nezoski Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2013 Καλησπερα παιδες εχω μια απορια προς το παρων ειμαι σε χ58 chipset οπου υποστηριζει triple chanel memory εαν κανω αναβαθμιση σε χ79 θα μπορεσω με ενα ντιμακι μνημης με τα ιδια στοιχεια δλδ timings,mhz να το μετατρεψω σε quad που υποστιριζει το χ79???το ξερω μπορει να ακουγετε χαζη η ερωτηση αλλα την απορια την εχω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 2, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 ναι.κατά προτίμηση ίδιο DIMM μην τύχεις σε "αταίριαστα" μνημόνια και φας κοκομπλόκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Απρίλιος 2, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 αληθεια αυτο ειναι ευχαριστο!!γιατι οταν ερθει η στιγμη της αναβαθμισης που ειναι μακριααααα!!!τουλαχιστων κατι θα γλυτωσω απο τις ram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Απρίλιος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Αν ειναι μακρια, θα εχει βγει κατι αλλο καλυτερο μεχρι τοτε -pΑλλα γενικα μην ανχωνεσαι.Αν δεν τυχεις σε ιδιοτροπη μητρικη μια χαρα θα παιξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Απρίλιος 12, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 Αν ειναι μακρια, θα εχει βγει κατι αλλο καλυτερο μεχρι τοτε -pΑλλα γενικα μην ανχωνεσαι.Αν δεν τυχεις σε ιδιοτροπη μητρικη μια χαρα θα παιξουν.Σωστος !!!!;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.