποιες πολλες φορες δεν υπαρχουν λογο λαθους στο αποθεμα.

λογο λαθους....

Μου αρεσεις γιατι είσαι ο πιο καλόκαρδος πελατης του πλαισίου...

πανάθεμα σε...

Πάνω που έτρωγα ,πνίγηκα απο τα γέλια.

λογο λαθους....

Μου αρεσεις γιατι είσαι ο πιο καλόκαρδος πελατης του πλαισίου...

Το πλαισιο δεν ηταν καν η πρωτη μου επιλογη αλλα επειδη ορισμενα παιδια μου ειπαν να αποφυγω το ebw, ειπα να μην μπλεξω με καποιο αλλα καταστημα επαρχιας που ειχαν την καρτα που ηθελα, καθως ειναι στην ουσια σαν να παιρνεις κατι χωρις εγγυηση. Χανει ετσι και την οποια μεταπωλητικη αξια.

Σιγουρα αν το πλαισιο ειχε την ποικιλια που ειχε πριν 3-4 χρονια και τιμες αναλογες με τα υπολοιπα καταστηματα, θα ψωνιζα μονο απο εκει.

καταστημα πλαισιο.....κατι μου θυμιζει,κατι μου θυμιζει......α ναι αυτο που εχει σειρα μετα το myltirama.....

:suicide:

Εχουμε ξεφυγει τελειως απο το θεμα, ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Θα προτιμησω να παρω MSI μιας και εχει καλο ονομα και υπαρχουν ατομα εδω που εμειναν ευχαριστημενοι.

:dirol:

Γεια σου φιλε...εγω εχω αυτην...

https://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7770DC1GD5V2/

Αν εχεις αποφασισει αναμεσα σε μοντελα ποια θα παρεις,τοτε μενει οντως να βρεις το μαγαζι.Αν ψαχνεσαι να δεις αν σε ικανοποιει,μπορω να την τεσταρω σε οτι θελησεις και να σου πω,για να βεβαιωθεις.Αυτη την εχω στο δευτερο pc,για internet κτλ...οσο για το πλαισιο που αναφερανε μερικα παιδια...ΟΝΤΩΣ εχει ξεφυγει!Απαραδεκτοι σε ολα...κινεζοποιηθηκε με αυτη την TURBOX...καποτε εβρισκα τα παντα...asus,coolmaster(κουτια,ανεμιστηρες κτλ),και πολλες αλλες μεγαλες εταιρειες...τωρα περα απο TURBOX,τιποτε.Με χασανε μια και καλη...οταν αλλαξουν μυαλα τα ξαναλεμε...

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.