skfn Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2013 Όλα ήταν καλά στο σύστημα της υπογραφής μου για 4-5 μήνες όταν για πρώτη φορά πριν από 2 εβδομάδες και μόλις είχε φορτώσει τα windows 7 ακούστηκε ένα "τσαφ" και έκανε επανεκκίνηση.Δεύτερη φορά σήμερα όταν στο ξεκίνημα μου ζήτησε να κάνει chkdsk , βρήκε κάτι το διόρθωνε άλλα πάλι στα 5-10 πρώτα λεπτά στο 53% περίπου, πάλι "τσαφ" και επανεκκίνηση. Εδώ πρόλαβα να δω ότι έσβησε για λίγο το led του ανεμιστήρα και άναψε αμέσως. Μετά ολοκλήρωσε το chkdsk και έκτοτε όλα καλά.Καμιά αλλαγή δεν έχει γίνει σε hardware to διάστημα αυτό.Δεν "μύρισε" τίποτα καμένο.Θερμοκρασίες καλές, αντέχει κάθε test με το OCCT. Είναι πάνω σε ένα belkin UPS.Κάθε βοήθεια δεκτή, ...πριν είναι αργά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 1, 2013 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2013 το μονο που μου εχετε ειναι τροφοδοτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
skfn Απρίλιος 1, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2013 Το τροφοδοτικό είναι λιγότερο από χρόνο, είναι στη εγγύηση άλλα πως το τσεκάρω, αφού στα τεστ αντέχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 1, 2013 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2013 Παραξενο ναι αλλα ειναι απο εκει το τσαφ? Μπορεις να θυμηθεις περιπου?Ισως να ειναι ο ηχος οταν κλεινεις hard reset το pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Απρίλιος 1, 2013 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2013 εισαι σιγουρος οτι το τσαφ δεν προερχεται απο το belkin? Δοκιμασε να βαλεις υπολογιστη και οθονη στις υποδοχες που ειναι μονο για surge protection. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skfn Απρίλιος 2, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 εισαι σιγουρος οτι το τσαφ δεν προερχεται απο το belkin? Δοκιμασε να βαλεις υπολογιστη και οθονη στις υποδοχες που ειναι μονο για surge protection.Σίγουρος, όχι δεν είμαι. Πιθανό, γιατί το τσαφ ακούστηκε καθαρά, όπως τα μικρά μυγάκια που σκάνε στις αντιστάσεις το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να κάνει το ups να "πέφτει" απότομα στο ξεκίνημα ενώ σε πλήρες φορτίο (στα test) αντέχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.