Reselie Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3, 2013 Καλησπέρα σας, Έχω ενα πρόβλημα που με βασανίζει και δε μπορώ να βρώ τι φταίει. Σε ενα 2ο υπολογιστή που έχω σπίτι ξαφνικά σταμάτησε να μπουτάρει. Αγοράζω ένα σκληρό κάνω φορμάτ και την ώρα που κάνει το πρώτο reboot κολλάει στο Loading operating system - kernel panic is not syncing. Windows 7 προσπαθώ να εγκαταστήσω και w7 είχε και πρίν. Αγόρασα και 2ο σκληρό αλλα το ίδιο... μήπως έχει κανείς ιδέα τι παίζει? ΕΠίσης να πώ οτι δοκίμασα και reset cmos και αλλαγή απο IDE σε AHCI αλλα και αλλαγή στα sata ports. Παίζει να είναι μητρική? Το σύστημα (θα δώ λεπτομέριες το βράδυ - δεν θυμάμαι) είναι gigabyte mobo DDr3, AMD X3 CPU. Ευχαριστώ προκαταβολικά, Τάσος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Έχεις κάποιο DVD με Linux; Κάνε μια δοκιμή να το εγκαταστήσεις να δούμε αν είναι hardware ή software το πρόβλημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Απρίλιος 3, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Θα δοκιμάσω να βάλω UBUNTU και θα ενημερώσω...!Nαναφέρω πάντως καποια πράγματα:α. το ίδιο λειτουργικό απο το ίδιο flash το έχω ξανα-εγκαταστήσει στο συγκεκριμένο pcβ. το flash δουλεύει κανονικά μιας και φόρμαρα ένα άλλο pc σήμερα για δοκιμή.γ. το προβληματικό pc ξαφνικά πριν λίγο καιρό σταμάτησε να bootareι. Θεώρησα οτι χτύπησε ο σκληρός όντας παλιός και επειδή δεν είχα χρόνο δεν ασχολήθηκα κάν να τον δοκιμάσω αλλού..απλά πήρα άλλους 2 οι οποίοι σίγουρα λειτουργούν κανονικά.(τους έβαλα σε άλλο pc λειτουργικό και παίζουν κανονικά.)Εγώ προς hardware το βλέπω πάντως.... Δεν έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να έχει παιχτεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 3, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Δοκίμασε με ένα DIMM μνήμης πάνω.Memtest τρέξε επίσης.Αν και το kernel panik παραπέμπει περισσότερο σε linux και όχι σε windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 3, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Μνήμη ή καλώδιο sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Απρίλιος 4, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 ένα γ....... κωλοκαλώδιο SATA ήταν όλο το πρόβλημα!!!!!!!!!!!!!!! έλεος. και ελέω 'έλλειψης' άλλου καλωδίου σάτα δεν είχα κάν αξιωθεί να το σκεφτώ χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.