Jump to content

Ζητούνται γνώμες ...!!

Nickman

Recommended Posts

Μίας και λίαν συντόμως οι νερουλάδες θα αποκτήσουν ενα επιπλέον μέλος θα ήθελα την γνώμη σας όσον αφορά τον εξοπλισμό.

Αυτά που έχω καταλήξει είναι τα εξής. Αντλία Eheim 1250, σωλήνες Tygon, Block Eleven/Skinny13.

Τώρα επειδή καλό θα ήταν αν μπορούσα να πάρω ψυγείο απο ford transit 87 αλλά δυστυχώς ο χώρος μου είναι τρομερά περιορισμένος (λόγω του ότι έχω 3 υπολογιστές) έτσι σκέφτωμαι για το ψυγείο αυτό το οποίο θα τοποθετηθεί στό πίσω μέρος του κουτιού όπως απίσης και το τάνκ.(βλέπε φώτο.) Το προβλημά μου είναι το εξής. Το ψυγείο θα είναι αρκετό για να κρυώνει το νερό ή θα αναγκαστώ να βάλω πιό δυνατά ανεμιστηράκια με αποτέλεσμα να έχω ενα μόνιμο βουητό πάνω στο κεφάλι μου? Τι ρακόρ θα πρέπει να βάλω και που θα τα βρώ?

Τι τάνκ θα πρεπει να πάρω ούτως όστε είναι κατάλληλο για την συγκεκριμένη αντλία και το όλο σύστημα να μην είναι μπουκωμένο?

post-1492-1416071229,0815_thumb.jpg

Από το watercooling.de είναι αυτό το ψυγείο (αν δεν κάνω λάθος). Θα σου πρότεινα να πάρεις ψυγείο Transit. Δεν είναι τεράστιο (26x16x5) και είναι πολύ καλύτερο απο αυτό το σωληνωτό. Με δύο αθόρυβους 12ρηδες πάνω και είσαι μια χαρά!

Εγώ μένω Αθήνα - Πατήσια. Θα στείλω pm στον jimk αλλά εκτώς απο αυτό αξίζει τον κόπο να βάλω αυτοσφραγιζόμενα ρακόρ ή υπάρχει περίπτωση να μου κόψουν την ροή ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.