Chris79 Απρίλιος 10, 2013 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2013 Είναι καλή και σε καλή τιμή αλλά δεν είναι ref το PCB στη Rev2.0 :wassat: οπότε δε μπορώ να βάλω μπλόκ---------->Τωρα μπερδευτηκα...αυτη την εχεις εσυ?Διοτι ο g.shock αλλη πηρε μας ειπε...εαν εσυ εχεις αυτη,γιατι δεν μπορεις να της βαλεις block?Η ψυκτρα και το ανεμιστηρι αυτο πετιουνται οταν αλλαζεις ψυκτρα...δεν καταλαβα ειλικρινα τι θελεις να πεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g.shock Απρίλιος 10, 2013 Author #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2013 Είναι καλή και σε καλή τιμή αλλά δεν είναι ref το PCB στη Rev2.0 :wassat: οπότε δε μπορώ να βάλω μπλόκ---------->Τωρα μπερδευτηκα...αυτη την εχεις εσυ?Διοτι ο g.shock αλλη πηρε μας ειπε...εαν εσυ εχεις αυτη,γιατι δεν μπορεις να της βαλεις block?Η ψυκτρα και το ανεμιστηρι αυτο πετιουνται οταν αλλαζεις ψυκτρα...δεν καταλαβα ειλικρινα τι θελεις να πεις...Παίδες εγώ έχω αγοράσει αυτήν http://www.gigabyte.com.gr/products/page/vga/gv-r797oc-3gd/ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkanaks Απρίλιος 10, 2013 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2013 Είναι καλή και σε καλή τιμή αλλά δεν είναι ref το PCB στη Rev2.0 :wassat: οπότε δε μπορώ να βάλω μπλόκ---------->Τωρα μπερδευτηκα...αυτη την εχεις εσυ?Διοτι ο g.shock αλλη πηρε μας ειπε...εαν εσυ εχεις αυτη,γιατι δεν μπορεις να της βαλεις block?Η ψυκτρα και το ανεμιστηρι αυτο πετιουνται οταν αλλαζεις ψυκτρα...δεν καταλαβα ειλικρινα τι θελεις να πεις...Έχω την εντύπωση ότι ο g.shock αγόρασε τελικά την gv-r797oc-3gd. Σε αυτήν αναφέρομαι και εγώ όταν λέω ότι είναι καλή περίπτωση αλλά έρχεται με κλειδωμένα τα ρεύματα και custom pcb σε αυτό το revision, που καθιστά την εγκατάσταση full cover waterblock αδύνατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.