Jump to content

Το Pc κλείνει μόνο του!!

balboagr

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Εδώ και αρκετές μέρες παρατήρησα ότι το το pc κλείνει μόνο του!! Δεν μου έχει κάνει τέτοια πράγματα στο παρελθόν. Εδώ ποστάρω τα spec μου και θερμοκρασίες. Όσοι μπορείτε βοηθήστε!!!!!!

post-26399-1416077213,4317_thumb.jpg

post-26399-1416077213,6059_thumb.jpg

Κλείνει μόνο του πότε ακριβώς.Όταν το αφήνεις idle?Όταν παίζεις παιχνίδια?Και στα 2?

Στο κάνει σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα ή τυχαία?Στο Event Viewer δεν έχει κάποιο error?

Καλησπέρα. Σε idle όσο και να το αφήσω ανοιχτό δεν το κάνει. Έχω παρατηρήσει μόνο όταν παίζω LoL. Την κάρτα της υπογραφής μου την έβγαλα και παίζω με την onboard. Γενικά απο θερμοκρασίες είμαι κομπλέ δεν βλέπω κάτι περίεργο. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Εφαρμογές έχω ανοιχτό skype μερικές φορές και το Avast που μένει ανοιχτό.

Δεν έχω κάποιο άλλο αυτή την στιγμή. Το παράξενο είναι πως το κάνει μόνο όταν παίζω. Ώρες ατελείωτες να το αφήσω ανοιχτό δεν κάνει τπτ.. Άσε που σήμερα έφαγα x9 report λογικά επειδή έκλεισε 3 φορές η βλακεία. Το θέμα μου είναι μην έχει θέμα η mobo...

• 2 weeks later...

Το πρόβλημα παραμένει. Θέλω την γνώμη σας μήπως φταίει και η μητρική. Επειδή όσες ώρες και να το αφήσω ανοιχτό δεν κλείνει, κλείνει μόνο όταν παίζω LoL. Τροφοδοτικό θα δοκιμάσω λογικά next week απλά μια παραπάνω γνώμη θέλω. Ξέρω ότι είναι το χειρότερο που θα μπορούσα να έχω αλλά και με την 8800GT που είχα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Αν μπορεί κάποιος ας πει την γνώμη του επειδή πιστεύω πως είναι η mobo και όχι το psu.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.