Jump to content

SUNIX PCI ULTRA ATA 133 RAID

InMyMemory

Recommended Posts

Παιδιά γειά σας και απο μένα , Γιώργο με λένε.

Έχω 2 δίσκους Ide Maxtor 40 gb και ενδιαφέρομαι να τους κάνω raid 0.

Βρήκα έναν raid controller στο Πλαίσιο που λέγεται SUNIX PCI ULTRA ATA 133 RAID με τελική τιμή 40 ευρώ. Γνωρίζει κανείς αν αξίζει τα λεφτά του? Οι αλλαγές σε ταχύτητα θα έχουν αρκετή διαφορά?Τώρα με τον έναν δίσκο έχω σκορ στο HdTach 36.000 στο Sandra...

Ο controller εχει το Sil 0680 chip πανω που δεν ειναι απο τα καλυτερα chips απο τα λιγα που εχω διαβασει, καλυτερη επιλογη θα ελεγα ειναι να βρεις καποιον μεταχειρισμενο promise ή highpoint σε αυτα τα λεφτα (36+ΦΠΑ βλεπω εχει).

Καλώς ήλθες Γιώργο, :)

Τον συγκεκριμένο controller δεν τον έχω ακούσει, ούτε βρήκα κάτι σχετικό με την απόδοσή του στο net.

Διαφορά σε ταχύτητα θα έχεις... απλά ψάξε λίγο τον συγκεκριμένο controller, για νέους οδηγούς, firmware κλπ.

Βρήκα ένα τυπάκι στο net που λέει ότι ειναι ευχαριστημένος απο τον συγκεκριμένο controller.

Επίσης βρήκα και αυτόν τον controller AMI MegaRAID ULTRA PCI στο flea market , καλός είναι ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ Καλώς σας βρήκα :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.