Nickman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2004 Μίας και λίαν συντόμως οι νερουλάδες θα αποκτήσουν ενα επιπλέον μέλος θα ήθελα την γνώμη σας όσον αφορά τον εξοπλισμό. Αυτά που έχω καταλήξει είναι τα εξής. Αντλία Eheim 1250, σωλήνες Tygon, Block Eleven/Skinny13. Τώρα επειδή καλό θα ήταν αν μπορούσα να πάρω ψυγείο απο ford transit 87 αλλά δυστυχώς ο χώρος μου είναι τρομερά περιορισμένος (λόγω του ότι έχω 3 υπολογιστές) έτσι σκέφτωμαι για το ψυγείο αυτό το οποίο θα τοποθετηθεί στό πίσω μέρος του κουτιού όπως απίσης και το τάνκ.(βλέπε φώτο.) Το προβλημά μου είναι το εξής. Το ψυγείο θα είναι αρκετό για να κρυώνει το νερό ή θα αναγκαστώ να βάλω πιό δυνατά ανεμιστηράκια με αποτέλεσμα να έχω ενα μόνιμο βουητό πάνω στο κεφάλι μου? Τι ρακόρ θα πρέπει να βάλω και που θα τα βρώ? Τι τάνκ θα πρεπει να πάρω ούτως όστε είναι κατάλληλο για την συγκεκριμένη αντλία και το όλο σύστημα να μην είναι μπουκωμένο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 14, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 τι διαστάσεις έχει αυτό?κανα link?2χ8αρηδες παίρνει απάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 14, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Από το watercooling.de είναι αυτό το ψυγείο (αν δεν κάνω λάθος). Θα σου πρότεινα να πάρεις ψυγείο Transit. Δεν είναι τεράστιο (26x16x5) και είναι πολύ καλύτερο απο αυτό το σωληνωτό. Με δύο αθόρυβους 12ρηδες πάνω και είσαι μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Χμμ .. πού μπορώ να βρώ ένα τέτοιο και τι ρακόρ χρειάζομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 14, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Απο ποια περιοχή είσαι? Εδώ Σαλόνικα με τα ρακόρ έτοιμα (για σωλήνες μισής ίντσας) το βρίσκεις με 65. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 14, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Αν θες στείλε ένα π.μ. στον JimK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickman Σεπτέμβριος 14, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Εγώ μένω Αθήνα - Πατήσια. Θα στείλω pm στον jimk αλλά εκτώς απο αυτό αξίζει τον κόπο να βάλω αυτοσφραγιζόμενα ρακόρ ή υπάρχει περίπτωση να μου κόψουν την ροή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.