stabill Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2013 Χαιρετω ολη την παρεα! Το προβλημα που αντιμετωπιζω δεν ξερω αν πρεπει να δημoσιευθει εδω ή καπου αλλου, διοτι δεν ξερω σε τι οφειλεται (υποπτευομαι ομως!!!) Παρατηρω τον τελευταιο καιρο τον υπολογιστη μου να "δυσκολευεται" ή τελος παντων να αργει να εμφανισει τα περιεχομενα ενος φακελου οταν εχω επιλεξει να φαινονται σαν μεγαλα εικονιδια (απο αυτα που μπορεις να "δεις" και τα περιεχομενα τους). Οταν βεβαια τα ανοιξει μια φορα, ειναι ΟΚ, δεν το ξανακανει... Παει το μυαλο σας σε τι μπορει να οφειλεται αυτο??? Εδω να σημειωσω οτι τους τελευταιους 3 μηνες, αντιμετωπισα διαφορα θεματακια με το μηχανημα αυτο... Δεν "εβλεπε" τα sata κατα την εκκινηση, δεν boot-αρε οταν του εβαλα μια νεα καρτα γραφικων κλπ.κλπ. Αφου το εκανα εγω "φυλλο και φτερο" που λενε και δεν εβγαλα ακρη, το πηγα στο service... Εκει εβγαλαν τα ματια τους για κανενα μηνα, αρχικα θεωρησαν οτι εφταιγε η m/b (εκει πηγε κι εμενα το μυαλο μου). Εβαλαν μια δικη τους δοκιμαστικα, αλλα τα ιδια προβληματα συνεχιστηκαν... Αναγκαστηκαν να αλλαξουν τροφοδοτικο και -θαυμα, θαυμα - το μηχανημα δουλεψε κανονικα! ΔΕΝ ξαναεχασε τα sata, ΔΕΝ ξανακολλησε με την καρτα γραφικων... Κανει ομως αυτο που περιεγραψα στην αρχη... Τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Απρίλιος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Σε γενικά πλαίσια είναι λογικό αυτό που αναφέρεις. Ιδιαίτερα άμα υπάρχουν media αρχεία μέσα στους φακέλους. Την πρώτη φορά που θα πας να δεις το φάκελο αργεί γιατί δημιουργεί thumbs αρχεία. Άμα δεν αλλάξεις τίποτε στους φάκελους, την επόμενη φορά είναι πολύ πιο γρήγορα. Όταν προσθέσεις/αφαιρέσεις κάτι και επισκευτείς την τοποθεσία του φακέλου, ξαναδημιουργείται το thumb, οπότε έχεις και καθυστέρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabill Απρίλιος 3, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 ...ναι αλλα μου το κανει αυτο ακομα και σε ενα φακελο γεματο shortcuts... γιατι εμενα δεν μου φαινεται και τοσο φυσιολογικο? Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Απρίλιος 3, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Για ποσή καθυστερηση μιλάς; και αυτο που λες το κανει, οταν βρισκονται πολλά αρχεια σε ενα φακελο ή ακομα και αν ειναι 2-3; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabill Απρίλιος 3, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Για ποσή καθυστερηση μιλάς; και αυτο που λες το κανει, οταν βρισκονται πολλά αρχεια σε ενα φακελο ή ακομα και αν ειναι 2-3;Απο 1 δευτερολεπτο μεχρι και λιγο παραπανω... φαντασου οτι μερικες φορες ζοριζεται να μου εμφανισει τα περιεχομενα το My Computer... δεν το εκανε παλιοτερα...Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Απρίλιος 3, 2013 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Αν και δεν μιλαμε για την τρελη καθυστέρηση. εχεις τσεκαρει σκληρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabill Απρίλιος 4, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Αν και δεν μιλαμε για την τρελη καθυστέρηση. εχεις τσεκαρει σκληρο;Ναι, δεν εχει προβλημα... μαλιστα εχω 3 σκληρους και το κανει σε ολους. Και σε οποιοδηποτε usb stick ή κινητο συνδεσω...! Γι'αυτο σου λεω οτι αγχωνομαι κσι υποψιαχομαι την m/b... δεν το εκανε πριν λιγο καιρο...Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Απρίλιος 4, 2013 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Bios update? Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 4, 2013 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Εμένα μου κανει software κ όχι hardware.Εχεις antivirus μήπως; δε το κλείνει να δεις;*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabill Απρίλιος 4, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Bios update? Sent from my Nexus S using Tapatalk 2Να σου πω την αληθεια, δεν εχω κανει ποτε!Εμένα μου κανει software κ όχι hardware.Εχεις antivirus μήπως; δε το κλείνει να δεις;*GNex*Εχω το Microsoft Essentials, θα το απενεργοποιησω για να δω...Παντως ειναι παραξενο που το κανει ΜΟΝΟ οταν ο φακελος εχει τα πολυ μεγαλα εικονιδια...Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Απρίλιος 4, 2013 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Ε μα κι εσυ εχεις πολύ σοβαρο antivirus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabill Απρίλιος 4, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Ε μα κι εσυ εχεις πολύ σοβαρο antivirus... χααααχαχαχαχα, ηθελα απλα ενα "να υπαρχει"... δεν τα "πολυσυμπαθω"...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Απρίλιος 4, 2013 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 απλά το συγκεκριμενο συστηνεται οταν θελεις κατι "να μην υπάρχει" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabill Απρίλιος 4, 2013 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 απλά το συγκεκριμενο συστηνεται οταν θελεις κατι "να μην υπάρχει" :clap::clap::clap: Χαααχαχαχαχαχα, εχεις πολυ γελιο!!!!!!!! Το εβαλα γιατι ολα οσα ειχα δοκιμασει παλιοτερα, ειχαν πολλα και διαφορα "κουσουρια" τα οποια δεν ειναι της ωρας... Οπως και να'χει, το εβγαλα και θα δω "συμπεριφορα", αυριο ομως γιατι τωρα ειμαι στη δουλεια... Μακαρι να εφταιγε αυτο, γιατι που καιρος για εξοδα...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabill Απρίλιος 5, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Γηρασκω αει διδασκομενος... Ποτε ομως δεν θα καταλαβω οτι τα antivirus δημιουργουν περισσοτερα προβληματα απ'οσα λυνουν...Η πρωτη εντυπωση μετα το ξηλωμα του Essentials ειναι θετικοτατη... μενει να δοκιμασω καποιο αλλο για να δω τι θα γινει...Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 5, 2013 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Όλα τα antivirus ελέγχουν real time τα αρχεία μήπως έχουν θέμα. Γιαυτό υπάρχει το delay.*GNex* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Απρίλιος 5, 2013 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Βάλε ενα antivirus στο οποιο να μπορείς να κάνεις disable το real time file σκανάρισμα.Προσωπικά έχω το avast και στηνω μονο Web Shield και Network Shield (το File System Shield θα δημιουργούσε την "καθυστέρηση" που παρατηρεί ο OP, αλλα και πάλι απο οτι θυμάμαι μπορεις να κανεις exclude folders/δισκους κοκ). Κατα την διαρκεια του installation μπορεις να επιλέξεις ποια shileds θα εγκαταστήσεις.Επειδή το έχω δει το "έργο" και πρόσφατα, το αν μην υπαρχει εγκατεστημένο το File System Shield ΔΕΝ ενδεικνυται για χρήστες που μπαινουν όπου να ναι, πατάνε yes στα πάντα, τρέχουν ακομα και αρχεία που δεν ξέρουν απο που εχουν ερθει ή πέφτουν στις κλασσικες ιντερνετκες παγιδες (θελει να κατεβασει κατι, υπαρχει παραπλανητικο "Download" button, το πατάει, του κατεβαινει exe - καμια σχεση με αυτο που ηθελε να κατεβασει -, το τρεχει γιατι και καλά με αυτο το exe θα κατέβει αυτο που ηθελε απο την αρχή, καληνυχτα σας) κοκ.Και φυσικα παρόλο που δεν ειναι εγκατεστημένο το File System Shield, προφανώς ανα πασα στιγμη μπορεις να κάνεις scans σε οτι αρχειο, folder, δισκο κοκ θελεις on demand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Απρίλιος 5, 2013 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Όντως το avast είναι μάλλον το καλύτερο από τα δωρεάν. Έχεις πολλές επιλογές. Από την άλλη, σε κάποια παλιότερα μηχανήματα που το είχα βάλει, τα βαρυνε λίγο. Αλλά έτσι πρέπει να είναι. Από την άλλη, αν θες κάτι τελείως light, προτείνω panda cloud antivirus. Δεν είναι κορυφή αλλά είναι πιο αξιοπρεπές από essentials Sent from my Nexus S using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabill Απρίλιος 5, 2013 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2013 Εβαλα το Avast και σε πρωτη φαση ολα καλα...Θεωρω οτι το προβλημα λυθηκε (ευτυχως που δεν ηταν hardware-ικο!)Ευχαριστω για τον χρονο σας!Σταυρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.