balboagr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2013 Καλησπέρα σας. Εδώ και αρκετές μέρες παρατήρησα ότι το το pc κλείνει μόνο του!! Δεν μου έχει κάνει τέτοια πράγματα στο παρελθόν. Εδώ ποστάρω τα spec μου και θερμοκρασίες. Όσοι μπορείτε βοηθήστε!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Απρίλιος 3, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Κανείς να προτείνει κάτι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Απρίλιος 3, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Ούτε ένας ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 3, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Κλείνει μόνο του πότε ακριβώς.Όταν το αφήνεις idle?Όταν παίζεις παιχνίδια?Και στα 2?Στο κάνει σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ή τυχαία?Στο Event Viewer δεν έχει κάποιο error? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Απρίλιος 3, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Καλησπέρα. Σε idle όσο και να το αφήσω ανοιχτό δεν το κάνει. Έχω παρατηρήσει μόνο όταν παίζω LoL. Την κάρτα της υπογραφής μου την έβγαλα και παίζω με την onboard. Γενικά απο θερμοκρασίες είμαι κομπλέ δεν βλέπω κάτι περίεργο. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Εφαρμογές έχω ανοιχτό skype μερικές φορές και το Avast που μένει ανοιχτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 3, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Δοκιμασε αν μπορεις αλλο τροφοδοτικο. Απ'οτι ειδα τα 5V τα δειχνει 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Απρίλιος 3, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Δεν έχω κάποιο άλλο αυτή την στιγμή. Το παράξενο είναι πως το κάνει μόνο όταν παίζω. Ώρες ατελείωτες να το αφήσω ανοιχτό δεν κάνει τπτ.. Άσε που σήμερα έφαγα x9 report λογικά επειδή έκλεισε 3 φορές η βλακεία. Το θέμα μου είναι μην έχει θέμα η mobo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Απρίλιος 11, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2013 Το πρόβλημα παραμένει. Θέλω την γνώμη σας μήπως φταίει και η μητρική. Επειδή όσες ώρες και να το αφήσω ανοιχτό δεν κλείνει, κλείνει μόνο όταν παίζω LoL. Τροφοδοτικό θα δοκιμάσω λογικά next week απλά μια παραπάνω γνώμη θέλω. Ξέρω ότι είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να έχω αλλά και με την 8800GT που είχα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Αν μπορεί κάποιος ας πει την γνώμη του επειδή πιστεύω πως είναι η mobo και όχι το psu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Απρίλιος 12, 2013 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 Αυτο στο κανει απο οταν βγηκε η 8800gt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balboagr Απρίλιος 22, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Καλησπέρα σας. Επιτέλους problem solved. Το τροφοδοτικό ήταν. Ευχαριστώ πολύ για τις χρήσιμες συμβουλές σας. Να κλειδωθεί παρακαλώ :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.