csaris Απρίλιος 2, 2013 #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 Κάπως έτσι είναι τα πράγματα όπως τα λέει ο Χρήστος.Αλλά μη ξεχνάμε ότι εγώ δίνω τάση 1.4 στον cpu που αυτό τραβάει πολλά παραπάνω watt από του Χρήστου αλλά και 1.3v στις κάρτες!!! Βασικά θα τρέξω τώρα ένα με τις κάρτες 1.21v και θα ενημερώσω τι κατανάλωση έχω. [MENTION=10015]csaris[/MENTION] Δώσε και εσύ μία στον cpu 1.4 τάση και με τις κάρτες σου τις δύο όσο πάνε και πες μία man! edit Να ενημερώσω ότι αυτά τα νούμερα είναι καθαρά για bench! Γιαννο αυτη τη στιγμη ειμαι με την HD4000. Τα νουμερα που λεω με τις 3χ680 ειναι με 3770κ στα 5ghz/1,4v και οι τις καρτες στα ~1280mhz+. Οι 680 δεν εχουν ρευμα να δωσεις εκτος και αν εχεις καμια lightning... Οτι συχνοτητα βλεπεις ειναι με το μαμα ρευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 2, 2013 #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 κατσε να δεις που θα βγαλει η NVIDIA τον OMEGA TITAN με 2 gpu titan στα 500 watt και 2000 ευρω οπως και οι customies των 500 watt καρτες γραφικων της ΑΤΙ θα αλλαξει το σκηνικό... έρχεται και το οικονομικο Τιτανακι να συμπληρώσει το γλυκό!Το θεμα ειναι ΕΝΑ στο perf/watt, καληνύχτα ΑΤΙ! Ασχολήσου καλύτερα με ps και xbox! Οικολόγος εισαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Απρίλιος 2, 2013 #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 Οικολόγος εισαι; Ναι ρε φιλε οικωλογοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 2, 2013 #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 Γιαννο αυτη τη στιγμη ειμαι με την HD4000.Τα νουμερα που λεω με τις 3χ680 ειναι με 3770κ στα 5ghz/1,4v και οι τις καρτες στα ~1280mhz+. Οι 680 δεν εχουν ρευμα να δωσεις εκτος και αν εχεις καμια lightning... Οτι συχνοτητα βλεπεις ειναι με το μαμα ρευμα. E ok τότε! Τότε είναι όπως τα είπα!!!... Δλδ οι τρεις 680 τέρμα καίνε περίπου 120watt παραπάνω από ότι οι δύο 7870.Ή αλλιώς οι 2 7870 καίνε 100watt παραπάνω για πιο σωστά από ότι οι 2 680. Ή αλλιώς η μία 7870 καίει 50 watt παραπάνω από ότι η μία 680. Σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Απρίλιος 2, 2013 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 Γιαννο αυτη τη στιγμη ειμαι με την HD4000.Τα νουμερα που λεω με τις 3χ680 ειναι με 3770κ στα 5ghz/1,4v και οι τις καρτες στα ~1280mhz+. Οι 680 δεν εχουν ρευμα να δωσεις εκτος και αν εχεις καμια lightning... Οτι συχνοτητα βλεπεις ειναι με το μαμα ρευμα. Ακόμα δεν ήρθε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Απρίλιος 3, 2013 #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Το θεμα ειναι ΕΝΑ στο perf/watt, καληνύχτα ΑΤΙ! Ασχολήσου καλύτερα με ps και xbox!Σε perf/watt στο mainstream η nvidia χάνει από τις αντίστοιχες amd 7790,7850 και συνήθως και από απλή 7870. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixterida Απρίλιος 3, 2013 #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Καλημέρα στην παρέα να κάνω μια ερώτηση , έχω στο σύστημα 2χ7870 black edition και χθες έκανα μια δοκιμή το crysis 3 με high settings αλλά δεν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω σαν να ψηλό κρασάρει σε κάποια σημεία π.χ στην αρχή με την βροχή δεν έχει άμεση απόκριση ενώ μέσα στο κτίριο καλυτερεύει. Ο cpu που έχω είναι ο i5 3570k 3.4ghz stock και η ανάλυση που παίζω είναι 1600χ1200 22". Αναγκαστικά τα έριξα όλα σε medium settings έτσι ώστε να παίζει ωραία.Συγνώμη αν είμαι offtopic αν δεν θέλει κάποιος να απαντήσει εδώ ας στείλει prive απλά εδώ είστε όλοι οι guru και ίσως πάρω απάντηση ! Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagosman Απρίλιος 3, 2013 #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 To Crysis πρώτα απόλα είναι οτι πιο unoptimized υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.Ένα το κρατούμενοΔεύτερον η CryEngine ειναι optimized για την πράσινη φυλή και όχι για την κόκκινη. :shout:Συμπέρασμα; Δεν στεναχωριέσαι και δεν σκας σε καμία περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Απρίλιος 3, 2013 #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Η nvidia δεν έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας, έχει διαφορετική εικόνα, παλέτα χρωμάτων.Είναι θέμα γούστου μετά. Προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ η εικόνα της nvidia.Πολύ ενδιαφέρον! Μέχρι τώρα κατά καιρούς ακούγαμε για διαφορές στην ποιότητα εικόνας(πχ shadows, aa κλπ) ανάμεσα σε nvidia/amd με τα ίδια settings. Για εμφανή διαφορά στις χρωματικές παλέτες πρώτη φορά το ακούω! Κάποιο link; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Απρίλιος 3, 2013 #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 μια ερωτηση: πιο ειναι το πιο καλο optimazed παιχνιδι ? για ΑΤΙ ακομα καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Απρίλιος 3, 2013 #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Υποθέτω κάνα Colin Mac Ray dirt και τπτ sleeping dogs. Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 3, 2013 #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2013 Καλημέρα στην παρέα να κάνω μια ερώτηση , έχω στο σύστημα 2χ7870 black edition και χθες έκανα μια δοκιμή το crysis 3 με high settings αλλά δεν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω σαν να ψηλό κρασάρει σε κάποια σημεία π.χ στην αρχή με την βροχή δεν έχει άμεση απόκριση ενώ μέσα στο κτίριο καλυτερεύει. Ο cpu που έχω είναι ο i5 3570k 3.4ghz stock και η ανάλυση που παίζω είναι 1600χ1200 22". Αναγκαστικά τα έριξα όλα σε medium settings έτσι ώστε να παίζει ωραία.Συγνώμη αν είμαι offtopic αν δεν θέλει κάποιος να απαντήσει εδώ ας στείλει prive απλά εδώ είστε όλοι οι guru και ίσως πάρω απάντηση ! Ευχαριστώ.To Crysis πρώτα απόλα είναι οτι πιο unoptimized υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά.Ένα το κρατούμενοΔεύτερον η CryEngine ειναι optimized για την πράσινη φυλή και όχι για την κόκκινη. :shout:Συμπέρασμα; Δεν στεναχωριέσαι και δεν σκας σε καμία περίπτωση.Είμαι με τις δύο 7870 μία black edition και μία joker και τα παιχνίδι πάει νεράκι!!!Κάτω από 45 δεν έχω δει πουθενά και ούτε stuttering ούτε τίποτα με vsync on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 4, 2013 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 ATI 7990 Performance σε εκδοση ενας θεος να την κανει Devil! Γατακι ειναι... απο techpowerup! δεν το βλεπω να πεφτουν οι τιμες απο την πρασινη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Απρίλιος 4, 2013 #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Second of all, we can see something about the power delivery system. Two 8pin PCIe connectors are visible, which would put power at or under 375W. AMD has always shipped their cards with the proper connectivity to pull their rated power at stock, so as long as they’re holding to that this puts an upper-limit on where the 7990’s TDP would be at stock. This would be notably lower than the unofficial cards, which are closer to 500W.AnandTech | AMD Teases Official Radeon HD 7990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Απρίλιος 4, 2013 #75 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2013 Αυτή θα είναι η σωστή HD7990 απο πλευράς τόσο κατανάλωσης αλλά και επιδόσεων.Σύντομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris79 Απρίλιος 6, 2013 #76 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 ---Kαθε μερα βγαινουν καινουργια πραγματα,αμα ηταν να περιμενουμε καθε φορα δεν θα φτιαχναμε ποτε υπολογιστη...βρες κατι που σε καλυπτει για τα επομενα 2-3 χρονια και δεν χρειαζεται να περιμενεις καμια εταιρια--->συμφωνω απολυτα! ---Και εγώ σε αναζήτηση κάρτας βρίσκομε,αλλά λέω να περιμένω τις 8χχχ.Αλήθεια έχουμε κανα νέο για το πότε θα βγούνε?--->To ιδιο...ΑΛΛΑ σε nvidia!!!χαχα...καθε 2-3 σειρες λεει αναβαθμιση,αλλα καθε φορα σε καθε νεα σειρα...μεγαλη η χαρι για ολους τους...ξερω οτι εννουσες για AMD...απλα εγω το ειπα για τον εαυτο μου σε nvidia μετα την σειρα 7χχχ που ακομη ερχεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Απρίλιος 6, 2013 #77 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 AnandTech | AMD Teases Official Radeon HD 7990Πολυ μικρο το καλάθι που κρατω για την ΑΤΙ. Ας δουμε και τα ρολογια της....Ας την βγάλει στα 650 ευρω η ΑΤΙ (για παραπάνω no way man!!!) για να πάρουμε Titan πιο εύκολα στα 700- 800 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PartyAnimaL88 Απρίλιος 6, 2013 #78 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Καλησπέρα είναι να επιλέξω ανάμεσα σε 2 κάρτες Sapphire 7970Vapor X ghz και Asus Matrix platinum για την sapphire έχω ακούσει πολύ καλές Κριτικές από OC δεν ξέρω πόσο ανεβάζει για την Asus με λίγο ψάξιμο διάβασα πολλά RMA Artifacts που πιστεύω ότι είναι από θέμα Drivers και δεν υπάρχει σε στοκ πουθενά Ευρώπη όμως είναι η τοπ στην σειρά 7970 η μια είναι 1050 με το boost και η άλλη 1100 με boost. θέλω να επιλέξω μια εκ των 2 ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_ALeX Απρίλιος 6, 2013 #79 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Σάν μία πρώτη απάντηση, η ASUS MATRIX PLATINUM είναι η ποιό γρήγορη 7970 και γρηγορότερη μονοπύρινη κάρτα αν OCαριστεί κιόλας από όλες τις Nvidia εκτός της GTX Titan![ame=www.youtube.com/watch?v=sJaoY0-kfk8]ASUS MATRIX PLATINUM[/ame]EDIT: Διόρθωσα ένα λάθος από παράλειψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PartyAnimaL88 Απρίλιος 6, 2013 #80 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 Σε πρώτη φάση άνοιξε νέο θέμα.Και σάν μία πρώτη απάντηση, η ASUS MATRIX PLATINUM είναι η ποιό γρήγορη 7970 και γρηγορότερη μονοπύρινη κάρτα αν OCαριστεί κιόλας από όλες τις Nvidia εκτός της GTX Titan! Ποια ειναι η καλυτερη καρτα γραφικων στην αγορα είναι το θέμα για πιο λόγο να ανοίξω νέο τοπικ ? ζήτησα την αποψη για το ποια είναι η καλύτερη εκ των 2 καρτών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.