ybdiel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2, 2013 Καλησπερα σε ολους.Εχω εναν acer 5750g i5-2450M (με την GeForce)Εχει 2 Slots για RAM.απο οταν τον αγόρασα ειχε πανω :1 Slot με 1GB- Unifosa GU672203EP02002 Slot με 2GB - Nanya NT2GC64B88B0NS-CGΑΠο ότι διάβασα το μέγιστο που μπορώ να του βάλω είναι 8GB Ram.Τώρα εγώ θέλω να βάλω στη θέση της 1GB RAM αυτήν εδώ -- > CORSAIRνα πάει 6 GB , με σκοπό, αμα δω οτι χρειάζομαι & αλλο να βάλω ακόμα μια 4αρα αργότερα να πιάσω το μέγιστο..Το θέμα είναι θα έχω πρόβλημα που θα είναι 2 και 4 GB ? δλδ θα έχω προβλήματά συμβατότητάς, θα κολλήσει το σύμπαν?Και αν όχι ταιριάζει η Corsair η όχι ? ( δε το έχω κ πολύ το θέμα )Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Απρίλιος 2, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 α) Οι μνήμες που έχεις (τα link που δίνεις) έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά (DDR3 1333Mhz 1.5V) με τις Corsair που παραθέτεις. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να λειτουργήσουν μαζί οι Corsair-Nanya χωρίς προβλήματα.Το 100% δεν μπορεί να το πει κάποιος γιατί όλα εξαρτώνται από την μητρική που έχει το λαπτοπ σου.β) Αν τώρα έχεις 3GB το πιο πιθανό είναι να έχεις λειτουργικό σύστημα (Windows) 32bit. Για να εκμεταλλευτείς και τα 6GB που θα έχεις, χρειάζεσαι 64bit λειτουργικό σύστημα. Ειδάλλως θα βάλεις 6GB και θα χρησιμοποιείς 3 και κάτι GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ybdiel Απρίλιος 2, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 Windows 7 64bit εχω. 3GB Συνολο 2,85GB Ειναι η δυνατη χρηση.εδω εχω ενα αρχειο με τα στοιχεια απο CPUZ, δεν ξερω αν σε βοηθαει να δεις την μητρικη.νομιζω ειναι Acer JE50_HR Motherboard. Απλα ελεγα να παω στα 6 GB με 1x2GB & 1x4GB αλλα αμα παιζει προβλημα αναγκαστικα να παω σε 2X4GB που θα ειναι κ ιδιες μην εχει προβλημα.Ειπα να μην τις αλλαξω απο τωρα. απλα επειδη τρεχω αρκετα VWware ειδα να κολλαει κ ετσι ξεκινησε η αναζητηση για αναβαθμισηINFO.TXT Link to comment Share on other sites More sharing options...
iosifman5 Απρίλιος 3, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Οπως ειπε κι ο φιλος απο πανω προβλημα δε θα εχεις αν η χρονισμοι,η ταχυτητα τους και τα volt ειναι ιδια. Απλα δεν ειναι και 100% σιγουρο οτι θα δουλευουν αψογα. Για παραδειγμα εγω προσφατα εβαλα transcend ddr3 2x4 gb στο pc μου ενω ειχα ηδη πανω μια 4gb corsair και παρολο που τα χαρακτηριστικα τους ειναι ιδια τρωει που και που κανενα σκαλωμα ειδικα στο boot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Απρίλιος 3, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Μπορούσες να βάλεις και screenshot.Εφόσον χρειάζεσαι την παραπάνω μνήμη μπορείς να κάνεις το εξής. Πρόσθεσε το dimm 4GB και αν δεν υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας το αφήνεις έτσι. Αν δεν δουλέψει με την 2GB (2+4GB), δοκίμασε και με την 1GB (1+4GB). Aν σου δημιουργεί προβλήματα και με τις δυο, τότε πάρε και δεύτερο dimm και πλέον θα έχεις 2x4GB με ίδια dimm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ybdiel Απρίλιος 4, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας! Με βοηθησατε πολυ Θα κανω οτι ειπες TopCLR. βαζω μια κ δοκιμαζω. Αφου ταιριαζει κ η Corsair Ολα κομπλε!! Ευχαριστω και παλι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.